Medewerker studentzaken ondersteuningsteam Psychologie

Medewerker studentzaken ondersteuningsteam Psychologie

Geplaatst Deadline Locatie
5 sep gisteren Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was gisteren).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Zie je een uitdaging in het organiseren en ondersteunen van het onderwijs bij de opleiding Psychologie? Wij zoeken 2 tijdelijke collega’s!

Functieomschrijving

Zie jij een uitdaging in het organiseren en ondersteunen van het onderwijs bij de opleiding Psychologie? Ben je graag onderdeel van een hecht team collega’s? Heb je een flexibele instelling en duik je graag in diverse vraagstukken? Dan zijn wij met spoed op zoek naar jou.

We zoeken twee tijdelijke collega’s voor het ondersteuningsteam Psychologie: een medewerker onderwijsondersteuning en een allround onderwijsondersteuner.

Wat ga je doen?
Als medewerker onderwijsondersteuning voer je diverse taken uit met betrekking tot de planning en organisatie van het onderwijs. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van cursussen die deel uitmaken van de opleiding. Tijdens het proces rondom de cursusondersteuning heb je veel contacten met docenten van de opleiding en met de afdeling Onderwijs- en Studentenzaken van de faculteit. Als medewerker van het onderwijsondersteuningsteam ben je verantwoordelijk voor alle ondersteuning voor de afdeling psychologische functieleer binnen Psychologie. Dit betekent bijvoorbeeld het aanleveren van de roosteraanvraag, cursusevaluaties, het maken van werkgroepindelingen, controleren van cursusbeschrijvingen en ondersteun je overleggen en evenementen.

Als allround onderwijsondersteuner voer je diverse taken uit binnen het ondersteuningsteam. Jouw vaste verantwoordelijkheden bestaan onder andere uit notuleren, het coördineren van de studentassistentenpool, het verwerken van aanvragen van studenten en het ondersteunen van overleggen en evenementen. Daarnaast ondersteun je de vaste onderwijsondersteuners waar nodig. Je springt flexibel in om ad hoc bepaalde afgebakende taken op te pakken. Dit is dus een veelzijdige functie waarin je veel kunt leren. Ben je bijvoorbeeld net afgestudeerd bij psychologie Utrecht en op zoek naar een tijdelijke functie? Dan kan dit een leuke uitdaging voor je zijn.

Het Onderwijsondersteuningsteam Psychologie bestaat uit een aantal vaste ondersteuners waaronder twee participatiewetmedewerkers en daarnaast wisselende studentassistenten en teaching assistenten. De teamleden zijn sociale en betrokkenen medewerkers en hoewel iedereen een duidelijke eigen verantwoordelijkheid heeft staan de medewerkers elkaar bij wanneer nodig. Er is in het team voldoende ruimte voor flexibiliteit.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Voor beide rollen is het belangrijk dat je een faciliterende instelling hebt, waarbij je het belang van de organisatie niet uit het oog verliest. Verder breng je het volgende mee:
  • Je kunt goed samenwerken in een dynamische omgeving.
  • Je bent flexibel, je kunt goed omgaan met stressvolle situaties en je werkt accuraat.
  • Je hebt ervaring met het werken met Microsoft Office, met name Excel en Outlook. Bij voorkeur heb je ook ervaring met administratieve systemen zoals Osiris en Blackboard.
  • Je hebt uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal.

Als medewerker onderwijsondersteuning breng je mee:
  • ervaring in onderwijsondersteuning of administratie;
  • een sterk gevoel voor organisatie en procesbeheer, de vaardigheden om gestructureerd te werken;
  • bij voorkeur kennis van processen bij een universitaire opleiding.

Als allround onderwijsondersteuner breng je mee:
  • bij voorkeur ervaring met notuleren;
  • leergierigheid en de bereidheid om snel nieuwe vaardigheden op te pakken;
  • uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
  • bij voorkeur kennis van de opleiding psychologie in Utrecht.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden de medewerker onderwijsondersteuning:
  • een functie voor minimaal 6 maanden;
  • een werkweek van 4 dagen, tussen 30 en 32 uur met een bruto maandsalaris van minimaal € 3.186,- tot maximaal € 4.255,- bij een fulltime dienstverband (schaal 8 van de cao Nederlandse Universiteiten).

Wij bieden de allround onderwijsondersteuner:
  • een functie voor minimaal 6 maanden;
  • een werkweek 3-5 dagen, tussen 24 en 26 uur met een bruto maandsalaris van minimaal € 2.793,- tot maximaal € 3.771,- bij een fulltime dienstverband (schaal 7 van de cao Nederlandse Universiteiten).

Verder bieden wij:
  • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%;
  • een pensioenregeling, gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof en flexibele arbeidsvoorwaarden op basis van de cao Nederlandse Universiteiten.

Naast de arbeidsvoorwaarden die zijn vastgelegd in de cao Nederlandse Universiteiten kent de Universiteit Utrecht een aantal eigen regelingen. Zo zijn er afspraken over professionele ontwikkeling, verlofregelingen, regelingen op het gebied van sport en cultuur en krijg je korting op software en andere IT-producten. Ook geven we je de ruimte om je arbeidsvoorwaarden uit te breiden via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden. Zo stimuleren we je graag om te blijven groeien. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Universiteit Utrecht

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Pathways to Sustainability. Sharing science, shaping tomorrow.

De faculteit Sociale Wetenschappen is een dynamische, toonaangevende faculteit voor hoogwaardig wetenschappelijk onderzoek en uitdagend academisch onderwijs op het gebied van jeugd, onderwijs, opvoeding, menselijk gedrag en samenleving. De Undergraduate en Graduate School verzorgen voor bijna 7.000 studenten een breed palet aan bacheloropleidingen en (onderzoeks)masters in de disciplines interdisciplinaire sociale wetenschappen, culturele antropologie, onderwijswetenschappen, pedagogiek, psychologie en sociologie.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair); Onderwijs
  • Gedrag en maatschappij
  • 24—32 uur per week
  • €2793—€3771 per maand
  • MBO
  • 4122

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 1, 3584CS, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you