Commissioning Engineer

Commissioning Engineer

Geplaatst Deadline Locatie
16 sep 30 sep Amsterdam

Functieomschrijving

Zonder jouw goedkeuring, geen oplevering! Met ruim 80 panden in beheer en een aanzienlijk projectenportfolio, vervul je als Commissioning Engineer een belangrijke rol in de ontwikkeling van ons vastgoed. Aan jou om te controleren of het beloofde rendement behaald wordt in projecten op het vlak van bijvoorbeeld verduurzaming, digitalisering en onderwijsvernieuwingen. Durf jij deze verantwoordelijkheid te dragen?

De Hogeschool van Amsterdam (HvA) en de Universiteit van Amsterdam (UvA): twee topinstellingen voor hoger onderwijs en wetenschap, met één gezamenlijke dienst Facility Services.

Facility Services heeft ruimte voor een

Commissioning Engineer (32-38 uur)

Eerst even voorstellen
Facility Services (FS) heeft een bijzondere positie: samen met onze collega-diensten (het Administratief Centrum, de Bibliotheek HvA/UvA en ICT Services) werken we voor zowel de HvA als de UvA. Ruim 300 FS-collega’s zetten zich elke dag samen in om ervoor te zorgen dat ruim 100.000 docenten, studenten, onderzoekers en andere medewerkers hun werk zo goed en prettig mogelijk kunnen doen.

Onder FS valt de afdeling Huisvesting. De afdeling Huisvesting heeft ruim 80 unieke panden in beheer. Denk aan de magnifieke monumenten in de binnenstad, onze hightech-campus met laboratoria en sterrenkoepels op het Amsterdam Science Park in Oost en onze drukke, dynamische campussen rondom Weesperplein.

Omdat wij zoveel verschillende panden beheren zijn er veel renovatie-, verbouw- en onderhoudsprojecten met een sterk wisselende complexiteit. Het in controle zijn over de kwaliteit en het rendement van deze projecten is essentieel. In de rol van Commissioning Engineer vervul jij een belangrijke rol in de borging van een correcte en complete oplevering. Hierbij werken commissioning, maintenance en quality assurance nauw samen.

En wie ben jij?
Bij Facility Services koesteren we talent. Groei juichen we toe en we zoeken altijd nieuw talent. Hebben we een match?

Dit doe je graag
  • Niks voor lief nemen: Jij neemt de dingen niet zomaar voor lief; je prikt, port, vraagt, controleert en analyseert. ‘Vertrouwen is goed, controle is beter’ is jouw credo. Pas als al jouw vragen beantwoord en geverifieerd zijn, zet jij je handtekening.
  • Puntjes op de i zetten: Je controleert dat de afspraken uit het Programma van Eisen overeenkomen met het ontwerp en de uiteindelijke oplevering. De vastgestelde ontwerpeisen worden uitputtend getoetst bij de geplaatste installatie; is de afspraak nauwkeurigheid op 3 cijfers achter de komma, dan controleer jij of dat ook opgeleverd wordt in productie.
  • Borgen van kennis: Je zorgt ervoor dat documenten, rapportages, afspraken en processen voldoen aan het gewenste kwaliteitsniveau. Waar nodig stuur jij hierin bij.
  • Sparringpartner zijn: Je bent graag een klankbord voor je teamleider, deelt kennis en inzichten met je collega’s, bent inhoudelijk specialist voor het afdelingshoofd en management, geeft opbouwende feedback aan leveranciers en partners en waakt over de belangen van jouw organisatie.

Hier herken je jezelf in

Om de rol als Commissioning Engineer met succes te vervullen verwachten wij:
  • Tenminste een aantoonbaar hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde technische bacheloropleiding in een relevante richting zoals Hogere installatietechniek (HVAC), Werktuigbouwkunde of Algemene Operationele Techniek;
  • Relevante werkervaring in het in bedrijfstellen van installaties, verifiëren van PvE eisen of vergelijkbare werkzaamheden;
  • Dat je zelfstandig in staat bent je werkzaamheden te plannen, uit te voeren en hierover te rapporteren;
  • Je een kritisch en analytisch denker bent, met oog voor detail en nauwgezet;
  • Beschikt over goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden;
  • In staat bent voor meerdere projecten gelijktijdig bezig te zijn en hierin de juiste prioriteiten stelt.

Wat maakt werken bij Facility Services zo bijzonder?
Bij Facility Services beweeg je je in verschillende organisatieculturen van twee toonaangevende Amsterdamse onderwijsinstellingen die professionals en wetenschappers van de toekomst opleiden. Geen dag is hetzelfde. De vraag van onze klanten verandert voortdurend, en samen met jou verrassen we hen graag met onze oplossingen. Ons werk is daardoor afwisselend, mooi en complex. En dat in een lerende omgeving – dat laatste zit in ons DNA. Hierdoor kun je je bij ons ontwikkelen tot een brede professional en krijg je volop kansen om door te groeien.

De HvA en de UvA staan hoog in de (internationale) rankings, met vernieuwend en maatschappelijk relevant onderzoek. Daarvoor zetten wij ons ook bij Facility Services in. Indirect – door te zorgen dat de randvoorwaarden meer dan op orde zijn – en ook direct. Wij leveren namelijk als dienst zelf óók een belangrijke innovatieve en maatschappelijke bijdrage. Onze speerpunten zijn digitalisering, duurzaamheid, divers talent & inclusie en samenwerken. Regelmatig betrekken we daar de opleidingen van de HvA en de UvA bij. Werk je vanuit FS aan een project of onderzoek? We vinden het geweldig als je daarbij samenwerkt met een onderzoeker, student of stagiair.

Dit wordt je team

Welkom bij het technisch managementteam! Ons team is onderdeel van de afdeling Huisvesting. Samen bouwen we aan de ontwikkeling van ons team. Help je mee?
Je uitvalsbasis is ons kantoor op de Hogehilweg in Amsterdam-Zuidoost. De metro stopt er voor de deur. Meestal ben je echter werkzaam op één van onze 80 locaties verspreid over Amsterdam. De werksfeer is informeel en collegiaal. In overleg, en afhankelijk van je werkzaamheden, werk je afwisselend op de Hogehilweg, op één van de locaties of thuis.

De HvA en de UvA willen een organisatie zijn waarin iedereen zich welkom, gewaardeerd en thuis voelt. Amsterdam is rijk aan een verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven. Die diversiteit zien we graag terug in ons personeelsbestand want dat maakt ons nog beter.

Wat krijg je?
  • Deze functie past binnen schaal 11. Dit betekent een salaris van minimaal € 4.492, - en maximaal €6.148, - bruto per maand (op basis van 38 uur), afhankelijk van opleiding en ervaring. Dit is exclusief 8% vakantiegeld en een 13e maand;
  • Een jaarcontract bij de UvA met een proeftijd van twee maanden, met uitzicht op een vast contract;
  • 25 vakantiedagen bij een volledig dienstverband & extra vakantiedagen tussen Kerst en de jaarwisseling;
  • De mogelijkheid wekelijks twee uur meer te werken en hier jaarlijks 96 extra verlofuren voor te ontvangen;
  • De bijzondere dynamiek van twee grote instellingen (HvA en UvA);
  • Mooie projecten waarmee je het verschil kunt maken;
  • Uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden, zoals gratis toegang tot het trainingsaanbod van onze online leeromgeving GoodHabitz en je mag deelnemen aan de open UvA colleges waarmee je maximaal 30 studiepunten per jaar kunt verdienen;
  • Vers fruit op locatie en mogelijkheid tot het boeken van stoelmassages.

Word jij onze nieuwe collega?

Is dit de baan voor jou?
Wij zijn benieuwd naar jou! Klik op de knop “solliciteer nu” om online te solliciteren.

Of heb je nog vragen over de inhoud van deze dynamische functie?
Neem dan gerust contact op met Metin Kircadag op telefoonnummer 06-13.46.71.67 of per e-mail op m.kircadag@uva.nl

Ook belangrijk
  • Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.
  • Wil je meer weten over FS en je nieuwe collega’s? Kijk dan hier.
  • Lees meer over werken bij de Universiteit van Amsterdam.
  • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature? Gaan we niet op in.

Als werkgever handhaaft de UvA een beleid van gelijke kansen. We vinden diversiteit belangrijk en zetten ons volledig in om een plek te zijn waar iedereen zich thuis voelt. We koesteren de onderzoekende geest en het doorzettingsvermogen en laten de ruimte om door te vragen. Bij ons vormen nieuwsgierigheid en creativiteit de heersende cultuur.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Specificaties

  • Techniek / laboratorium; Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Techniek
  • 32—38 uur per week
  • €4492—€6148 per maand
  • HBO
  • 13400

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Hogehilweg 21, 1101CB, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Universiteit van Amsterdam (UvA)). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Solliciteer uiterlijk op 30 sep 2024 23:59 (Europe/Amsterdam).