Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 11 aug 2024).
Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.
Je ondersteunt en adviseert onderzoekers/aanvragers bij de financieel-administratieve aspecten van een subsidieaanvraag, daarbij maak je een zorgvuldige kosten-batenanalyse bij elke aanvraag en monitort de procesgang van de aanvraag. Als een project is toegewezen onderhoud je het contact met de projectleider om de uitvoering van de subsidieprojecten volgens de subsidievoorwaarden te bewaken. Je stelt daarnaast maandelijks diverse financiële rapportages op, zowel in- als extern voor subsidiegevers en accountants. Zowel de beoordeling van de Grant Agreements en Consortium Agreements als andere contracten worden voorbereid en met Juridische Zaken afgestemd. Bovendien lever je de financiële gegevens aan voor de prognoses en de concept-begroting van de faculteiten. Extern onderhoud je contacten met subsidiegevers o.a. RVO, NWO en contactpersonen in binnen- en buitenland.
We vragen
Dienstverband voor bepaalde tijd: voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband voor onbepaalde tijd.
We bieden
Salaris
Het salaris wordt vastgesteld overeenkomstig salarisschaal 9 van Bijlage A van de CAO Nederlandse Universiteiten en bedraagt maximaal € 4640,- bruto per maand bij een volledig dienstverband.
Standplaats
Heerlen
Flexibel studeren overal in Nederland en Vlaanderen
De Open Universiteit (OU) is de deeltijduniversiteit van Nederland. Studenten volgen er gepersonaliseerd en activerend academisch afstandsonderwijs en binnen de verschillende wetenschapsgebieden wordt disciplinair onderzoek verricht. Studenten kunnen universitaire bachelor- en masteropleidingen in negen vakgebieden doorlopen. Kenmerken van het onderwijs zijn openheid, flexibiliteit en kwaliteit. Er is veel aandacht voor verbetering van het studiesucces van studenten. Aan de OU studeren 17.000 studenten en werken meer dan 850 medewerkers. De OU heeft 16 studiecentra in Nederland en België). De hoofdvestiging bevindt zich in Heerlen.
De nieuwste technologieën en onderwijskundige inzichten worden toegepast, zowel in de bachelor- en masteropleidingen en cursussen, als in projecten en programma's met partners. Nationaal en internationaal speelt de OU een belangrijke rol in de innovatie van het hoger onderwijs. Het onderwijs is verweven met het onderzoek waardoor tevens wordt gegarandeerd dat de actuele stand van de wetenschap wordt verwerkt. De OU investeert niet alleen in vakinhoudelijk onderzoek op acht wetenschapsgebieden, maar ook in onderzoek in een multidisciplinair programma: Innovating for resilience.
We like to make it easy for you, sign in for these and other useful features: