Vacature Assistant Director Acquisition iMTA, Erasmus Universiteit Rotterdam (32-40 uur)

Vacature Assistant Director Acquisition iMTA, Erasmus Universiteit Rotterdam (32-40 uur)

Geplaatst Deadline Locatie
20 nov 12 dec Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 12 dec 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team.

Functieomschrijving

iMTA is onderdeel van de Erasmus Universiteit Rotterdam en valt onder de Erasmus BV holding. Sinds begin jaren ‘90 speelt iMTA een belangrijke rol in health technology assessment (HTA) onderzoek in Nederland en daarbuiten. Binnen iMTA wordt onderzoek gedaan naar kosteneffectiviteit van geneesmiddelen en medische interventies en daaraan gerelateerde onderwerpen. Daarnaast is iMTA gecommitteerd aan zorgvuldig gebruik van kosteneffectiviteitsgegevens bij pakketbeheer en richtlijnontwikkeling. iMTA is bekend vanwege haar grote bijdrage aan de HTA-methodologie ontwikkeling en de kwaliteit van het onderzoek. De onderzoekers werkzaam bij iMTA hebben een achtergrond in de economie, statistiek, gezondheidswetenschappen en wiskunde en vormen samen een multidisciplinair team. De assistant-directors leggen hiërarchisch verantwoording af aan de statutair en aan de wetenschappelijk directeur; gezamenlijk vormen zij het MT van iMTA.

De twee Assistant Directors zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor iMTA; ze hebben ieder hun eigen portefeuille. De portefeuilles Financiën en Human Resources worden bewaakt door Martine Hoogendoorn-Lips. De tweede Assistant Director zal zich met name toeleggen op de portefeuilles Acquisitie en Externe profilering. Het strategisch beleid wordt door de Assistant Directors en het MT van iMTA vastgesteld, daarbij geadviseerd door de Raad van Toezicht.

Taken, werkzaamheden en verantwoordelijkheden

Acquisitie

  • Is verantwoordelijk voor (het managen van) business development activiteiten en verkent het veld voor zakelijke kansen.
  • Is verantwoordelijk voor de realisatie van de acquisitieresultaten; beheert en schrijft onderzoeksvoorstellen samen met andere teamleden.
  • Is de lead contactpersoon in eerste acquisitiegesprekken met klanten.

(Externe) Profilering

  • Vertegenwoordigt iMTA in de EUR Holding.
  • Stimuleert de zichtbaarheid van iMTA op wetenschappelijk en commercieel gebied en op social media.
  • Vertegenwoordigt iMTA bij externe stakeholders.

Strategisch

  • Werkt samen met de statutair en met de wetenschappelijke directeur aan de strategische richting van iMTA.
  • Ontwikkelt met het iMTA MT een visie 2024-2028.
  • Eindverantwoordelijk voor de tijdige en correcte oplevering van de eindrapporten aan de opdrachtgevers.

 Onderzoek

  • Voert tevens een aantal projecten uit als senior-researcher en geeft hierbij leiding aan een team van junior-, medior- en andere senior researchers.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Functie-Eisen

  • een achtergrond als senior-onderzoeker bij een (commercieel/academisch) onderzoeksinstituut en gepromoveerd;
  • een uitgebreid nationaal en internationaal netwerk op het gebied van HTA/gezondheidseconomie;
  • bestuurlijke- en organisatiesensitiviteit; sterke sociale- en adviesvaardigheden met overtuiging en realisatiekracht;
  • goed in communicatie en verbinding;
  • hoge mate van professionaliteit en (wetenschappelijke) integriteit;
  • uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in zowel de Nederlandse als Engelse taal;
  • als projectleider ervaring met het aansturen van mensen en het goed laten verlopen van projecten; is financieel goed onderlegd, en weet te sturen op resultaat en budget.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: voor de duur van een jaar met uitzicht op verlenging.

Een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Het salaris voor een operationeel manager bedraagt ~ afhankelijk van jouw opleiding en ervaring minimaal € 6.002,- en maximaal € 7.305-, (schaal 13) CAO Nederlandse Universiteiten) bruto per maand, bij een fulltime dienstverband. Daarnaast wordt onder andere 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een zeer ruime verlofregeling geboden. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden we gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof en volledig betaald aanvullend geboorteverlof voor partners. Ook kan je als medewerker gebruikmaken van EUR-faciliteiten zoals de Universiteitsbibliotheek en krijg je korting op een abonnement bij het Erasmus sportcentrum. 

Werkgever

iMTA, Erasmus Universiteit Rotterdam

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke visie op onderwijs en onderzoek – onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Aan de EUR werken ruim 3.700 medewerkers en volgen bijna 33.000 studenten uit 140 landen wetenschappelijk onderwijs. Alles wat we doen, doen we onder het credo The Erasmian Way - Making Minds Matter. We zijn wereldburgers, verbindend, ondernemend, ruimdenkend en maatschappelijk betrokken. Deze Erasmian Values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar én onderscheidend voor de buitenwereld. Vanuit deze waarden, met een ruime blik en met oog voor diversiteit, verschillende achtergronden en opvattingen, werken onze medewerkers nauw samen aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen vanuit het dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Mede dankzij de hoge kwaliteit en de positieve maatschappelijke impact van ons onderwijs en onderzoek en onze kenmerkende mentaliteit kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten.

Specificaties

  • Management; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Economie; Gezondheid
  • 32—40 uur per week
  • €6002—€7305 per maand
  • Gepromoveerd
  • IMTA 01/11

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you