Secretaris Amsterdams Universiteitsfonds

Secretaris Amsterdams Universiteitsfonds

Geplaatst Deadline Locatie
6 sep 26 sep Amsterdam

Functieomschrijving

Ben jij een secretaris in hart en nieren? Kun jij de directeur en het bestuur van een goed doel bijstaan met raad en daad? Haal jij plezier uit het op orde krijgen van processen en het zorgvuldig bewaken van afspraken? En wil jij bijdragen aan de verdere professionalisering van een maatschappelijke organisatie? Dan biedt het Amsterdams Universiteitsfonds (AUF) jou de ultieme kans!

Jouw bijdrage is essentieel voor het functioneren van het AUF, dat grensverleggend academisch onderzoek, internationale ervaringen voor studenten en tal van andere UvA-projecten ondersteunt. Het AUF is als hybride fonds dé plek waar schenkingen en nalatenschappen, groot en klein, worden geworven en besteed. De onafhankelijke steunstichting van de UvA heeft als missie om wetenschappelijke en maatschappelijke impact te realiseren met en voor toekomstige generaties. Bijdragen van het AUF bieden talentvolle studenten, ambitieuze wetenschappers en de bredere UvA-gemeenschap de kans om hun dromen te verwezenlijken.

Als secretaris van het AUF:
  • ben je samen met de directeur de gesprekspartner van het bestuur, bereid je de bestuurs- en commissievergaderingen voor en heb je oog voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van goede doelen, governance en beleidsvorming;
  • ben je samen met collega’s uit jouw team verantwoordelijk voor correcte besteding van de ontvangen giften en heb je contact met studenten en onderzoekers die aanvragen bij het fonds (willen) indienen of financiële ondersteuning hebben ontvangen.

Wat ga je doen?
Jij bent de spil die ervoor zorgt dat de bestuurlijke en administratieve processen op rolletjes lopen.
  • Van projectaanvragen tot toekenningen, jij hebt het overzicht;
  • Jij bent in direct contact met aanvragers en ontvangers van AUF-bestedingen;
  • In samenwerking met de directeur en de financieel coördinator bereid je de agendapunten voor de bestuurs- en commissievergaderingen voor en neem je actief deel aan de vergaderingen. Je bent verantwoordelijk voor de notulen en ziet toe op opvolging van de afgesproken actiepunten;
  • Je bent en blijft goed op de hoogte van ontwikkelingen in de goede-doelensector en weet deze informatie toepasbaar te maken voor anderen;
  • Je bekijkt de lopende bestuurlijke en administratieve processen met een frisse blik en draagt bij aan professionalisering en automatisering waar dat nodig en haalbaar is.

Wat neem je mee?
Dit is wat wij van jou verwachten:
  • Je hebt meerdere jaren professionele ervaring als secretaris, liefst in een soortgelijke functie;
  • Je hebt ervaring met het ondersteunen en adviseren van besturen, bent juridisch en financieel onderlegd en gaat zorgvuldig, analytisch en gestructureerd te werk;
  • Je bent een teamspeler met een proactieve houding en een sterke drive om dingen voor elkaar te krijgen;
  • Je bent communicatief sterk en je kan je in woord en schrift goed uitdrukken in het Nederlands en Engels;
  • Je bent bekend met het CBF-keurmerk en ANBI-stichtingen en het zou geweldig zijn als je een netwerk in de goededoelensector meeneemt;
  • Kennis en ervaring van MS Office en grant management systemen zijn een pré;
  • Je bent een aangename en betrouwbare collega en onderschrijft de doelstellingen en ambitieuze groeiambities van het AUF.

Kortom, als jij op zoek bent naar een uitdagende positie waarin je jouw secretariële talenten kunt benutten voor een hoger doel, dan is dit jouw kans! Sluit je aan bij het AUF-team en draag bij aan de toekomst van de UvA en haar getalenteerde gemeenschap.

Wat bieden we jou?
We bieden een dienstverband voor de periode van een jaar, met een proeftijd van twee maanden. Bij gebleken geschiktheid is een verlenging of vast dienstverband mogelijk. Het dienstverband is voor 32 - 38 uur per week.

Je salaris bedraagt, afhankelijk van relevante ervaring bij aanvang van het dienstverband, € 3.345 tot € 5.278 bruto per maand op basis van een volledige werkweek van 38 uur. Dit is exclusief 8 % vakantie- en 8.3 % eindejaarsuitkering. De Cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

Over ons
De Universiteit van Amsterdam is de grootste universiteit van Nederland, met het breedste opleidingsaanbod. Een intellectueel knooppunt met 42.000 studenten, 6.000 medewerkers en 3.000 promovendi. Verbonden door een cultuur van nieuwsgierigheid.

Nieuwsgierig naar onze organisatie? Hier lees je meer over werken bij de Universiteit van Amsterdam.

Vragen?
Voor vragen over de functie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met:

Melchior Bussink
M: m.m.bussink@uva.nl
T: 06 - 481 98 144

of

Sollicitatie
Herken je je in het profiel en ben je geïnteresseerd in de functie, dan zien we jouw brief en cv graag tegemoet. Je kunt via onderstaande link online solliciteren. Je kunt tot 26 september 2024 solliciteren op deze functie.

De eerste ronde sollicitatiegesprekken zal plaatsvinden in de week van 1 oktober (week 40). De tweede ronde volgt in de week van 7 oktober (week 41).

Als werkgever handhaaft de UvA een beleid van gelijke kansen. We vinden diversiteit belangrijk en zetten ons volledig in om een plek te zijn waar iedereen zich thuis voelt. We koesteren de onderzoekende geest en het doorzettingsvermogen en laten de ruimte om door te vragen. Bij ons vormen nieuwsgierigheid en creativiteit de heersende cultuur.

Wij stellen acquisitie niet op prijs.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Gedrag en maatschappij
  • 32—38 uur per week
  • €3345—€5278 per maand
  • HBO
  • 13378

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Spui 25, 1012WX, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Universiteit van Amsterdam (UvA)). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Solliciteer uiterlijk op 26 sep 2024 23:59 (Europe/Amsterdam).