Afdelingsmanager Geografie, Planologie en Internationale Ontwikkelingsstudies (GPIO)

Afdelingsmanager Geografie, Planologie en Internationale Ontwikkelingsstudies (GPIO)

Geplaatst Deadline Locatie
gisteren 4 okt Amsterdam

Functieomschrijving

Wegens de afwezigheid van onze huidige manager zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe collega voor de afdeling Geografie, Planologie en Internationale Ontwikkelingsstudies (GPIO). Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team binnen een inspirerende academische omgeving? Grijp dan deze kans om jouw talenten in te zetten en een belangrijke rol te spelen in de verdere ontwikkeling van onze afdeling!

Wat ga je doen
In deze functie vervul je een centrale rol in het administratief en financieel beheer van de afdeling en fungeer je als rechterhand van de afdelingsvoorzitter. Je adviseert over, en draagt bij aan, de voorbereiding, ontwikkeling en uitvoering van het beleid op het gebied van bedrijfsvoering voor de afdeling. Daarnaast geef je advies over en begeleid je de inrichting van administratieve processen en systemen, of je neemt zelf het voortouw in het vormgeven hiervan. Je ondersteunt bij het opstellen en monitoren van begrotingen en bent verantwoordelijk voor het verzamelen, controleren, corrigeren, analyseren en interpreteren van gegevens. Deze gegevens voer je in en sla je op in administratieve systemen.

Als eerste aanspreekpunt voor vragen van medewerkers en externen aan het afdelingsmanagement, beantwoord je deze vragen of verwijs je ze door. Verder vervul je de rol van secretaris tijdens verschillende afdeling overleggen en stuur je het team van studentenassistenten aan.

Wat vragen we van jou
We zoeken een collega die beschikt over hbo- of universitair werk- en denkniveau, met een sterke affiniteit voor het hoger onderwijs. Je hebt aantoonbare ervaring met complexe administratieve systemen en bij voorkeur ook kennis en ervaring op het gebied van financiën. Een servicegerichte houding is voor jou vanzelfsprekend, en je combineert dit met doorzettingsvermogen en standvastigheid.

Je kunt je uitstekend mondeling en schriftelijk uitdrukken in zowel het Nederlands als het Engels.

Verder
  • werk je nauwkeurig en hebt een goed relativeringsvermogen;
  • is het een pre als je ervaring of affiniteit hebt met de sociale wetenschappen;
  • bedreven in het gebruik van Microsoft Excel;
  • heb je een werkhouding die gericht is op samenwerking, flexibiliteit en open communicatie.

Wat bieden we jou
Dit betreft een tijdelijk dienstverband van 22,8 tot 30,4 uur per week, voor vervanging van onze collega die is uitgevallen. In eerste instantie wordt het contract aangegaan voor de duur van 6 maanden, met de mogelijkheid tot verlenging, afhankelijk van de situatie.

Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en relevante ervaring bij aanvang van het dienstverband, €3.502,- tot €5.278,- bruto per maand op basis van volledige werktijd (38 uur per week), conform salarisschaal 9 of 10. Dit is exclusief 8% vakantie- en 8,3% eindejaarsuitkering. De Cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

Wat bieden we je verder

Een uitdagende werkplek met afwisselende werkzaamheden en volop ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling bij een inspirerende afdeling en organisatie. De Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen speelt een leidende rol in het adresseren van de grote maatschappelijke uitdagingen waar de wereld, Nederland en Amsterdam mee worden geconfronteerd, nu en in de toekomst. Werken bij de UvA betekent werken in een kritisch, onafhankelijk, innovatief en internationaal klimaat, met een open sfeer en een sterke betrokkenheid bij Amsterdam en de (internationale) samenleving.

Over ons
De Universiteit van Amsterdam is de grootste universiteit van Nederland, met het breedste opleidingsaanbod. Een intellectueel knooppunt met 39.000 studenten, 6.000 medewerkers en 3.000 promovendi. Verbonden door een cultuur van nieuwsgierigheid. Meer lezen.

Nieuwsgierig naar onze organisatie en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een ruime vakantieregeling en ontwikkelmogelijkheden? Hier lees je meer over werken bij de Universiteit van Amsterdam.

Vragen
Voor vragen over de functie of de afdeling kun je tijdens kantooruren contact opnemen met:

Jochem de Vries

Voorzitter afdeling GPIO

E: j.devries1@uva.nl

Sollicitatie
Herken jij je in het profiel en ben je geïnteresseerd in de functie, dan zien we sollicitatie graag tegemoet. Je kunt via onderstaande link online solliciteren. We ontvangen graag een motivatiebrief en cv als pdf-bestand.

De reactietermijn sluit op 4 oktober2024. Sollicitaties die we na de reactietermijn ontvangen, die niet via de link worden verstuurd, of niet compleet zijn, kunnen we helaas niet in behandeling nemen.

Als werkgever handhaaft de UvA een beleid van gelijke kansen. We vinden diversiteit belangrijk en zetten ons volledig in om een plek te zijn waar iedereen zich thuis voelt. We koesteren de onderzoekende geest en het doorzettingsvermogen en laten de ruimte om door te vragen. Bij ons vormen nieuwsgierigheid en creativiteit de heersende cultuur.

Wij stellen acquisitie niet op prijs.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair); Management
  • Gedrag en maatschappij
  • 22.8—30.4 uur per week
  • €3502—€5278 per maand
  • HBO
  • 13419

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Nieuwe Achtergracht 166, 1018WV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Universiteit van Amsterdam (UvA)). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Solliciteer uiterlijk op 4 okt 2024 23:59 (Europe/Amsterdam).