Medisch technicus team Intensive Care | Medische Technologie & Klinische Fysica

Medisch technicus team Intensive Care | Medische Technologie & Klinische Fysica

Geplaatst Deadline Locatie
gisteren 31 okt Nijmegen

Functieomschrijving

Heb je interesse in techniek en medische apparatuur? Beschik je daarnaast ook nog over goede sociale en communicatieve vaardigheden? Dan is de afdeling Medische Technologie & Klinische Fysica misschien wel jouw nieuwe werkplek als medisch technicus. Wij zijn namelijk op zoek naar een nieuwe collega binnen Team Intensive Care (TeamIC).

Als medisch technicus ben je medeverantwoordelijk voor het begeleiden bij aanschaf, ingebruikname en in stand houden van medische apparatuur en systemen. Daarnaast bied je (technische) ondersteuning aan gebruikers en eigenaar met als doel de continuïteit en veilige toepassing van medische apparatuur en systemen zo optimaal mogelijk te borgen.

Na aanstelling wordt je een intern opleidingstraject aangeboden. Je maakt daarin kennis met de diverse teams en de aandachtsgebieden waar zij actief zijn. Je krijgt daardoor te maken met een grote verscheidenheid aan medische apparaten en systemen en volgt daar ook trainingen en cursussen voor.

Als medisch technicus houd je je binnen TeamIC bezig met:
  • De ingebruikname van (nieuwe) medische apparatuur en systemen op de afdeling.
  • Het ondersteunen bij proefplaatsingen, zichtzendingen en projecten op de afdeling.
  • Het geven van instructies aan de gebruikers van medische apparatuur en systemen.
  • Het uitvoeren van periodiek en correctief onderhoud aan medische apparatuur en systemen conform wet- en regelgeving, het beleid van het Radboudumc en de dienstverleningsafspraken met de afdelingen.
  • De eerstelijns ondersteuning bij storingen, incidenten en calamiteiten met medische apparatuur en systemen.
  • Deelname aan de MTKF-brede storingsdienstregeling voor bereikbaarheid en inzetbaarheid buiten de reguliere werktijden (na afronding van een inwerktraject).
  • De correcte en volledige administratie van alle uitgevoerde werkzaamheden, storingsoorzaken en bijzonderheden in het facility management systeem Ultimo.
  • Het leveren van een actieve bijdrage aan de kennisontwikkeling binnen MTKF.

Specifiek voor het TeamIC is van toepassing:
  • Je vind het uitdagend te werken in de technisch complexe omgeving van een Intensive Care.
  • Een deel van de werkzaamheden vindt ook plaats binnen de operatiekamers.
  • Samen met de andere teamleden regel je de bezetting van jouw team.
  • Je belangstelling op gebied van hardware, software alsook applicaties in de volle breedte van de OK-setting.
  • Je onderhoudt korte lijnen met de overige productspecialisten binnen MTKF.
  • Het zwaartepunt van de functie ligt bij beademing, anesthesie en patiëntbewaking.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een echte teamspeler die ons team komt versterken. Jij bent iemand die klantgericht te werk gaat en je voelt je verantwoordelijk voor het behalen van resultaten in je werk. Ook beschik je over goede contactuele en communicatieve vaardigheden.

Daarnaast heb je:
  • Een afgeronde technische opleiding op mbo-niveau.
  • Bij voorkeur al enige relevante werkervaring.
  • Affiniteit met klinische ICT, netwerken en (bediening van) applicaties.
  • Een INTOP A/B diploma of je bent bereid om deze te halen tijdens je opleidingstraject.

Arbeidsvoorwaarden

Bij het Radboudumc bouw je aan de toekomst. We gaan voor de beste zorg, onderwijs en onderzoek. Dat maken we waar omdat je je bij ons ontwikkelt, kansen pakt en ruimte voelt om op te staan. Als werkgever vinden we het belangrijk dat medewerkers binnen alle levensfasen vitaal en met plezier aan het werk zijn. Dit in een gezonde en veilige omgeving. Onze arbeidsvoorwaarden mogen er ook zijn. Zo kun je rekenen op:
  • In eerste instantie zal aanstelling binnen schaal 7 plaatsvinden. Indien met goed gevolg het opleidingstraject en het inwerktraject is afgesloten, en je in staat bent om volledig zelfstandig te functioneren binnen het TeamIC en daarmee ook meer taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden zult krijgen, inclusief de storingsdienst, zal bevordering naar schaal 8 plaatsvinden.
  • Een bruto maandsalaris tussen € 2.932 en € 4.429 (schaal 7/8) bij een fulltime dienstverband (36 uur per week). Ook krijg je 8% vakantiegeld, 8,3% eindejaarsuitkering en, indien van toepassing op de functie, een onregelmatigheidstoelage van 47% tot 72%.
  • 172 vakantie-uren per jaar op basis van een 36-urige werkweek. (Per 1 januari 2025 krijg je 176 vakantie-uren).

Werkgever

Radboudumc

Als onderdeel van het Servicebedrijf ondersteunt Medische Technologie en Klinische Fysica (MTKF) de afdelingen van het Radboudumc bij de veilige toepassing en het doelmatige gebruik van medische technologie binnen de patiëntenzorg, het onderwijs en onderzoek. Veilige toepassing van medische technologie betekent een veilig medisch hulpmiddel in handen van een getrainde gebruiker binnen een omgeving die het veilig gebruik ondersteunt. MTKF heeft de ambitie om hierin te excelleren vanuit een nauwe samenwerking met de zorgafdelingen en andere stakeholders, een effectieve aanpak en met professionele en betrokken medewerkers.

De organisatie van MTKF-Service bestaat uit twee groepen (A en B) met ieder diverse teams:
  • Service-A heeft als eigen aandachtsgebied: Intensive Care/Anesthesiologie, Operatiekamers, Optische Systemen, Kindergeneeskunde, Hart-Vaat-Revalidatie.
  • Service B heeft teams met de aandachtsgebieden: Laboratoria-Huishoudelijk, Functie & Verpleeg en Reiniging-Desinfectie-Sterilisatie.

MTKF als geheel bestaat momenteel uit ongeveer 35 technici met daarnaast nog enkele adviseurs, klinisch fysici, beheerders en het management. Binnen de teams werken technici, adviseurs en klinisch fysici veel samen.

Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health and healthcare. We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Additionele informatie

Benieuwd of deze functie bij je past? Of hoe het is om bij het Radboudumc te werken? Mail, bel of Whatsapp dan met ing. Hans Gradussen, manager MTKF service A via 06 52 09 89 65. Voor solliciteren gebruik de knop ‘solliciteer’.

Specificaties

  • Techniek / laboratorium
  • Natuurwetenschappen; Gezondheid
  • 32—36 uur per week
  • €2932—€4429 per maand
  • MBO+
  • 196612-P1613234-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Radboudumc). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Benieuwd of deze functie bij je past? Of hoe het is om bij het Radboudumc te werken? Mail, bel of Whatsapp dan met ing. Hans Gradussen, manager MTKF service A via 06 52 09 89 65. Voor solliciteren gebruik de knop ‘solliciteer’.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Benieuwd of deze functie bij je past? Of hoe het is om bij het Radboudumc te werken? Mail, bel of Whatsapp dan met ing. Hans Gradussen, manager MTKF service A via 06 52 09 89 65. Voor solliciteren gebruik de knop ‘solliciteer’.

Solliciteer uiterlijk op 31 okt 2024 23:59 (Europe/Amsterdam).