Arts-onderzoeker hart- en vaatziekten

Arts-onderzoeker hart- en vaatziekten

Geplaatst Deadline Locatie
12 sep 10 okt Utrecht
Wij zoeken een ambitieuze promovendus in de interne geneeskunde. Jij bent een basisarts en jij wilt wetenschappelijk onderzoek doen naar risicofactoren voor hart- en vaatziekten binnen de vasculaire geneeskunde.

Functieomschrijving

Je wordt aangesteld als arts-onderzoeker op het onderwerp samen beslissen in de preventie van hart- en vaatziekten bij mensen die al hart- en vaatziekten hebben. Er is een grote focus op geïndividualiseerde behandelkeuzes, geïnformeerd door persoonlijke risico voorspellingen. Een belangrijk onderdeel van het promotietraject is het runnen van de ‘2-DECIDE’ studie, waarbij in diverse Nederlandse ziekenhuizen huidige preventieve zorg wordt vergeleken met individuele zorg op basis van individuele voorspellingen. Daarnaast zal er ook ruimte zijn voor diverse andere projecten, bijvoorbeeld op het gebied van het verbeteren van voorspelmodellen. Tijdens het promotietraject werk je samen met specialisten in de eerste tot derde lijn, in binnen- én buitenland. Je bent werkzaam binnen een hechte groep arts-onderzoekers. Jouw onderzoek leidt tot een Academische promotie. Het volgen van de 2-jarige Master Clinical Epidemiology behoort tot de mogelijkheden.

Specificaties

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Functie-eisen

  • Je bent een BIG-geregistreerde arts en je hebt aantoonbare affiniteit, en bij voorkeur ervaring, met wetenschappelijk onderzoek.
  • Je bent enthousiast, gedreven, slim, leergiering, een teamspeler en je kan open communiceren.
  • Je wilt onderscheidend en relevant onderzoek doen.
  • Je hebt goede organisatorische skills en probleemoplossend vermogen, bent doortastend en ondernemend.
  • Affiniteit met (wetenschappelijk) schrijven is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris voor deze (36 - 36 uur) functie bedraagt maximaal € 5.504,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Universitair Medische Centra (UMC). Wij bieden onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en diverse opleidingsmogelijkheden. Bekijk onze arbeidsvoorwaarden en diverse extra's.

Afdeling

De afdeling Vasculaire geneeskunde maakt deel uit van de Divisie Interne Geneeskunde en Dermatologie van het UMC Utrecht. Bij de afdeling Vasculaire Geneeskunde werken internisten-vasculair geneeskundigen, AIOS in opleiding tot vasculair internist (fellows), arts-onderzoekers, verpleegkundigen specialisten en research verpleegkundigen. We doen klinische topzorg, wetenschappelijk onderzoek met klinische impact en dragen bij aan onderwijs en opleiding. Patiënt-gebonden onderzoek wordt onder andere verricht rond de thema’s ‘erfelijke dyslipidemie’, ‘predictie en preventie’, ‘gecompliceerde hypertensie’ en ‘diabetes en vaatziekten’. De infrastructuur voor onderzoek betreft het UCC-SMART cohort en de klinische research unit ‘Vascular Medicine’. Verschillende wetenschappelijke projecten worden verricht in nauwe samenwerking met universiteiten in binnen- én buitenland.

Additionele informatie

Neem dan contact op met onze collega:
Frank Visseren
0645317746
F.L.J.Visseren@umcutrecht.nl

Specificaties

  • PhD
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • max. €5504 per maand
  • Universitair
  • 2024-5065

Werkgever

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 100, 3584CX, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Solliciteer uiterlijk op 10 okt 2024 23:59 (Europe/Amsterdam).