Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 25 aug 2024).
Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.
Binnen het Delft Aerospace Structures and Materials Lab (DASML) wordt onderzoek gedaan op het gebied van duurzame luchtvaart, windenenergie en ruimtevaart. Hier ontwikkelen wij nieuwe, sterke, lichtgewicht, functionele materialen en coatings. Om dat te realiseren, beschikt DASML over een diversiteit aan laboratoria en technische infrastructuur voor onderzoek op nano- tot macroniveau. Momenteel breiden we onze onderzoeksfaciliteiten uit met een volledig ingericht biolab, wat onder andere een ML-1 lab zal huisvesten voor het maken van en werken met genetisch gemodificeerde organismen alsook faciliteiten voor het 3D printen van functionele biomaterialen (zowel biobased als levende materialen). Voor dit nieuwe biolab zijn wij op zoek naar een enthousiaste lab technicus die dit biolab gaat beheren. Naast de faciliteiten voor het 3D printen van functionele biomateralen in het biolab, zal je ook het al bestaande 3D-print lab gaan beheren met onder andere SLA en resin printers.
Je komt te werken in een team van acht collega-technici met ieder zijn/haar eigen expertise, rapporteert aan het hoofd van DASML en gezamenlijk ondersteunen we heel DASML. Als technicus heb je veel flexibiliteit en autonomie om zelf je werk(tijden) in te vullen. Je vindt het leuk om onderzoekers en studenten te ondersteunen bij hun onderzoek. Je begeleidt en traint studenten zodat zij zelfstandig hun onderzoek kunnen uitvoeren en bent het contactpersoon voor het bio- en 3D-print lab. Jij houdt het bio- en 3D-print lab draaiende, zorgt dat de apparatuur onderhouden is en dat alle benodigdheden voor het uitvoeren van onderzoek in deze labs aanwezig zijn. Je bent dus een echte spin in het web die het onderzoek mogelijk maakt. Veiligheid in het lab vind je heel belangrijk. Omdat er in de toekomst ook met genetisch gemodificeerde organismen (GGO) gewerkt gaat worden, is het een pre als je ervaring hebt met het werken met GGO’s.
Met je werk draag je bij aan een duurzame toekomst van de lucht- en ruimtevaart. Bovendien bouw je unieke kennis en ervaring op het gebied van microbiologie en het 3D printen van functionele biomaterialen op. Je denkt ook mee over de organisatie van ons nieuwe lab, in een open en hartelijke internationale onderzoek omgeving van wereldniveau. Je zal zelf geen onderzoek uitvoeren maar draagt bij aan de laatste ontwikkelingen van onze toponderzoekers. Daarbij bouw je een groot netwerk op, want je gaat in gesprek met onderzoekers, leveranciers, andere ondersteunende afdelingen en faculteiten met biologische laboratoria. Wil jij met jouw kennis van microbiologie en additive manufacturing een waardevolle bijdrage leveren aan de ontwikkeling van ons nieuwe lab? Wil jij werken in omgeving die streeft naar een duurzame toekomst? Vind je het leuk om voorop te lopen in de techniek? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet.
Om het biolab te realiseren is het belangrijk dat je intrinsiek gemotiveerd bent om het nieuwe lab verder te ontwikkelen en je te verdiepen in de technieken en apparatuur van het lab. Daarvoor heb je minimaal kennis en ervaring in microbiologie en relevante technieken voor het vervaardigen van biologische materialen.
Verder vinden wij het belangrijk dat je het volgende meeneemt:
Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.
Per 1 september aanstaande geldt een loonsverhoging van 3,7% door een CAO-wijziging, gevolgd door een extra verhoging van 1% op 1 januari 2025. Aanvullend hierop ontvangen de meeste medewerkers in dienst op 1 september 2024 een eenmalige uitkering van € 300,- bruto op basis van een voltijds dienstverband.
De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.
Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.
Challenge. Change. Impact!
De faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek van de Technische Universiteit Delft is een van de hoogst scorende (en een van de meest volledige) communities voor onderzoek, onderwijs en innovatie in de wereld op het gebied van de luchtvaart- en ruimtevaarttechniek. Meer dan 200 wetenschappers, zo’n 270 promovendi en bijna 3000 BSc- en MSc-studenten zetten disciplines uit de luchtvaart- en ruimtevaarttechniek in om de grote wereldwijde maatschappelijke uitdagingen op te lossen die ons vandaag de dag bedreigen. Klimaatverandering is zonder twijfel hiervan de belangrijkste. Onze focus: duurzame luchtvaart- en ruimtevaart, big data en kunstmatige intelligentie, bio-geïnspireerde technologie en slimme instrumenten en systemen. Werken aan de faculteit betekent samenwerken. Met partners in andere faculteiten, kennisinstellingen, overheden en industrie - aerospace en non-aerospace. In field labs en innovatiehubs op onze universiteitscampus en ver daarbuiten.
Klik hier om naar de website van faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek te gaan.
We like to make it easy for you, sign in for these and other useful features: