Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 2 apr 2023).
Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.
Als huisartsdocent onderwijs en ontwikkeling evidence-based medicine (EBM) houd je je bezig met het ontwikkelen en geven van EBM-onderwijs aan aios, opleiders en docenten. Daarnaast ondersteun je de andere onderwijsontwikkelaars en docenten met de klinische wetenschappelijke onderbouwing van hun onderwijsprogramma’s. In de diverse onderwijsprogramma’s die ontwikkeld en geactualiseerd worden, zorg jij dat EBM als onderdeel wordt ingevoegd. Verder is het jouw taak om op onze elektronische leeromgeving (ELO) de EBM-pagina bij te houden en te actualiseren. Je geeft ook EBM-onderwijs aan aios en opleiders en train je onze eigen docenten in het geven van EBM-onderwijs in samenwerking met de staffunctionaris EBM. Tot slot onderhoud je contact met de externe docenten EBM.
Wij zoeken een enthousiaste, initiatiefrijke collega die zelfstandig én in teamverband uitstekend functioneert. Je bent communicatief vaardig, staat stevig in je schoenen en je bent bereid je te verdiepen in de onderwerpen binnen je taakgebied. Bij voorkeur heb je onderwijskundige ervaring.
Het salaris voor deze (16 uur) functie bedraagt maximaal € 6.717,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Universitair Medische Centra (UMC). Wij bieden onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en diverse opleidingsmogelijkheden. Bekijk onze arbeidsvoorwaarden en diverse extra's.
De Huisartsopleiding Utrecht is onderdeel van het Julius Centrum, een divisie van het UMC Utrecht. De afdeling huisartsgeneeskunde hecht veel waarde aan goed onderwijs in het basiscurriculum, de vervolgopleiding en het postacademisch onderwijs. Het doel is om gemotiveerde aios te krijgen, goede huisartsen af te leveren en het niveau van de huidige huisartsen op peil te houden. Aios ervaren een veilig leerklimaat en voelen zich gedragen door de wetenschappelijke staf van de huisartsopleiding. Docenten en opleiders ervaren een grote verbondenheid met het opleidingsinstituut.
De aios leert vooral in de praktijk. Dat leren is competentiegericht. Aios maken zich de competenties eigen aan de hand van opleidingsthema’s en bijbehorende kenmerkende beroepsactiviteiten (KBA’s). De professionalisering van onze docenten is gekoppeld aan de kernwaarden uit onze missie en visie. Deze kernwaarden (leren van elkaar; vertrouwen; samenwerken; passie en plezier) hangen samen met de competenties die de docenten ontwikkelen.
De Utrechtse huisartsopleiding leidt circa driehonderd huisartsen op en heeft ongeveer 75 medewerkers. De opleiding is gevestigd in een monumentaal pand aan het Broederplein, naast Slot Zeist.
We like to make it easy for you, sign in for these and other useful features: