Ben jij een proactieve teamspeler met kennis van financieel en/of projectmanagement? Sluit je aan bij ons Research Support Office in een dynamische academische omgeving. Meer weten? Lees dan snel verder!
Functieomschrijving Je komt te werken bij het Research Support Office (RSO), de afdeling waar binnen de School of Business and Economics (SBE) de onderzoekondersteuning plaatsvindt via onder andere de subsidieadviseurs, de financial consultants en de data stewards.
In je rol als beheerder binnen RSO ben je werkzaam voor het Centre for Entrepreneurship and Innovation (CEI) en het Brightlands Institute for Supply Chain Innovation (BISCI).
Als beheerder vervul je een centrale rol bij verschillende processen binnen CEI en BISCI:
- Je bent de linking pin tussen de Management Teams van CEI en BISCI en de financial experts (financial consultants, controllers) van SBE;
- Je beheert - de onderzoeksportfolio’s van CEI en BISCI en voert overleg hierover met het betreffende Management Team, de projectleiders en subsidie adviseurs;
- Je verstrekt managementinformatie aan de Management Teams;
- Je signaleert ontwikkelingen in resultaat en onderzoeksportfolio en rapporteert deze aan de Management Teams;
- Je ondersteunt de projectleider, financial consultant en subsidie adviseurs bij het toetsen van onderzoek- en projectvoorstellen op elementen zoals vereisten, begroting, risico’s en gevraagde capaciteit;
- Je draagt zorg voor de juiste verwerking van de financiële informatie van een aantal budgetten en ondersteunt de Management Teams bij het opstellen van hun instituutsbegroting;
- Je biedt projectmanagementondersteuning aan projectleiders: ondersteunen bij processen rond bijvoorbeeld inkoopprocedures, contracten, administratieve ondersteuning bij lopende projecten (bijvoorbeeld faciliteren van urenregistratie) en je bent de link tussen CEI/BISCI en Juridische Zaken van de Universiteit Maastricht;
- Je biedt algemene ondersteuning in diverse processen op het gebied van acquisitie, onderzoek, onderwijs, HR en secretariaat;
Functie-eisen In deze functie is het belangrijk dat je goed prioriteiten kunt stellen. Een echte teamplayer die houdt van dynamische projecten. Je bent ondernemend, nauwkeurig, flexibel, beschikt over doorzettingsvermogen en een ‘gevoel’ voor bestuurlijke verhoudingen.
Daarnaast:
- Beschik je over een HBO werk- en denkniveau;
- Beschik je over goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal (zowel mondeling als schriftelijk);
- Heb je kennis en vaardigheden op het gebied van financieel en/of projectmanagement;
- Beheers je MS Office goed. Kennis van financiële- en projectmanagementsystemen, in het bijzonder SAP, is een pre.
- Je hebt relevante ervaring in een vergelijkbare functie; ervaring in een academische setting is een pre.
- Je bent in staat de rol van sparringpartner te vervullen met de Management Teams en projectleiders, en in staat om verschillende adviesstijlen te hanteren;
Wat biedt de UM?Als (Financieel) Project Beheerder Research Support Office bij School of Business and Economics kom je in dienst bij de meest internationale universiteit van Nederland in het prachtige Maastricht. Verder bieden wij je: - Goede arbeidsvoorwaarden. De functie is ingeschaald in schaal 9 conform UFO-profiel Administrator met bijbehorende salarisinschaling op basis van ervaring tussen €3502,00 en €4812,00 bruto per maand (op basis van een fulltime dienstverband van 38 uur per week). In aanvulling op het maandsalaris zijn een 8,0% vakantie-uitkering en een 8,3% eindejaarsuitkering van toepassing.
- Een arbeidsovereenkomst voor een periode van 12 maanden met een omvang van 0,8 - 1,0 FTE. Bij gebleken geschiktheid zal de arbeidsovereenkomst omgezet worden in een dienstverband voor onbepaalde tijd.
- Bij de Universiteit Maastricht staat het welzijn van onze medewerkers hoog in het vaandel, zo hanteren we flexibele werktijden en de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken indien de aard van je functie dit toelaat. Hiervoor ontvang je maandelijks een thuiswerk- en internetvergoeding. Kom je fulltime bij ons werken, dan heb je jaarlijks recht op 29 vakantiedagen en 4 extra feestdagen, te weten carnavals maandag, -dinsdag, Goede Vrijdag en Bevrijdingsdag. Maak je gebruik van de mogelijkheid om compensatie-uren op te bouwen, dan komen hier nog eens 12 dagen bij. Daarnaast kun jij jouw arbeidsvoorwaarden personaliseren aan de hand van een cao-keuzemodel.
- Als Universiteit Maastricht hebben we diverse andere mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, hierbij kun je denken aan een goede pensioenregeling bij het ABP en kun je als UM-medewerker meedoen aan bedrijfsfitness en gebruik maken van het zeer uitgebreide sportaanbod dat wij ook aan onze studenten aanbieden.
- Tot slot maar zeker niet onbelangrijk de ruimte en faciliteiten om jezelf te ontwikkelen: persoonlijk en in jouw vakgebied. Dit faciliteren we door het bieden van een ruim opleidingsaanbod en ondersteunen we door diverse breed gedragen initiatieven zoals ‘erkennen en waarderen’.
De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie
klik hier.
Universiteit Maastricht Waarom werken aan de Universiteit Maastricht?
Aan de Universiteit Maastricht (UM) draait alles om de toekomst. Die van onze studenten omdat we ze een stevige, brede basis geven voor de rest van hun leven. En die van ons allemaal door ons onderzoek naar oplossingen voor vraagstukken in de hele wereld. Met onze zes faculteiten zorgen we voor een veelomvattend aanbod aan onderwijs en onderzoek.
In ons onderwijs werken we met de methode Probleemgestuurd Onderwijs (PGO). Dit betekent dat onze studenten in kleine groepen zélf op zoek gaan naar oplossingen voor problemen en vraagstukken. Ze discussiëren samen, trekken conclusies, formuleren een antwoord en presenteren dat aan de hele groep. Zo doen ze belangrijke vaardigheden op voor hun hele loopbaan.
De UM heeft op dit moment meer dan 22.300 studenten en ruim 5.000 medewerkers uit alle windstreken. Dat zorgt voor een inspirerende en bruisende internationale gemeenschap.
Spreekt deze internationale omgeving waarin de wetenschap centraal staat jou aan? En wil jij hier vanuit een wetenschappelijke of juist staffunctie een steentje aan bijdragen? Dan ben jij met jouw unieke bijdrage van harte welkom! Want als jonge Europese Universiteit van Maastricht bieden we perspectief dat we vertalen naar jouw talent. Je bent waardevol voor onze universiteit en de maatschappij en we inspireren je om met trots en plezier samen te groeien.
Voor meer informatie over de UM klik
hier.
School of Business and Economics De School of Business and Economics (SBE) is één van de zes faculteiten van Universiteit Maastricht. Onze missie is bij te dragen aan een betere wereld door maatschappelijke uitdagingen het hoofd te bieden middels het co-creëren van kennis en het ontwikkelen van teamspelers en leiders van de toekomst.
Bij SBE maak je onderdeel uit van de 1% business schools wereldwijd die Triple Crown is geaccrediteerd (EQUIS, AACSB en AMBA). Je bent onderdeel van een inspirerende, internationale omgeving waar leren en ontwikkelen prioriteit is.
Vakgroep/afdeling Binnen de School of Business and Economics (SBE) kom je te werken in het Research Support Office (RSO). Het RSO ondersteunt onder andere de verschillende departementen en instituten binnen SBE bij de acquisitie van projecten, verwerven van beurzen en de financiële afhandeling van projecten en beurzen. Daarnaast ondersteunt het RSO de faculteit in het ontwikkelen van onderzoeksbeleid en speelt het een belangrijke rol in ondersteuning en advisering van de Graduate Schools van SBE.
Het expertise- en innovatiecentrum BISCI is in 2019 van start gegaan. Het is onderdeel van het 'ecosysteem' van Brightlands Greenport Campus Venlo, waarin bedrijfsleven, academici, studenten en vertegenwoordigers van verschillende overheden samenwerken door middel van open innovatie en co-creatie. Op deze manier draagt BISCI direct bij aan de innovatie en concurrentiekracht van individuele bedrijven en organisaties in verschillende sectoren en helpt het de economische infrastructuur van de regio te versterken. BISCI is opgericht door de Universiteit Maastricht en de provincie Limburg om de regionale economie een impuls te geven.
The Centre for Entrepreneurship and Innovation (CEI) is de hub van de Universiteit Maastricht voor de ontwikkeling van ondernemingsgerichte competenties en talent. Het doel is om, samen met partners, een regionaal ecosysteem te bouwen dat de ondernemende, strategische en innovatieve capaciteiten van zowel nieuwe als bestaande ondernemers ontwikkelt.
Nieuwsgierig? Ben jij geïnteresseerd geraakt in deze mooie functie maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Christoph Meng, directeur RSO voor meer informatie via tel.
0628229556 of email
c.meng@maastrichtuniversity.nl voor meer informatie.
Heb je vragen over de procedure neem dan contact op met Manon Souren (recruiter) via
manon.souren@maastrichtuniversity.nl of
0634577732.
Solliciteren? Of ben je al overtuigd en word jij onze nieuwe (Financieel) Project Beheerder Research Support Office? Solliciteer dan nu, uiterlijk 25 augustus 2024, op deze functie.
De vacature staat open voor interne- en externe kandidaten. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.
Universiteit Maastricht zet zich in voor het bevorderen en behouden van een diverse en inclusieve gemeenschap. Wij geloven dat diversiteit in onze medewerkers- en studentenpopulatie bijdraagt aan de kwaliteit van onderzoek en onderwijs aan de UM. Dit willen we mogelijk maken door middel van inclusief beleid en innovatieve projecten in samenwerking met studenten en medewerkers. We moedigen je aan om voor deze functie te solliciteren.