Assistent-opleidingscoördinator Bèta-gamma (tijdelijke vacature)

Assistent-opleidingscoördinator Bèta-gamma (tijdelijke vacature)

Geplaatst Deadline Locatie
25 jul 20 aug Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 20 aug 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wil je graag bijdragen aan een goede organisatie en administratie van onderwijs, word je enthousiast van veel afwisselende taken en heb je dienstverlening aan docenten en studenten hoog in het vaandel staan? Ben je op je plek binnen een omgeving waar interdisciplinair en innovatief onderwijs centraal staat? Wees dan welkom bij ons team! Wij zoeken tijdelijk een Medewerker Studentenzaken voor het Instituut voor Interdisciplinaire Studies (IIS). De afdeling bestaat uit verschillende collega’s met een breed scala aan verantwoordelijkheden. Wij zoeken op dit moment een tijdelijke collega voor het opleidingsteam van de bachelor Bèta-gamma. Als assistent- opleidingscoördinator assisteer je de opleidingscoördinatoren bij het plannen en organiseren van het onderwijs en sta je ook in nauw contact met de studieadviseurs en de onderwijsbalie. De functie is organisatorisch, ondersteunend en veelzijdig.

Wat ga je doen?
Van jou wordt verwacht dat je een actieve rol neemt in de organisatie van de bachelor Bèta-gamma Als assistent-opleidingscoördinator werk je als spin in het web in een complexe omgeving. Je werkt daarbij direct samen met de opleidingscoördinator. We vinden het belangrijk dat je nauwkeurig werkt, goed kunt organiseren en een proactieve houding hebt naar studenten, docenten en collega’s. Hierbij zijn organisatorische sensitiviteit en zelfstandigheid belangrijk.

Wat worden jouw taken?
Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit het volgende:
  • Je bent contactpersoon voor de docenten (over o.a. rooster, studiegids, studiehandleiding, toetsing, canvas en evaluaties), dit contact is interfacultair;
  • Je vraagt roosterrandvoorwaarden op en beheert de invoer in ons systeem datanose. Je lost complexe roosterproblemen op;
  • Je organiseert vakevaluaties en hebt een proactieve, ondersteunende rol bij verslaglegging (o.a. jaarverslagen);
  • Je stelt onderdelen van rapportages op voor managementinformatie over studieresultaten, onderwijs, examens, capaciteit, tekorten en veranderingsbehoeften. Je signaleert afwijkingen in gegevens inzake studentenzaken en schrijft een toelichting hierop;
  • Je bent redacteur van digitale studiegidsteksten en webteksten, in samenwerking met communicatie;
  • Je actualiseert nieuwe (wettelijke) regelingen naar interne (administratieve) voorschriften en procedures;
  • Je ondersteunt de opleidingscoördinator bij lopende zaken;
  • Je verstrekt informatie aan (aankomende) studenten op individuele basis en evt. in groepsverband;
  • Je organiseert en ondersteunt informatiebijeenkomsten, evenementen en buluitreikingen;
  • Je organiseert excursies en andere activiteiten;
  • Je bent secretaris van de opleidingscommissie;
  • Je bent aanwezig bij en notuleert diverse vergaderingen.
  • Je ondersteunt bij de organisatie en het verzamelen van gegevens voor de heraccreditatie van Bèta-gamma.

Jouw profiel
Je bent energiek en enthousiast en vindt het leuk om betrokken te zijn bij de ondersteuning van het onderwijs van het Instituut voor Interdisciplinaire Studies. Je deinst niet terug voor een complexe organisatie, bent proactief en kunt heel nauwkeurig werken, zowel in teamverband als zelfstandig. Je houdt van contact met studenten en docenten, kunt goed organiseren en je bent in staat om te schakelen met mensen op verschillende niveaus. Onze ideale kandidaat heeft bij voorkeur minimaal een jaar werkervaring in een verantwoordelijke functie met veel verschillende taken.

Ervaring en profiel:
  • Minimaal hbo werk- en denkniveau;
  • Minimaal een jaar relevante werkervaring;
  • Uitstekende organisatorische kwaliteiten;
  • Proactief;
  • Communicatief sterk;
  • Ruime ervaring met MS-office;
  • In staat je nieuwe systemen snel eigen te maken;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Affiniteit en/of ervaring met hoger onderwijs en onderwijsprocessen.
  • Stressbestendig, zorgvuldig en punctueel;
  • In staat om zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken;
  • Enthousiast en servicegericht.

Ons aanbod
In verband met verlof van een collega bieden we een tijdelijke arbeidsovereenkomst,voor 24 uur per week, voor een periode van 9 maanden. De gewenste startdatum is 1 oktober 2024.

Het bruto maandsalaris, gebaseerd op een 38-urige werkweek en afhankelijk van relevante werkervaring, varieert van € 3.072 tot € 4.103 (schaal 8). Dit is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Het UFO-profiel Medewerker Studentenzaken 2 is van toepassing. De cao Universiteiten van Nederland is van toepassing.

Wat bieden we jou?
Een uitdagende werkplek met afwisselende werkzaamheden en voldoende ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling bij een inspirerende organisatie. Wij koesteren de onderzoekende geest en het doorzettingsvermogen en geven je de ruimte om door te vragen. Veelkleurig, eigenzinnig, dynamisch, internationaal georiënteerd en ambitieus zijn typische eigenschappen van UvA-medewerkers. Werken bij de UvA betekent werken in een kritisch, onafhankelijk, creatief, innovatief en internationaal klimaat, met een open sfeer en een sterke betrokkenheid bij Amsterdam en de (internationale) samenleving.

Naast het salaris en de inspirerende omgeving op Science Park bieden we een gevarieerd pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden:
  • 232 vakantie-uren per jaar (gebaseerd op fulltime) en extra vakantiedagen tussen kerst en 1 januari;
  • verschillende cursussen, bijvoorbeeld op het gebied van tijdsmanagement, werkdruk en Engels en een online cursusplatform met meer dan 100 verschillende cursussen;
  • 7 weken geboorteverlof met 100% salarisbehoud;
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof;
  • De mogelijkheid om thuis een werkplek in te richten;
  • Een pensioen bij ABP, waar de UvA voor tweederde aan bijdraagt.

Nieuwsgierig naar ons uitgebreide pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden? Hier kun je er meer over lezen.

Over ons
De Universiteit van Amsterdam (UvA) is de grootste universiteit van Nederland, met het breedste opleidingsaanbod. Een intellectueel knooppunt met 43.000 studenten, 6.000 medewerkers en 3.000 PhDs, verbonden door een cultuur van nieuwsgierigheid.

Medewerkers van de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica (FNWI) worden gedreven door een gedeelde passie om uit te vinden hoe de wereld in elkaar zit. Onze acht onderzoeksinstituten beslaan de hele breedte van de bètawetenschappen: van astronomie en natuurkunde, tot levens- en aardwetenschappen, moleculaire wetenschappen, wiskunde en de informatiewetenschappen. Of we nu bezig zijn de oorsprong en bouwblokken van het leven te ontrafelen of aan de basis staan van de technologie voor de toekomst, we vinden elkaar in een onbegrensde nieuwsgierigheid. Met zo’n 1.800 medewerkers zetten we ons dagelijks in om onze kennis en nieuwsgierigheid over te brengen aan de ruim 8.000 studenten in de bachelor- en masteropleidingen die we aanbieden op onze Amsterdam Science Park campus. Zo leiden we de volgende generatie van wetenschappers op en inspireren we hen aan de start van hun eigen ontdekkingstocht.

Over het Instituut voor Interdisciplinaire Studies
Het Instituut voor Interdisciplinaire Studies (IIS) heeft een UvA-brede opdracht om interdisciplinair onderwijs te ontwikkelen en uit te voeren. Het IIS is ondergebracht bij de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica (FNWI) en gevestigd op het Science Park. Het instituut vormt een dynamische onderwijsorganisatie waar met veel enthousiasme en creativiteit wordt gewerkt aan vernieuwend onderwijs. Het IIS verzorgt interdisciplinaire opleidingen zoals de bachelors Bèta-gamma en Future Planet Studies en de masters Brain and Cognitive Sciences en Forensic Science. Daarnaast verzorgt het IIS uiteenlopende interdisciplinaire honours- en keuzemodules en is het IIS betrokken bij verschillende innovatieve projecten in samenwerking met alle faculteiten van de UvA. Het IIS ontwikkelt en verzorgt interdisciplinair onderwijs. Studenten kunnen hier verschillende wetenschapsgebieden combineren, of wetenschap alvast in praktijk brengen

Wil je meer weten over werken bij de UvA? Lees meer over werken bij de Universiteit van Amsterdam.

Vragen?
Met vragen over deze vacature kun je terecht bij:
  • Myrthe van Buren, teamleider onderwijsondersteuning, m.vanburen@uva.nl (niet aanwezig tussen 29 juli en 5 augustus).

Sollicitatie
Herken je je in het profiel en ben je geïnteresseerd in de functie, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet voor 20 augustus 2024. Je kunt via onderstaande link online solliciteren.

Alle documenten naast je cv ontvangen we graag in één .pdf-bestand:
  • Een cv met weergave in maanden (niet alleen jaren) met betrekking tot opleiding en ervaring;
  • Een motivatiebrief.

Zorg ervoor dat je ALLE hierboven genoemde gevraagde documenten toevoegt.
Gebruik a.u.b. het CV-veld om je curriculum vitae te uploaden als apart .pdf-bestand. Gebruik het veld Motivatiebrief om de andere gevraagde documenten te uploaden, inclusief de motivatiebrief, alles in één enkel .pdf-bestand.

De UvA is op grond van de Wet Arbeid Vreemdelingen verplicht om voor niet-wetenschappelijke functies binnen de Europese Economische Ruimte (EER, inclusief Zwitserland) te werven. Als je geen EER- of Zwitsers staatsburger bent, solliciteer dan niet op deze vacature.

Alleen complete sollicitaties binnen de reactietijd via onderstaande link worden in behandeling genomen. A.u.b. geen sollicitatie per e-mail sturen.

De sollicitaties zullen gehouden worden tussen 29 augustus en 4 september.

Als werkgever handhaaft de UvA een beleid van gelijke kansen. We vinden diversiteit belangrijk en zetten ons volledig in om een plek te zijn waar iedereen zich thuis voelt. We koesteren de onderzoekende geest en het doorzettingsvermogen en laten de ruimte om door te vragen. Bij ons vormen nieuwsgierigheid en creativiteit de heersende cultuur.

Wij stellen acquisitie niet op prijs.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Natuurwetenschappen
  • max. 24 uur per week
  • €3072—€4103 per maand
  • HBO
  • 13263

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Science Park 904, 1098XH, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you