Junior onderzoeker

Junior onderzoeker

Geplaatst Deadline Locatie
18 jul 4 aug Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 4 aug 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Tilburg University | Tilburg School of Social and Behavioral Sciences is op zoek naar een Junior onderzoeker (0,8 fte - 32 uur per week) voor het Departement Tranzo, AW Leven met een verstandelijke beperking, eetenschapsgebied Sociale wetenschap en/of gezondheidswetenschappen. Duur arbeidsovereenkomst: 1 jaar.

Functieomschrijving

Draag jij de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking en hun naasten een warm hart toe en denk jij graag mee bij wetenschappelijk vraagstukken dan is dit een unieke kans voor jou.

Wie zijn wij? 
Wij zijn de Academische Werkplaats Leven met een verstandelijke beperking (AWVB); onderdeel van het departement Tranzo (Tilburg School of Social and Behavioral Sciences van Tilburg University). Binnen de AWVB werken onderzoekers samen met mensen met een verstandelijke beperking, hun naasten en zorgprofessionals, aan het ontwikkelen en delen van wetenschappelijke kennis die bijdraagt aan een betere kwaliteit van leven en zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. 

Functiebeschrijving 
Binnen het team van de AWVB zijn wij voor een nieuw onderzoek op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste junioronderzoeker. Dit (kwalitatieve) onderzoek richt zich op een recente ontwikkeling binnen de gehandicaptenzorg, namelijk de inzet van mensen met een verstandelijke beperking in de zorg en ondersteuning aan andere mensen met een verstandelijke beperking. Deze ontwikkeling zet niet alleen in op het arbeidsmarktvraagstuk, maar biedt ook unieke kansen voor de arbeidsparticipatie van mensen met een verstandelijke beperking. Om deze kansen optimaal te kunnen benutten en mensen met een verstandelijke beperking succesvol in te zetten in de zorg, is nieuwe kennis op dit gebied noodzakelijk. Als junioronderzoeker ondersteun je bij de uitvoering van het onderzoek en de data analyse. Daarnaast voer je ondersteunende onderzoekswerkzaamheden uit binnen andere AWVB projecten, ten einde een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van kennis, adviezen, producten en inzichten op het onderzoeksgebied mensen met een verstandelijke beperking. 

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

Ben jij in het bezit van een afgeronde academische opleiding in de sociale wetenschappen en/of gezondheidswetenschappen en heb je aantoonbare onderzoekservaring en succesvol een (research)master afgerond (of bijna) en affiniteit met praktijkrelevant wetenschappelijk onderzoek in de zorg (bij voorkeur in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking)? Werk je zelfstandig, methodisch, ordelijk en systematisch en ga je integer om met vertrouwelijke persoons- en onderzoeksgegevens? Solliciteer dan snel op deze vacature, we beloven je een prettige werkplek met fijne collega’s! Voor deze functie is het belangrijk dat je de Nederlandse taal beheerst in woord en geschrift.

Arbeidsvoorwaarden

Je wordt tijdelijk aangesteld voor de duur van 12 maanden bij het departement Tranzo van de Tilburg School of Social and Behavioral Sciences van Tilburg University. 
Het betreft een functie voor 0.8 fte / 32 uur per week. 

Tilburg University biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden met aandacht voor flexibiliteit en (persoonlijke) ontwikkelingen en heeft uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Het salaris bedraagt minimaal €3.226 en maximaal €5.090 bruto per maand bij een full time dienstverband, gebaseerd op UFO-profiel Onderzoeker 4 en salarisschaal 10 van de Cao Nederlandse Universiteiten. Tilburg University hanteert een neutrale beloningssystematiek voor inschaling die uitgaat van werkervaring. 

Dit is een vacature waarvan de werkzaamheden overeenkomstig artikel 2.3 lid 5 sub a Cao Nederlandse Universiteiten (gedeeltelijk) tijdelijk extern gefinancierd worden door NVO en ZonMw gelden. Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van 12 maanden. Voortzetting van deze functie is afhankelijk van de beschikbaarheid van financiële middelen.

Je hebt recht op een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarinkomen. Als je 40 uur per week werkt, ontvang je 41 vakantiedagen per jaar. 

Tilburg University hecht waarde aan een open en inclusieve cultuur. We omarmen diversiteit en stimuleren de onderlinge integratie van groepen medewerkers en studenten. We richten ons op het creëren van gelijke kansen voor al onze medewerkers en studenten, zodat iedereen zich thuis voelt in onze universitaire gemeenschap.

Tilburg University heeft een levendige campus in een prachtige groene omgeving die goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. We zetten ons in voor een duurzame samenleving en dagen jou uit om hieraan een actieve bijdrage te leveren.

Kijk op werken bij Tilburg University voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden. 

Werkgever

Tilburg School of Social and Behavioral Sciences

Tilburg University is een moderne gespecialiseerde universiteit. Het onderwijs en onderzoek van de Tilburg School of Social and Behavorial Sciences (TSB) zijn georganiseerd rond de thema’s Health, Care & Well-Being, en People, Work, & Organizations. Met een inspirerende werkomgeving daagt de school haar medewerkers uit om hun ambities te verwezenlijken. Betrokkenheid en samenwerking zijn daarbij belangrijke uitgangspunten.

Tilburg School of Social and Behavioral Sciences

Afdeling

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gedrag en maatschappij; Gezondheid
  • max. 32 uur per week
  • €3226—€5090 per maand
  • Universitair
  • 22375

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you