Afdelingssecretaresse – Afdeling Strafrecht & Criminologie

Afdelingssecretaresse – Afdeling Strafrecht & Criminologie

Geplaatst Deadline Locatie
12 sep 2 okt Amsterdam
Ben jij een ervaren secretaresse? Wil je werken in een team, op het gecombineerde secretariaat van twee wetenschappelijke afdelingen? Solliciteer dan bij de Vrije Universiteit Amsterdam (VU).

Functieomschrijving

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een nieuwe collega voor het facultaire secretariaatsteam, waarbinnen iedereen een eigen secretariaat heeft maar veel en prettig wordt samengewerkt. Jij bent in deze functie, samen met een collega-secretaresse, verantwoordelijk voor het afdelingssecretariaat van een van de afdelingen van de faculteit der Rechtsgeleerdheid: Strafrecht & Criminologie. Je werkt in een betrokken team van secretaresses en je vervangt elkaar bij afwezigheid. Deze functie is voor in ieder geval een jaar, met een reële mogelijkheid op een langere/vaste aanstelling.

Je biedt administratieve ondersteuning aan de twee afdelingshoofden en de collega’s van de afdeling. Je ondersteunt ook het onderwijs op administratief gebied: je coördineert bijvoorbeeld het voorbereiden van onderwijsmateriaal en hebt ook een belangrijke rol bij de tentamenweken. Je bent het eerste aanspreekpunt voor vragen van medewerkers en externen. Dit secretariaat wordt bemensd door twee, gelijkwaardige secretaresses, dus je doet dit allemaal samen met een directe collega.

Jouw taken:
  • je verricht algemene secretariaatswerkzaamheden, zoals post- en telefoonbehandeling, maken van (zaal- en horeca)reserveringen, voorraadbeheer
  • je draagt zorg voor het plannen, voorbereiden en notuleren van vergaderingen
  • je werkt mee aan de organisatie van evenementen. Je hebt daarin een coördinerende rol
  • je biedt administratieve ondersteuning aan de afdelingen
  • je werkt proactief mee aan het verbeteren van werkprocessen

Specificaties

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Functie-eisen

  • Je bent een sterke, stressbestendige secretaresse die initiatief toont, accuraat werkt en leergierig is. Verder beschik je over:
  • minimaal MBO werk- en denkniveau en minimaal twee jaar secretariële werkervaring
  • ruime ervaring met en een goede beheersing van Office-applicaties. Je hebt grote affiniteit met digitale processen
  • aantoonbare affiniteit en ervaring met digitale hulpmiddelen en systemen voor secretariaatswerk
  • een uitstekende beheersing van het Nederlands en een goede beheersing van het Engels
  • je kunt snel schakelen en zelfstandig prioriteiten stellen, bent proactief, en collegiaal
  • je bent communicatief sterk. Je maakt duidelijke keuzes en je hebt een goed gevoel voor verhoudingen binnen een complexe werkomgeving

Als universiteit streven we naar gelijke kansen voor iedereen, in het besef dat diversiteit vele vormen kent. Wij geloven dat diversiteit in al haar complexiteit van onschatbare waarde is voor de kwaliteit van ons onderwijs, onderzoek en onze dienstverlening. We zijn altijd op zoek naar talent met diverse achtergronden en ervaringen. Dat betekent ook dat we ons inzetten voor het creëren van een inclusieve gemeenschap, zodat we diversiteit als meerwaarde kunnen benutten.

We beseffen dat elk individu een unieke set aan vaardigheden, expertise en denkwijze met zich meebrengt. We nodigen dan ook graag iedereen uit die zich herkent in het profiel om te solliciteren, zelfs als je niet aan alle eisen voldoet.

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende functie bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Bij de VU draag je bij aan onderwijs, onderzoek en dienstverlening voor een betere wereld. En daar mag wat tegenover staan. Daarom bieden wij jou:
  • Een salaris van minimaal € 2.870,00 (Schaal 7) en maximaal € 3.771,00 (Schaal 7) bruto per maand, bij een voltijds dienstverband. Dit is gebaseerd op het UFO-profiel Management/Office-assistent 2. Het precieze salaris hangt af van je opleiding en ervaring.
  • Een functie voor minstens 1 fte. Je arbeidsovereenkomst duurt in eerste instantie 1 jaar.

Daarnaast bieden wij je aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen. Enkele voorbeelden:
  • Bij een voltijdse 38-urige werkweek hoort een vakantietegoed van 232 uur per jaar. Als je ervoor kiest om 40 uur te werken, beschik je op jaarbasis over 96 extra vakantie-uren. Bij een deeltijdaanstelling wordt dit naar rato berekend.
  • 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering
  • mogelijkheid tot sparen van vakantiedagen, bijvoorbeeld voor sabbatical leave
  • bijdrage aan reiskosten voor woon-werkverkeer
  • keuzemodel voor fiscale uitruil van bepaalde arbeidsvoorwaarden

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam

Welkom bij de faculteit der Rechtsgeleerdheid
Bij de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Vrije Universiteit Amsterdam leiden we criminologen en juristen op met een scherpe juridische blik én een sterke focus op de maatschappelijke relevantie van het recht. We verzorgen bacheloropleidingen op drie gebieden: Rechtsgeleerdheid, Notarieel recht en Criminologie. Daarnaast hebben we een uitgebreid aanbod aan masteropleidingen en contractonderwijs. Ons onderzoek heeft vaak een internationaal en multidisciplinair karakter.

In onderwijs en onderzoek benutten we de waarde van samenwerking en diversiteit. We stimuleren elkaar om vraagstukken vanuit verschillende perspectieven tegen het licht te houden, om kritisch te denken, een bredere blik te ontwikkelen, en samen tot creatieve juridische oplossingen te komen.

Kom je werken bij Rechtsgeleerdheid? Dan werk je in een actieve en inspirerende academische omgeving. Samen met je collega’s draag je in een prettige werksfeer en collegiale samenwerking bij aan de kwaliteit van onderwijs en onderzoek. Je werkt samen met ruim 400 medewerkers voor 4.500 studenten.

Vrije Universiteit Amsterdam
De Vrije Universiteit Amsterdam staat voor waardengedreven onderwijs en onderzoek. Wij zijn vrije denkers met kennis van zaken en een open houding – a broader mind. Met een ondernemende aanpak en aandacht voor diversiteit, zingeving en medemenselijkheid werken wij aan duurzame oplossingen met maatschappelijke impact. Door onze krachten te bundelen, over de grenzen van vakgebieden heen, werken we aan een betere wereld voor mens en planeet. Samen creëren we een veilig en respectvol werk- en studieklimaat, en een inspirerende omgeving voor onderwijs en onderzoek. Lees meer over onze gedragscodes.

We zijn gevestigd op één fysieke campus, in het hart van de Amsterdamse Zuidas, met een uitstekende ligging en bereikbaarheid. Aan de VU werken ruim 6.150 medewerkers en volgen ruim 31.000 studenten wetenschappelijk onderwijs.

Diversiteit
Diversiteit is een speerpunt van de VU. De VU wil toegankelijk en ontvankelijk zijn voor diversiteit in vakgebieden, culturen, ideeën, nationaliteiten, overtuigingen, voorkeuren en levensbeschouwingen. Vanuit vertrouwen, respect en interesse leiden verschillen hier tot nieuwe inzichten en innovatie, tot scherpte en helderheid, tot excellentie en een ruimer begrip.

Wij staan voor een inclusieve gemeenschap en geloven dat diversiteit en internationalisering bijdragen aan de kwaliteit van onderwijs, onderzoek en onze dienstverlening.

We zijn dan ook voortdurend op zoek naar mensen die door hun achtergrond en ervaring bijdragen aan de diversiteit van de VU-gemeenschap.

Additionele informatie

Ben jij geïnteresseerd in deze functie en ben jij van mening dat jouw ervaring bijdraagt aan de kwaliteit van onze dienstverlening? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren, ook als je niet aan alle eisen voldoet.

Het overleggen van een diploma en een referentiecheck maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Sollicitaties ontvangen per e-mail worden niet in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Landbouw
  • €2870—€3771 per maand
  • MBO
  • 4298

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

De Boelelaan 1077, 1081HV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Vrije Universiteit Amsterdam (VU)). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Solliciteer uiterlijk op 2 okt 2024 23:59 (Europe/Amsterdam).