Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 sep 2022).
Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.
Hier ga je werken
De TU Delft werkt aan de toekomst. Wetenschappers en studenten ontwikkelen technologieën voor volgende generaties met het oog op duurzaamheid, veiligheid en economische vitaliteit. Op het Reactor Instituut Delft (RID) vindt uniek universitair stralingsgebonden onderzoek en onderwijs plaats. En helemaal bijzonder: de TU heeft de enige kernreactor van Nederland in dienst van de wetenschap. Deze wordt gebruikt om grensverleggend wetenschappelijk onderzoek op het gebied van energie en gezondheid te ondersteunen.
Jouw team
Je maakt deel uit van team HOR-Ontwikkeling. HOR staat voor Hoger Onderwijs Reactor. Het team bestaat – met jou erbij – uit acht personen en werkt nauw samen met HOR-Bedrijf, bestaande uit zo’n 25 werknemers die in ploegendienst werken. Zij bedienen en onderhouden de reactor. Samen zorgen jullie ervoor dat de reactor veilig en optimaal beschikbaar is en blijft voor het verrichten van steeds excellenter wetenschappelijk onderzoek.
Voordat je bijvoorbeeld een verbetertraject start, doe je samen met je collega’s grondig onderzoek. Je werkt hierbij nauw samen met nationale en internationale specialisten, wetenschappers, technici en stralingsdeskundigen. Na dit onderzoek schrijf je een helder document met een kop en een staart. Denk hierbij aan een hoofdstuk over de veiligheidsevaluatie of een nieuwe verbetermaatregel.
Goed om te weten: je werkt in projectvorm. Soms ben jij degene die het project leidt en de volgende keer is een collega de eindverantwoordelijke. We kijken altijd wie waar goed in is en wat de juiste plek is.
Voordat je echt aan de slag gaat met grote projecten, leer je eerst de reactor goed kennen. Dat kost een tot twee jaar. Daarna zijn er tal van mogelijkheden om je te ontwikkelen in de breedte. Of misschien wil je je juist verdiepen in de veiligheidsanalyses, verouderingmechanismen of evaluties.
Dit ben jij
Een aanpakker die pragmatisch denkt en handelt. Communiceren met internationale wetenschappers en techneuten is geen probleem, jij redt je wel in het Engels. En leid je een project? Dan weet je de overige projectleden moeiteloos te motiveren en aan te sturen. Je kunt je goed concentreren op detail voor het beste resultaat. Even toe aan iets anders? Dan verlaat je je bureau net zo makkelijk om te overleggen of een praatje te maken met een collega.
WO-niveau, bij voorkeur met een fysische achtergrond, zoals Technische natuurkunde, Procestechnologie, Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek.
Heb je ervaring met nucleaire onderzoeksprojecten en stralingsveiligheid? Dan heb je ook nog eens een streepje voor!
Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.
De inschaling van de functie is afhankelijk van opleidingsniveau en ervaring. De functie is ingeschaald in schaal 10 met een mogelijke uitloop naar schaal 11 met max. € 5.230,-- bruto p/m . Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.
De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context. Bij TU Delft omarmen we diversiteit en streven we ernaar zo inclusief mogelijk te zijn (zie onze gedragscode). Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal.
Challenge. Change. Impact!
Het Reactor Instituut Delft (RID), onderdeel van de Technische Universiteit Delft, is het Nederlandse kenniscentrum voor aan straling gerelateerd onderzoek en onderwijs. Het beheert een unieke onderzoeksreactor (2.3 MW), bestralingsfaciliteiten en straling gerelateerde onderzoeksinstrumenten. In nauwe samenwerking met de Afdeling Radiation Science & Technology (RST) van de Faculteit Technische Natuurwetenschappen, faciliteert het RID onderzoekers en gebruikers van verschillende onderzoeksdisciplines. Het onderzoek van RST richt zich voornamelijk op materialen voor energieconversie en -opslag, en gezondheidstechnologie voor beeldvorming, diagnose en therapie met radionucliden en protonen. Het RID en RST verzorgen onderwijs aan studenten van verschillende opleidingen binnen de TU Delft en aan professionals. Reactor Instituut Delft
We like to make it easy for you, sign in for these and other useful features: