Afdelingshoofd/hoogleraar Heelkunde

Afdelingshoofd/hoogleraar Heelkunde

Geplaatst Deadline Locatie
22 jul 11 sep Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 11 sep 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij een leider met een passie voor chirurgie en academisch onderwijs? Heb jij de drive om onze afdeling Heelkunde naar nieuwe hoogten te brengen en een belangrijke rol te spelen als hoogleraar? Wij zijn op zoek naar een afdelingshoofd die zowel de medici en de academici inspireert en innoveert. Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Als afdelingshoofd heb je een leidinggevende stafpositie binnen de afdeling Heelkunde, waarbij je verantwoordelijk bent voor de drie kerntaken: patiëntenzorg, onderzoek en opleiding/onderwijs. We verwachten dat je het hoge niveau van de drie kerntaken binnen de afdeling handhaaft en verder versterkt. Vanuit jouw specifieke expertise draag je bij aan een van de speerpunten van de afdeling. Je draagt verantwoordelijkheid voor het budget van de afdeling, waarover je rapporteert aan het Divisiebestuur. Binnen het managementteam speel je een leidende rol om de lange termijn doelen verder te definiëren en te waarborgen. Veel aandacht gaat uit naar het onderhouden van uitstekende contacten met ziekenhuizen in de regio.

·         Je faciliteert en stimuleert een prettige en veilige leer- werkomgeving.

·         Je houdt je bezig met de ontwikkeling en innovatie van de Heelkunde zowel binnen het LUMC als bij de regionale en landelijke ontwikkelingen.

·         Je behartigt de belangen van de vakgroep, bewaakt de afdelingsbegroting en stelt prioriteiten.

Heelkunde  maakt deel uit van Divisie 1 met daarin ook o.a. de afdelingen spoedeisende hulp, anesthesiologie, intensive care, orthopedie, urologie, centrale sterilisatie en het operatiekamer complex

Specificaties

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Functie-eisen

·         Je bent geregistreerd als chirurg in het RGS register.

·         Je bent klinisch actief als chirurg in een specifiek (academisch) zorgdomein, en hebt een brede interesse voor de breedte van de Heelkunde.

·         Je hebt aantoonbare kwaliteiten op de 3 academische kerntaken zorg, onderwijs/opleiding en wetenschap.

·         Je bent in staat om een (klinische/translationele) wetenschappelijke onderzoekslijn (door) te ontwikkelen

·         Je kunt een toekomstvisie neerzetten voor de afdeling en de medewerkers op inspirerende wijze meenemen.

·         Je bent een teamspeler en verbinder zowel op lokaal als op regionaal niveau en in staat om de afdeling te vertegenwoordigen naar stakeholders.

·         Je schuwt niet om besluiten te nemen in het algemene belang

Arbeidsvoorwaarden

·         Als Afdelingshoofd/hoogleraar Heelkunde bedraagt je salaris minimaal €14.005,- en maximaal € 17.348,-  bruto per maand (schaal HHA, CAO UMC). Deze bedragen zijn op basis van een fulltime dienstverband. 

·         De startdatum van deze vacature is 1 maart 2025.

·         De arbeidsovereenkomst is voor onbepaalde tijd en in deze functie word je aangesteld voor een periode van vier jaar, met de mogelijkheid tot verlenging met nog eens vier jaar.

 

Werkgever

LUMC

In het Leids Universitair Medisch Centrum werken we continu aan het verbeteren van de patiëntenzorg. Wij investeren in baanbrekend, internationaal onderzoek en werken met de nieuwste apparatuur. Samen met onze artsen, gespecialiseerde zorgverleners, docenten, wetenschappelijke onderzoekers en ons ondersteunend personeel streven wij naar de hoogste kwaliteit op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs en internationaal onderzoek. En hier hebben wij jou bij nodig!

Afdeling

Heelkunde

De afdeling Heelkunde van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) streeft ernaar om een innovatieve afdeling te zijn die uitstekende tertiaire gezondheidszorg levert aan patiënten met heelkundige aandoeningen in combinatie met een excellente opleiding op het gebied van Heelkunde. De afdeling participeert in verschillende regionale samenwerkingsverbanden en voert internationaal translationeel onderzoek uit. De Afdeling Heelkunde omvat de subafdelingen Transplantatie-, Gastrointestinale- , Endocriene-, Oncologie- , Vaat-, Trauma- en Plastische Chirurgie. Ook beschikt de afdeling over een Laboratorium Heelkunde, een Clinical Research Center Heelkunde en een Skillslab en Simulatiecentrum.

Specificaties

  • Hoogleraar
  • Gezondheid
  • max. 48 uur per week
  • €14005—€17348 per maand
  • Universitair
  • A.24.EW.RD.72

Werkgever

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Albinusdreef 2, 2333 ZA, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you