Onderzoeksassistent/Veldwerker blootstelling aan pesticiden in woonwijken

Onderzoeksassistent/Veldwerker blootstelling aan pesticiden in woonwijken

Geplaatst Deadline Locatie
5 jul 21 jul Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 21 jul 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben je graag buiten, vind je het leuk om veldgegevens te verzamelen en contact te hebben met deelnemers van een onderzoek? Dan is dit jouw kans!

Functieomschrijving

Het Institute for Risk Assessment Sciences is op zoek naar een Onderzoeksassistent/Veldwerker om ons te ondersteunen bij meerdere projecten, die gericht zijn op het vergroten van onze kennis over blootstelling aan pesticiden in woonwijken in Nederland. We zoeken iemand die graag buiten is, veldgegevens verzamelt, helpt bij meet- en validatie-inspanningen en de communicatie met deelnemers ondersteunt.

Wat ga je doen?
Je werkt samen met een team van onderzoekers, technici, datamanagers, promovendi, studenten, externe samenwerkingspartners en anderen die betrokken zijn bij het OBO-2-project. Het doel van dit project is bij te dragen aan de verbetering van het toelatingsbeleid van bestrijdingsmiddelen met als resultaat dat effecten op de gezondheid verdwijnen of tenminste verminderen. Een ander doel is vragen te beantwoorden die leven bij omwonenden, agrariërs en andere betrokkenen om zo hun zorgen weg te nemen.

Je voert veldwerk uit, wat bestaat uit: langsgaan bij deelnemers aan het onderzoek, verzamelen van monsters, opslag en datamanagement (bijvoorbeeld etiketteren, organiseren en beheren van de tijdens het veldwerk verzamelde gegevens). Daarnaast ondersteun je bij de werving van deelnemers en de coördinatie van het veldwerk.

Je bent verantwoordelijk voor het plannen van afspraken met deelnemers voor de meetcampagnebezoeken en zorgt ervoor dat de materialen voor het veldwerk beschikbaar en op orde zijn. Je verwerkt de vragenlijsten en dagboeken in een digitaal formaat en je ondersteunt bij algemene administratieve werkzaamheden voor het project.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een Onderzoeksassistent/Veldwerker die enthousiast is en graag zelfstandig werkt, maar ook in teamverband goed uit de voeten kan en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Iemand die gestructureerd en georganiseerd kan werken en bij voorkeur al ervaring heeft met veldwerk.

Verder breng je het volgende mee:
  • Je hebt een mbo- of hbo-opleiding afgerond.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs (categorie B).
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal (lezen, schrijven en spreken).
  • Je hebt een goed probleemoplossed vermogen. Als er bijvoorbeeld een probleem is met het materiaal of als er een sample kwijtraakt in de post, dan kun je dit op een rustige en efficiënte manier oplossen.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden:
  • een functie voor één jaar met mogelijkheid tot verlenging van een jaar bij een goede beoordeling;
  • een werkweek van 32 tot 40 uur met een bruto maandsalaris van minimaal € 2.618,- en maximaal € 3.298,- bij een fulltime dienstverband (schaal 6 van de cao Nederlandse Universiteiten);
  • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%;
  • een pensioenregeling, gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof en flexibele arbeidsvoorwaarden op basis van de cao Nederlandse Universiteiten.

Naast de arbeidsvoorwaarden die zijn vastgelegd in de cao Nederlandse Universiteiten kent de Universiteit Utrecht een aantal eigen regelingen. Zo zijn er afspraken over professionele ontwikkeling, verlofregelingen, regelingen op het gebied van sport en cultuur en krijg je korting op software en andere IT-producten. Ook geven we je de ruimte om je arbeidsvoorwaarden uit te breiden via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden. Zo stimuleren we je graag om te blijven groeien. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Universiteit Utrecht

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Pathways to Sustainability. Sharing science, shaping tomorrow.

Bij de faculteit Diergeneeskunde leiden we de dierenartsen en onderzoekers van de toekomst op, bieden we zorg aan dieren en doen we toonaangevend en maatschappelijk relevant onderzoek. Daar zijn we goed in. We bekijken de wereld door een diergeneeskundige bril en zien dat de gezondheid en het welzijn van dier, mens en omgeving met elkaar verbonden zijn. Door onze kennis te delen en samen te werken, maken we onze positieve impact het grootst. Onze 1500 studenten en 950 medewerkers inspireren en versterken elkaar. Wat ons bindt, is onze bevlogenheid. De wil om vanuit het integrale perspectief de wereld beter te maken.

Bij het Het Institute for Risk Assessment Sciences (IRAS) werken we internationaal samen om de gezondheid van mens en milieu te verbeteren. Het IRAS is een toonaangevend instituut op het gebied van blootstellingsbeoordeling in de (werk)omgeving en de daarmee samenhangende gezondheidseffecten. We ontwikkelen geavanceerde methoden en passen deze toe om het onderzoek op dit gebied verder te verbeteren. Het internationale karakter van het IRAS komt ook tot uiting in haar medewerkers die van over de hele wereld afkomstig zijn.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair); Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid
  • 32—40 uur per week
  • €2618—€3298 per maand
  • MBO
  • 4014

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Yalelaan 2, 3584CM, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you