Afdelingshoofd Education Support Team Tilburg of Social and Behavorial Sciences

Afdelingshoofd Education Support Team Tilburg of Social and Behavorial Sciences

Geplaatst Deadline Locatie
gisteren 3 okt Tilburg
Voor de divisie Academic Services van Tilburg University zijn wij op zoek naar een Afdelingshoofd Education Support Team Tilburg School of Social and Behavioral Sciences voor de Divisie Academic Services, Education Support Team, Tilburg School of Social and Behavioral Sciences, locatie Tilburg. Duur arbeidsovereenkomst: 12 maanden met uitzicht op een vast dienstverband.

Functieomschrijving

  • Je geeft leiding en sturing aan de medewerkers van de afdeling, o.a. onderwijscoördinatoren/studieadviseurs, beleidsmedewerkers, medewerkers studentenzaken, secretarissen Examencommissie en onderwijsinnovatoren.
  • Als hoofd EST neem je de regie en eindverantwoordelijkheid in het opstellen van het jaarplan van het EST.
  • Je bent verantwoordelijk voor een optimale inrichting van de Education Support van TSB (organisatiestructuur en -cultuur, taakverdeling en procedures).
  • Als Hoofd Education Support Team geef je sturing aan de ontwikkeling van het onderwijs, stimuleer je waar nodig veranderingen en begeleid je de bijbehorende veranderingsprocessen. 
  • Je adviseert over strategische veranderingen binnen de organisatie, in het bijzonder wat betreft de onderwijskundige en -organisatorische gevolgen.
  • Je zet in op teambuilding en de (door)groei van medewerkers. Je bevordert de professionaliteit van de dienstverlening van de medewerkers van de afdeling.
  • Je neemt deel aan werkgroepen en projecten of bent hier projectleider van en neemt periodiek deel aan conferenties van UNL.
  • Je werkt samen met de hoofden EST (van de andere Schools van Tilburg) en hoofden Shared Services binnen Education aan de vernieuwing en doorontwikkeling van de ondersteunende onderwijsprocessen, om zowel de kwaliteit als efficiency hiervan verder te verbeteren. 
  • Je rapporteert aan de adjunct-directeur Onderwijs (van Academic Services) en functioneel aan het faculteitsbestuur van TSB.
  • Je bent lid van het MT Education binnen Academic Services en van de Staf van TSB.

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

Jouw kwalificaties

  • Je hebt aantoonbare leidinggevende ervaring en bij voorkeur ervaring in het werken in een onderwijsomgeving.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met het aansturen van beleidsontwikkeling, -advisering en -implementatie op het terrein van onderwijs.
  • Je beschikt over het vermogen een grote diversiteit van taken te overzien en te managen; je doorziet snel waar het bij complexe zaken om draait en weet problemen terug te brengen tot handelbare werkafspraken.
  • Je bent veranderkundig goed onderlegd.
  • Je hebt een goed gevoel voor bestuurlijke verhoudingen.
  • Je hebt een afgeronde academische opleiding.
  • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal.

Jouw talenten

  • Je toont persoonlijk leiderschap: je neemt verantwoordelijkheid voor je werk en loopbaan, en beschikt over goede zelfkennis.
  • Je hebt teamspirit: je voelt je onderdeel van een team en geeft hier uiting aan door middel van samenwerking, het delen van kennis en ervaringen, en het bijdragen aan een open en inclusieve werkomgeving.
  • Als afdelingshoofd heb je oog voor de menselijke verhoudingen en ben je in staat de aanwezige individuele kwaliteiten en capaciteiten van medewerkers optimaal in te zetten.
  • Je bevordert een open communicatie en samenwerking binnen je team, de faculteit en met de collega’s van de andere faculteiten en diensten.
  • Je bent gericht op het behalen van resultaten en stuurt graag op basis van feiten. Je stuurt op een gezonde balans tussen kwaliteit en efficiency.
  • Je bent in staat in procesketens te denken, het belang van de eigen afdeling waar nodig te ontstijgen en te kijken naar wat het beste is voor Tilburg University als geheel.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een functie voor 0.8 – 1.0 fte (32-40 uur per week) van de volledige werktijd. 

Het salaris bedraagt minimaal € 6.224,00 en maximaal € 7.575,00 bruto per maand bij een full time dienstverband, gebaseerd op UFO-profiel Afdelingshoofd 1 en salarisschaal 13 van de Cao Nederlandse Universiteiten. Tilburg University hanteert een neutrale beloningssystematiek voor inschaling die uitgaat van relevante opleiding en werkervaring. 

Je hebt recht op een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3% van het bruto jaarinkomen. Als je 40 uur per week werkt, ontvang je 41 vakantiedagen per jaar.

Tilburg University biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden. We vinden flexibiliteit, professionele en persoonlijke ontwikkeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden belangrijk. We maken heldere afspraken over loopbaanpaden en bieden allerlei voorzieningen en regelingen om de balans tussen werk en privé optimaal te houden. Ook kun je tal van trainingen volgen, bijvoorbeeld op het gebied van leiderschapsvaardigheden, persoonlijke effectiviteit en loopbaanontwikkeling. 

Tilburg University hecht waarde aan een open en inclusieve cultuur. We omarmen diversiteit en stimuleren de onderlinge integratie van groepen medewerkers en studenten. We richten ons op het creëren van gelijke kansen voor al onze medewerkers en studenten en streven ernaar om inclusief te zijn, zodat iedereen zich thuis voelt in onze universitaire gemeenschap.

Tilburg University heeft een levendige campus in een prachtige groene omgeving, die goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. We zetten ons in voor een duurzame samenleving en dagen jou uit om hieraan een actieve bijdrage te leveren.

Kijk op werken bij Tilburg University voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden. 

Werkgever

Tilburg University

De maatschappij dienen en die beter maken voor de burgers. Dat is wat ons drijft. De oprichter van de Tilburg University, Martinus Cobbenhagen, vond dat wie de samenleving wil begrijpen, er actief en bewust bij betrokken moet zijn. Dit gedachtegoed vormt nog altijd de basis voor onze universiteit.

Onder het motto 'Understanding society' ontwikkelen onze ruim 2.800 medewerkers kennis, dragen deze over en brengen mensen uit verschillende vakgebieden en organisaties samen. Op deze manier willen we bijdragen aan het oplossen van complexe maatschappelijke vraagstukken. Hierbij werken we vanuit de economie, bedrijfswetenschappen en ondernemerschap, sociale en gedragswetenschappen, recht en bestuurskunde, geestes- en digitale wetenschappen en theologie.

Onze 20.000 studenten van 132 nationaliteiten leiden we op tot Tilburg University shaped professionals: verantwoordelijke en ondernemende denkers, gedreven door solidariteit, verantwoordelijkheidsgevoel en inlevingsvermogen, die in staat zijn op een innovatieve manier invloed uit te oefenen en richting te geven aan een snel veranderende samenleving.

Academic Services
De divisie Academic Services van Tilburg University is verantwoordelijk voor de formulering en uitvoering van het onderzoeks-, onderwijs- en impactbeleid van de universiteit. De organisatorische en administratieve ondersteuning van de opleidingen, graduate schools en onderzoeksprogramma’s is vanuit de divisie georganiseerd. Daarnaast levert Academic Services begeleiding voor studenten, docenten, onderzoekers en promovendi en ondersteunt zij bij de acquisitie van onderzoeksmiddelen en het valoriseren van onderzoeksresultaten. De divisie is onderverdeeld in drie units: Onderwijs, Onderzoek en Impact (Knowledge Transfer Office).

 

Afdeling

Education Support Team (EST)
Elke faculteit (School) van onze universiteit heeft een eigen Education Support Team (EST), zo ook Tilburg School of Social and Behavioral Sciences (TSB). Het EST ondersteunt bij de voorbereiding, uitvoering en evaluatie van het onderwijsbeleid en - aanbod. Het EST van TSB bestaat op dit moment uit ongeveer 35 medewerkers. De activiteiten van het EST bestaan o.a. uit beleidsadvisering, kwaliteitszorg, onderwijsinnovatie/-ontwikkeling, examenzaken, onderwijscoördinatie en studentbegeleiding. 
TSB verzorgt acht bachelor programma’s, 21 masterprogramma’s waaronder twee researchopleidingen en 3 premasterprogramma’s. Er studeren ruim 4.500 studenten aan één van de opleidingen. 

Additionele informatie

Meer informatie over de vacature kan worden verkregen bij Pieter van Oosterhout op 06 – 22218633 of P.H.vanoosterhout@tilburguniversity.edu

We nodigen je uit om vóór 4 oktober 2024 te solliciteren naar deze functie; dit kan uitsluitend online. Richt je motivatiebrief aan Pieter van Oosterhout (Adjunct-directeur Onderwijs) en voeg een CV en minimaal één referentie toe (organisatie, contactpersoon, telefoonnummer en emailadres). We benaderen alleen referenten voor kandidaten die naar de tweede selectieronde gaan. 

Specificaties

  • Onderwijs; Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair); Beleid- en staf; Management
  • 32—40 uur per week
  • €6224—€7575 per maand
  • Universitair
  • 22467

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Tilburg University). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

De briefselectie vindt plaats op 4 oktober 2024; kort hierna ontvang je bericht van ons. De eerste selectiegesprekken staan gepland op woensdag 16 oktober van 14.00 -17.00 uur en de tweede gesprekken op vrijdag 18 oktober tussen 10.30 – 12.30 uur. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

De selectiecommissie bestaat uit: 

  1. Pieter van Oosterhout, Adjunct-directeur Onderwijs 
  2. Seger Breugelmans Vice decaan TSB
  3. Olga Zweekhorst, Senior beleidsmedewerker en teamleider
  4. Monique Franssen, HR Adviseur
  5. Bob van Soolingen, Afdelingshoofd EST TLS
  6. Hilde Baert, Directeur AS 
  7. Marjon van der Maat, Directeur Bedrijfsvoering TSB

Je start idealiter op 1 december met werken voor Tilburg University. 

Deze vacature is gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid, gaat onze voorkeur uit naar een interne kandidaat. 

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

De briefselectie vindt plaats op 4 oktober 2024; kort hierna ontvang je bericht van ons. De eerste selectiegesprekken staan gepland op woensdag 16 oktober van 14.00 -17.00 uur en de tweede gesprekken op vrijdag 18 oktober tussen 10.30 – 12.30 uur. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

De selectiecommissie bestaat uit: 

  1. Pieter van Oosterhout, Adjunct-directeur Onderwijs 
  2. Seger Breugelmans Vice decaan TSB
  3. Olga Zweekhorst, Senior beleidsmedewerker en teamleider
  4. Monique Franssen, HR Adviseur
  5. Bob van Soolingen, Afdelingshoofd EST TLS
  6. Hilde Baert, Directeur AS 
  7. Marjon van der Maat, Directeur Bedrijfsvoering TSB

Je start idealiter op 1 december met werken voor Tilburg University. 

Deze vacature is gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid, gaat onze voorkeur uit naar een interne kandidaat. 

Solliciteer uiterlijk op 3 okt 2024 23:59 (Europe/Amsterdam).