Medewerker Studentenbalie, Onderwijsadministratie en Roostering

Medewerker Studentenbalie, Onderwijsadministratie en Roostering

Geplaatst Deadline Locatie
23 jul 18 aug Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 18 aug 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Weet jij als geen ander de ins en outs van het facultaire onderwijs en vind je het leuk om studenten wegwijs te maken in hun studie? Houd jij van werken in een dynamische omgeving met een hecht team? Dan zoeken we jou als medewerker Studentenbalie, Onderwijsadministratie en Roostering!

Als medewerker Studentenbalie, Onderwijsadministratie en Roostering bij het Studenten Informatiepunt Letteren beschik je over een grote mate van kennis en inzicht in organisatie van het onderwijs van de faculteit. Aan de balie ben je het eerste aanspreekpunt voor studenten bij vragen over hun studie. Je beantwoordt vragen over bijvoorbeeld de inschrijving voor cursussen en tentamens, roosters, Brightspace, geeft studievoortgangsoverzichten af en verwijst door naar andere onderdelen van het Studenten Informatiepunt en de universiteit.

Als roostermaker ben je verantwoordelijk voor de onderwijs- en tentamenroosters van de opleidingen van het departement Taal en Communicatie (TenC). Je inventariseert in nauwe samenwerking met de departementssecretaris TenC de onderwijsactiviteiten en de inzetbaarheid van docenten. Je richt het roostersysteem TermTime in om tot het meest optimale rooster voor de diverse studentgroepen te komen. Je lost (ad-hoc) roosterproblemen op en draagt zorg voor een juiste communicatie richting alle betrokkenen bij eventuele wijzigingen. Je werkt nauw samen met de drie andere roosteraars van het Studenten Informatiepunt (STIP).

Als medewerker onderwijsadministratie bij het STIP Letteren ben je verantwoordelijk voor het voeren van de onderwijsadministraties voor enkele opleidingen. Daarnaast behoren het diplomeringsproces, het vullen van de studiegidsen en het inrichten van de cursussen in ons studentenadministratiesysteem Osiris tot je kerntaken. Ook beantwoord je allerlei vragen van de opleidingen. Je werkt nauw samen met de departementssecretaris en je collega's binnen de onderwijsadministratie.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • Je hebt uitstekende kennis van de onderwijsondersteuning en bij voorkeur ervaring in de universitaire onderwijsadministratie.
  • Je hebt ervaring als roosteraar of hebt gewerkt in een soortgelijke functie.
  • Je hebt minimaal een mbo werk- en denkniveau.
  • Je hebt goede kennis van het studentenadministratiesysteem Osiris, Microsoft Teams en bij voorkeur Excel.
  • Je bent accuraat en analytisch en je houdt van het oplossen van complexe puzzels.
  • Je kunt goed prioriteiten stellen, snel schakelen en functioneert goed onder druk.
  • Je bent communicatief vaardig en hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Kennis van een roosterprogramma (bij voorkeur TermTime) strekt tot de aanbeveling.

Arbeidsvoorwaarden

  • Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Je salaris binnen salarisschaal 7 is afhankelijk van je opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring. De bedragen in de schaal zijn op basis van een 38-urige werkweek.
  • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.

Work and science require good employment practices. This is reflected in Radboud University's primary and secondary employment conditions. You can make arrangements for the best possible work-life balance with flexible working hours, various leave arrangements and working from home. You are also able to compose part of your employment conditions yourself, for example, exchange income for extra leave days and receive a reimbursement for your sports subscription. And of course, we offer a good pension plan. You are given plenty of room and responsibility to develop your talents and realise your ambitions. Therefore, we provide various training and development schemes.

Afdeling

Het Studenten Informatiepunt Letteren (onderwijs- en studentenadministratie en studentenbalie) is onderdeel van het Bureau Onderwijs en Studentenzaken Letteren. Dat omvat verder het Stafsecretariaat van de opleidingen, OSIRIS-beheer, het Teaching Information Point, International Office, Career Service en Alumni Office, de studieadviseurs, de secretarissen van de examencommissie en de toelatingscommissie. Je rapporteert aan de teamleider van het STIP en het Stafsecretariaat.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • max. 28 uur per week
  • MBO
  • 23.043.24

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you