Hoofd onderwijs en onderzoek FDMCI

Hoofd onderwijs en onderzoek FDMCI

Geplaatst Deadline Locatie
11 jul 25 aug Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 25 aug 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Als hoofd van het team Onderwijs en Onderzoek (O&O) geef jij samen met je team een impuls aan de kwaliteit van het onderwijs, onderwijsvernieuwing en de ambities voor het onderzoek binnen de faculteit. Dit doe je ineen grote faculteit die op meerdere terreinen in verandering is.

Functieomschrijving

Zo maak jij het verschil

Je geeft op een verbindende wijze leiding aan een team van vijftien professionals met een brede kennis van onderwijs, onderzoek, innovatie en maatschappelijke ontwikkelingen. Samen met je team adviseer en ondersteun je onze docent-onderzoekers en het management op de terreinen onderwijsontwikkeling, kwaliteitszorg en de wisselwerking tussen onderwijs en onderzoek. Daarnaast ben je betrokken bij thema’s als diversiteit & inclusie, studentenwelzijn en internationalisering.

Jij bent in staat verbanden te leggen tussen diverse terreinen, kansen te signaleren en adequaat te adviseren. Hierbij past een onderzoekende en proactieve houding. Je stimuleert en ondersteunt de teamleden in hun werk en hun professionele ontwikkeling en zorgt voor een veilige en prettige werkomgeving.

Je overlegt regelmatig met de hoofden O&O van andere faculteiten en de directeur O&O van de HvA. Daarmee lever je een bijdrage aan het onderwijs- en onderzoeksbeleid van de gehele instelling en borg je de implementatie daarvan in onze faculteit.

Tot slot draag je samen met de andere stafhoofden van de faculteit bij aan de ambities van de HvA en aan de (meer)jarenplannen van de faculteit. Je stelt daarvoor een eigen jaarplan op en rapporteert daarover aan het faculteitsbestuur. Je doet concrete voorstellen ter verbetering en geeft gevraagd en ongevraagd advies aan het management van de opleidingen, het kenniscentrum en de faculteit.

Want waar anders dan bij de faculteit DMCI van de HvA

  • Ben je onderdeel van een dynamische kennisinstelling midden in de Metropoolregio Amsterdam?
  • Draag je, samen met je team, bij aan de kwaliteit van onderwijs en onderzoek?
  • Werk je mee aan talentontwikkeling en oplossingen voor actuele maatschappelijke vraagstukken?

Specificaties

Hogeschool van Amsterdam (HvA)

Functie-eisen

Zo verrijk jij ons

Op de HvA zijn geen twee medewerkers hetzelfde. Dus wie je ook bent, je vult ons team altijd aan. Met hart voor hoger onderwijs en onderzoek en een strategische visie op de actuele ontwikkelingen weet je ons te enthousiasmeren en motiveren. Je neemt je ervaring en plezier in leidinggeven mee en geeft leiding aan een team van professionals.

Verder neem je mee:

  • Je bent een ervaren leidinggevende aan een team van professionals
  • Je hebt een visie op onderwijsontwikkeling en kwaliteitszorg in het hbo
  • Je bent bekend met praktijkgericht onderzoek;
  • Je hebt ervaring met het werken in een complexe organisatie
  • Je beschikt over strategische adviesvaardigheden en communiceert makkelijk in de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je bent in staat om snel verbindingen te leggen, een netwerk op te bouwen en dat te onderhouden;
  • Je hebt een relevante afgeronde universitaire opleiding.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Tijdelijk, met uitzicht op een vaste aanstelling.

Wat je verder krijgt

  • Een bruto maandsalaris tussen € 5.275,76,- tot € 6.899,83,- (HAY profiel Beleidsmedewerker 2 schaal 12 cao hbo) bij een volledige aanstelling afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,3% en vakantiegeld van 8% van je bruto jaarsalaris;
  • Een ruime vakantieregeling;
  • Recht op verschillende soorten verlof, zoals (on)betaald ouderschapsverlof, zorgverlof, adoptie- en pleegzorgverlof en diverse andere regelingen;
  • Afhankelijk van je situatie, kun je gebruikmaken van een van de volgende mogelijkheden: kilometervergoeding voor je woon-werkverkeer, een NS-Business Card, een HvA-fiets of belastingvoordeel bij de aanschaf van een andere fiets. Kun je, bijvoorbeeld vanwege een functiebeperking, niet met eigen of openbaar vervoer komen? Dan kijken we samen naar de mogelijkheden;
  • Volop mogelijkheden om je te ontwikkelen, onder andere via de HvA Academie en online trainingen;
  • Aandacht voor werkplezier, werk-privébalans en vitaliteit. Een pensioenregeling bij ABP;
  • Een laptop en telefoon. Ook krijg je een maandelijkse internetvergoeding.;
  • Last but not least: een werkplek in een dynamische omgeving waarin je in een fijne sfeer met collega’s werkt, die je ook buiten het werk om kunt ontmoeten, bijvoorbeeld via onze community’s, zoals HvAPrideHvA AlumniHvA UnitedJongHvA en FEM IT.

Bekijk hier al onze arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden op maat.

Werkgever

Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie

Creating tomorrow op de Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie

Vanuit onze campus in het hart van Amsterdam leidt de Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie studenten op voor een breed, internationaal werkveld. We zijn actief op het gebied van media, communicatie, digitaal design, ICT en mode. Hierbij werken we nauw samen met de creatieve industrie én een groot aantal partnerinstellingen van over de hele wereld. 

In ons Kenniscentrum volgen lectoren en onderzoekers de digitale en technologische invloeden op onze maatschappij. Een diverse groep van ontwerpers, ontwikkelaars en onderzoekers – verenigd in de Digital Society School – vormt daarnaast de wereld van morgen door innovatieve oplossingen te bedenken voor maatschappelijke thema's. Hoe inspirerend wil je het hebben? Bovendien bouw je in no time je netwerk uit.

De HvA: Talent als basis, diversiteit als kracht

Van onze ruim 45.000 studenten en 4.000 medewerkers zijn er geen twee hetzelfde. Kun je je voorstellen hoe dynamisch dat is, die enorme verscheidenheid aan persoonlijkheden, achtergronden en perspectieven? Belangrijk ook, want wij geloven dat we juist dankzij die diversiteit beter presteren als werkgever én hogeschool van en voor de Metropoolregio Amsterdam. We streven ernaar de diversiteit die Amsterdam rijk is weerspiegeld te zien in ons personeelsbestand. En een organisatie te zijn waar elke medewerker en student zich welkom, gewaardeerd en thuis voelt. Dus wie jij ook bent: je bent van harte welkom!

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Onderwijs; Beleid- en staf; Management
  • Recht; Gedrag en maatschappij; Economie; Gezondheid; Taal en cultuur
  • 32—40 uur per week
  • €5275—€6899 per maand
  • Universitair
  • SP HVA 20240711

Werkgever

Hogeschool van Amsterdam (HvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Rhijnspoorplein 1, 1091 GC, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you