Management assistent (0,6-0,7fte)

Management assistent (0,6-0,7fte)

Geplaatst Deadline Locatie
gisteren 6 okt Eindhoven
Ben jij de daadkrachtige persoonlijkheid die de juiste prioriteiten weet te stellen? Schakel je snel en werk je zorgvuldig, met een focus op betrokkenheid en resultaat? Dan hebben we een hele mooie functie voor je bij de faculteit Industrial Engineering and Innovation Sciences (IE&IS)!

Functieomschrijving

Als management assistent beheer je alle secretariële en administratieve processen rond het ambitieuze onderwijsinnovatieprogramma van de faculteit dat de komende jaren wordt uitgerold. Je focus ligt op twee  projecten: de opleiding onze PhD studenten (studenten die in een vierjarig promotietraject zitten) en de werving van student-assistenten die worden ingezet in het bachelor- en masteronderwijs. Voor de opleiding van de PhD studenten kun je denken aan het informeren van PhD studenten en de organisatie van PhD cursussen. Daarnaast verzorg je de ondersteuning van de activiteiten van de onderzoekschool Beta. Wat betreft de werving van student-assistenten verwerk je de aanvragen van docenten, zorg je voor plaatsing van de vacatures en regel je de contracten. Daarnaast zorg je ervoor dat de infopagina voor docenten die student-assistenten in hun vak willen inzetten up-to-date is. Je werkt nauw samen met je collega's van het subteam Education, Coordination & Innovation (ECI) en met je collega's van Research Support.

Hiernaast ben je samen met je collega management assistent verantwoordelijk voor de secretariële, administratieve en ondersteunende werkzaamheden t.b.v. de afdeling ESA.

Je maakt deel uit van de afdeling Education and Student Affairs (ESA) dat een breed scala aan diensten biedt ter ondersteuning van het onderwijs, zoals advies aan studenten, docentondersteuning, roostering, kwaliteitszorg, internationalisering, marketing & werving, examen- en onderwijsadministratie, onderwijsbeleid en ondersteuning van de examencommissie, facultaire toelatingscommissies en de opleidingscommissie

Specificaties

Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)

Functie-eisen

  • Je bent een enthousiaste, proactieve en daadkrachtige professional met een afgeronde opleiding op minimaal mbo werk- en denkniveau. Bij voorkeur heb je een secretaresse opleiding en enige werkervaring.
  • Je werkt zelfstandig maar bent wel een teamspeler door op een prettige en stimulerende wijze binnen een team te functioneren.
  • Je beschikt over goede organisatorische vaardigheden, je bent flexibel, je hebt het vermogen om prioriteiten te stellen en je werkt nauwkeurig.
  • Je beschikt over gedegen kennis van Outlook, Word en Excel en je bent in staat je nieuwe systemen snel eigen te maken.
  • Schriftelijke en mondelinge beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een belangrijke vereiste.

Arbeidsvoorwaarden

Een boeiende positie binnen een internationale universiteit met aandacht voor jou als persoon. Je zit midden

tussen de studenten, op een groene campus op loopafstand van het centraal station. Naast mooie architectuur,

vind je er gevarieerde werkplekken en uitstekende sportfaciliteiten. Daarnaast bieden we jou:
  • Een maandsalaris van minimaal € 2870,- tot maximaal € 3771,- bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw kennis en ervaring (schaal 7 cao Nederlandse Universiteiten).
  • Een arbeidsovereenkomst voor twee jaar via Euflex.
  • Naast vakantiegeld, een structurele eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een gunstige regeling voor extra verlofdagen of een sabbatical.
  • Een keuzemodel voor extra secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Werktijden in overleg voor een optimale werk-privé balans.
  • Ruimte voor jouw talent met doorgroeikansen en uitstekende ontwikkelmogelijkheden, zoals mentoring, workshops en coaching.
  • Deels betaald ouderschapsverlof en een vergoeding voor reiskosten woon-werkverkeer, thuiswerken en internet.
  • Een ruime werkgeversbijdrage aan de gunstige ABP-pensioenregeling.

Hier ontdek je nog meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden. Bouw verder aan je carrière bij de TU/e!

Additionele informatie

Over de TU/e

De TU/e is een internationaal vooraanstaande universiteit die ingenieurs van de toekomst opleidt en de grenzen van wetenschap en technologie verlegt voor een betere wereld. Op de levendige en inspirerende campus werkt en studeert een internationale community van bijna 7000 medewerkers en 13.000 studenten.

Meer informatie

Herken jij jezelf in dit profiel en wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met de vacaturehouder: Jet Custers, manager ESA, via email: h.j.j.m.custers@tue.nl of telefonisch: +31 40 247 2154.

Nieuwsgierig geworden? Op www.tue.nl/jobs vind je meer over werken bij de TU/e.

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd? Via de solliciteer-knop ontvangen we graag je CV en brief met motivatie tot uiterlijk 6 oktober 2024. De gesprekken vinden plaats tussen 10 en 18 oktober 2024.

We kijken uit naar je sollicitatie!

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Gedrag en maatschappij
  • max. 22.8 uur per week
  • V39.7729

Werkgever

Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

De Rondom 70, 5612 AP, Eindhoven

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Solliciteer uiterlijk op 6 okt 2024 23:59 (Europe/Amsterdam).