Coördinator Student Crew en Event medewerker

Coördinator Student Crew en Event medewerker

Geplaatst Deadline Locatie
18 jul vandaag Tilburg
Tilburg University | Marketing & Communicatie is op zoek naar een Coördinator Student Crew en event medewerker (0,8 - 1,0 fte) voor de Divisie Marketing & Communicatie, afdeling Marketing & Recruitment, locatie Tilburg. Contractduur: 9 maanden, tijdelijk contract.

Functieomschrijving

Kom jij werken als Coördinator Student Crew en event medewerker bij het team Events van het Marketing & Recruitment Service Center van Tilburg University? In deze functie ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de studenteninzet tijdens voorlichtingsactiviteiten die Tilburg University op de kaart zetten. Door jouw enthousiasme en begeleiding voelen deze studenten zich een ambassadeur van Tilburg University en dragen zij dit proactief uit. Daarnaast ondersteun je het team bij het organiseren en uitvoeren van alle voorlichtingsactiviteiten. Dit zijn uiteenlopende activiteiten die zowel fysiek als online zijn, en voor zowel Nederlandse als internationale studiekiezers. Enthousiast geworden? Dan zijn we op zoek naar jou ter vervanging van onze huidige coördinator die met zwangerschapsverlof gaat! 

Jouw functie 
Als Coördinator Student Crew coördineer je de studenteninzet voor alle voorlichtingsactiviteiten die team Events organiseert. Deze activiteiten zijn voor verschillende doelgroepen en zowel voor bachelor- als masteropleidingen. Je kunt hierbij denken aan Bachelor en Master Open dagen, Meeloopdagen en Online Oriëntatiedagen. Tijdens al deze activiteiten helpen student ambassadeurs uit de Student Crew mee om te zorgen voor goede voorlichting aan studiekiezers en hun ouders waardoor ze hopelijk een stap verder komen in hun studiekeuze, en wellicht enthousiast worden over Tilburg University. In totaal vormen zo’n 80 studenten samen onze Student Crew.  
 
Je bent verantwoordelijk voor het inplannen, het maken van roosters en het briefen van de student ambassadeurs. Met jouw gestructureerde en nauwkeurige werkwijze en uitstekende communicatieve vaardigheden zorg je voor een goed functionerende Student Crew. Je draagt ook zorg voor een adequate werving- en selectieprocedure van nieuwe student ambassadeurs. Dankzij jouw inzet hebben we een diverse en representatieve groep student ambassadeurs die onze opleidingen en Tilburg University uitstekend vertegenwoordigen. Verder zorg jij ervoor dat alle student ambassadeurs uitblinken door ze te voorzien van trainingen en het voeren van voortgangsgesprekken. Tot slot draag je zorg voor de gehele administratie rondom de Student Crew, zoals het contractbeheer en de maandelijkse urendeclaraties.  
 
Naast jouw werkzaamheden voor de Student Crew ondersteun je ook het Events team bij een aantal voorlichtingsactiviteiten wanneer dat nodig is. De werkzaamheden bestaan uit alle zaken die horen bij het voorbereiden, uitvoeren en evalueren van een evenement. Je bent hierin flexibel, altijd bereid om bij te springen en schrikt er niet voor terug om de handen uit de mouwen te steken. Tijdens piekperiodes zet je graag een stap extra. Bovendien ben je beschikbaar om voor enkele evenementen in de avonduren of op een zaterdag te werken. De evenement dagen zijn de gezelligste dagen waarin je al je studenten aan het werk ziet, je de doelgroep studiekiezers ontmoet en je ook nauw samenwerkt met je Event collega’s om kwalitatieve evenementen te realiseren.

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

In deze positie zul je veel moeten plannen en roosteren, het overzicht in de administratie kunnen bewaren en helder kunnen communiceren met student ambassadeurs en je directe collega’s. Je beschikt daarbij over probleemoplossend vermogen; bij veranderende omstandigheden (voornamelijk last-minute ziek-/afmeldingen m.b.t. de roosters) ben je in staat om vlot te reageren en richt je je aandacht op het vinden van mogelijke oplossingen. Je bent goed in het maken van overzichten, roosters en briefings. Hierin werk je zeer nauwkeurig. Van nature ben je een organisatietalent; je beschikt over een natuurlijk vermogen om mensen en hulpbronnen te coördineren, voor maximale effectiviteit en efficiency. We zoeken hierin het volgende profiel:

  • Je bezit een werk- en denkniveau op minimaal hbo-niveau en hebt ervaring op het gebied van HR, event/project management, communicatie of een andere soortgelijke achtergrond. 
  • Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in een coördinerende functie waarbij je ervaring hebt met het plannen en organiseren van activiteiten, personeel en werkzaamheden. 
  • Je voelt je thuis in een dynamische omgeving met piekperiodes en bent dan ook beschikbaar om te werken tijdens de voorlichtingsactiviteiten die in het weekend of in de avonduren plaatsvinden. 
  • Je beheerst de Nederlandse taal foutloos, dit in verband met verschillende Nederlandstalige communicatie-uitingen welke door jou gecontroleerd of opgesteld moeten worden. 
  • Tilburg University is een internationale universiteit, stevig verankerd in de regio en daarom tweetalig. Van onze medewerkers verwachten we dat zij voldoen aan het taalniveau passend bij de functie. Voor deze functie is een goede beheersing van het Engels vereist op CEFR-niveau B2.

Arbeidsvoorwaarden

Tilburg University biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden in een prettige werkomgeving: 

  • Een functie op basis van 0,8 – 1,0 fte (32 - 40 uur per week). 
  • Een salaris van minimaal €3072 en maximaal €4103 bruto per maand bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op UFO-profiel Communicatiemedewerker 2 en salarisschaal 8. Tilburg University hanteert een neutrale beloningssystematiek die uitgaat van relevante opleiding en werkervaring. 
  • Dit is een vacature voor een tijdelijke positie ter vervanging van een werknemer vanwege o.a. ziekte, zwangerschaps- en bevallingsverlof, ouderschapsverlof of arbeidsongeschiktheid of interne detachering in het kader van loopbaanontwikkeling overeenkomstig artikel 2.3 lid 6 sub b CAO NU. Je krijgt een tijdelijk contract voor de duur van 9 maanden.
  • Een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%. 
  • Ruim 8 weken vakantie. 
  • De mogelijkheid om deels op de campus en deels thuis te werken met een thuiswerkvergoeding.
  • Vergoeding van duurzaam woon-werkverkeer: wandelen, fietsen en OV. 
  • Een maandelijkse internetvergoeding van €25.
  • Een keuzemodel waarin je arbeidsvoorwaarden uitruilt voor bijvoorbeeld extra verlof, meer pensioen, een fiets of personal training bij ons Sports Center. 
  • Een pensioen bij ABP; het meest duurzame Nederlandse pensioenfonds.
  • Trainingen op het vlak van persoonlijke ontwikkeling, loopbaanontwikkeling, leiderschap, onderwijs en onderzoek. Of een taalcursus bij ons Language Center. 
  • Een werkcultuur waarin we verschillen omarmen, iedereen welkom is en gelijke kansen krijgt. 
  • Een bruisende campus in een groene omgeving die uitstekend bereikbaar is met het OV. 

Kijk voor meer informatie op onze website en in de CAO Nederlandse Universiteiten

Werkgever

Tilburg University

Tilburg University is een academische, inclusieve en betrokken gemeenschap. Samen met bijna 3.000 medewerkers zetten wij ons in voor een brede welvaart, duurzaam en voor iedereen. Voor de generaties van nu en later. We ontwikkelen en delen kennis voor de behoeften van mensen en onze maatschappij. Zo dragen wij bij aan het oplossen van complexe maatschappelijke vraagstukken en helpen we de samenleving vooruit.

Onze 19.500 studenten van 110 nationaliteiten leiden we op tot verantwoordelijke leiders met kennis, kunde en karakter. Met ons onderwijs en onderzoek naar een brede welvaart zetten we extra in op thema’s als mentale en preventieve zorg, een inclusieve arbeidsmarkt, de energietransitie en digitalisering.

Marketing & Communicatie
Marketing & Communicatie heeft als doel om vanuit haar kennis en expertise bij te dragen aan de groei van onze trotse en betrokken academische gemeenschap van (aankomend) studenten, alumni, medewerkers en andere (externe) stakeholders. Dat doen we onder andere door:
- Het verzorgen van op maat studievoorlichting over alle bachelor- en masteropleidingen aan potentiële, nationale en internationale, studenten;
- Het verzorgen van in- en externe communicatie, woordvoering en corporate communicatie;
- Strategisch adviseren van de organisatie in het kader van ontwikkelingen in de samenleving die relevant zijn voor het opleidingsaanbod en studentenwerving;
- Middels wetenschapscommunicatie brengen we de kennis van onze onderzoekers op heldere wijze naar de samenleving;
- De divisie staat in nauw contact met meer dan 90.000 alumni die we blijven betrekken bij onze kennisgemeenschap, als donateur, vrijwilliger of andere wijzen;
- Beheer en ontwikkeling van onze digitale en online kanalen, relatiemanagementsysteem (CRM) en data analyse;
- Studium Generale, dat een podium biedt aan wetenschap, maatschappij en cultuur met een zeer ruim een breed scala -voor iedereen toegankelijke- activiteiten.

Afdeling

Marketing & Recruitment (M&R)
De afdeling M&R is verantwoordelijk voor de werving van nationale en internationale studenten voor alle (internationale) bachelor en (pre-)masteropleidingen van Tilburg University. De afdeling is opgesplitst in een team met een interne focus (M&R Service Center) en een team met een externe focus. Een Traffic Manager is verantwoordelijk voor de wisselwerking tussen deze teams. Deze vacature valt onder het M&R Service Center, Events team. Het Events team is verantwoordelijk voor het organiseren en coördineren van (virtuele) campus en off- campus voorlichtingsevenementen (inclusief personele bezetting), bijvoorbeeld Open Dagen, Online Orientatiedagen, Pre-Departure Webinars, Campus Experience days, meeloopdagen en nationale regiovoorlichtingen en onderwijsbeurzen.

Additionele informatie

Wil je meer weten voordat je solliciteert? Neem gerust contact op met Pleuni van Casteren (Coördinator Events team) via p.vancasteren@tilburguniversity.edu.

Specificaties

  • Marketing en communicatie; HRM
  • 32—40 uur per week
  • €3072—€4103 per maand
  • HBO
  • 22376

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Tilburg University). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

We nodigen je uit om zo spoedig mogelijk maar uiterlijk vóór 9 september te solliciteren; dit kan uitsluitend online. Richt je motivatiebrief aan Pleuni van Casteren (Coördinator Events team) en voeg je CV toe. De selectie vindt gedurende de volledige wervingsperiode plaats. De eerste selectiegesprekken staan momenteel gepland op 12 en 13 september 2024 en de tweede gesprekken op 17 en 19 september, maar kunnen in overleg ook eerder plaatsvinden. Een opdracht zal onderdeel uitmaken van de gesprekken in de tweede ronde.  

De selectiecommissie bestaat uit:  

  1. Pleuni van Casteren, Coördinator Events team en directe collega.  
  2. Sandra Kanters, Student Crew & Event Manager, directe collega. 
  3. Marcela Veders, Teamleider Marketing & Recruitment Service Center en leidinggevende.   

Je start idealiter op 15 oktober (z.s.m.) met werken voor Tilburg University.  

Deze vacature is gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid, gaat onze voorkeur uit naar een interne kandidaat.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

We nodigen je uit om zo spoedig mogelijk maar uiterlijk vóór 9 september te solliciteren; dit kan uitsluitend online. Richt je motivatiebrief aan Pleuni van Casteren (Coördinator Events team) en voeg je CV toe. De selectie vindt gedurende de volledige wervingsperiode plaats. De eerste selectiegesprekken staan momenteel gepland op 12 en 13 september 2024 en de tweede gesprekken op 17 en 19 september, maar kunnen in overleg ook eerder plaatsvinden. Een opdracht zal onderdeel uitmaken van de gesprekken in de tweede ronde.  

De selectiecommissie bestaat uit:  

  1. Pleuni van Casteren, Coördinator Events team en directe collega.  
  2. Sandra Kanters, Student Crew & Event Manager, directe collega. 
  3. Marcela Veders, Teamleider Marketing & Recruitment Service Center en leidinggevende.   

Je start idealiter op 15 oktober (z.s.m.) met werken voor Tilburg University.  

Deze vacature is gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid, gaat onze voorkeur uit naar een interne kandidaat.

Solliciteer uiterlijk op 8 sep 2024 23:59 (Europe/Amsterdam).