Beleidsmedewerker Onderwijs

Beleidsmedewerker Onderwijs

Geplaatst Deadline Locatie
20 sep 16 okt Nijmegen

Functieomschrijving

Wil jij bijdragen aan het verbeteren van het onderwijsbeleid binnen de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica (FNWI)? Ben jij een sterke sparringpartner die graag meedenkt op strategisch niveau? En zie jij jezelf als de schakel tussen beleid en uitvoering? Dan zijn wij opzoek naar jou als Beleidsmedewerker Onderwijs!

Als beleidsmedewerker bereid je samen met je collega het onderwijsbeleid voor en werk je deze uit in samenspraak met de vicedecaan. Daarnaast ondersteun je het hoofd van het Onderwijscentrum bij de beleidsimplementatie. Je precieze takenpakket hangt mede af van jouw ervaring en affiniteit met dossiers en wordt in onderling overleg afgestemd. Tot je pakket horen bijvoorbeeld het proces rond de facultaire Onderwijs- en Examenregeling (OER) en het bieden van ondersteuning bij diverse werkgroepen. Verder ben je de secretaris van de onderwijsbeleidscommissie en ben je betrokken bij allerhande beleidsthema's in het onderwijs, onderwijsontwikkeling en kwaliteitszorg.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • Je hebt een wo-werk- en denkniveau. Van ingewikkelde vragen maak je heldere hoofd- en bijzaken en je komt tot de kern voor nieuwe ideeën en voorstellen.
  • Bij voorkeur heb je ervaring als beleidsmedewerker in een hogere onderwijsinstelling.
  • Je functioneert zowel zelfstandig als in teamverband.
  • Je bent daadkrachtig, positief, dienstverlenend en hebt een proactieve werkhouding.
  • Je bent standvastig, maar ook flexibel en kunt goed omgaan met conflicterende belangen. Je bent in staat om met veel partijen samen te werken en om tussen alle stakeholders gemeenschappelijke grond te vinden en dit te vertalen in concrete acties. Je kan draagvlak creëren voor beleidsimplementatie t.b.v. het onderwijs binnen de faculteit.
  • Je bent goed in het plannen, organiseren en het coördineren van ingewikkelde projecten. Daarbij schakel je snel, bewaar je het overzicht en bewaak je de deadlines.
  • Je hebt prima communicatieve en sociale vaardigheden, zowel in het Nederlands als Engels. Je stelt ideeën en informatie helder op schrift.

Arbeidsvoorwaarden

  • Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Je salaris binnen salarisschaal 10 of 11 is afhankelijk van werkervaring en daarmee het takenpakket dat je gaat uitvoeren. De bedragen in de schaal zijn op basis van een 38-urige werkweek.
  • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.

Work and science require good employment practices. This is reflected in Radboud University's primary and secondary employment conditions. You can make arrangements for the best possible work-life balance with flexible working hours, various leave arrangements and working from home. You are also able to compose part of your employment conditions yourself, for example, exchange income for extra leave days and receive a reimbursement for your sports subscription. And of course, we offer a good pension plan. You are given plenty of room and responsibility to develop your talents and realise your ambitions. Therefore, we provide various training and development schemes.

Afdeling

Je werkt binnen het onderwijscentrum van de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica. Het Onderwijscentrum organiseert de ondersteuning van onderwijs- en studentgerelateerde activiteiten van de faculteit en staat voor het organiseren van deze ondersteuning op een heldere en betrokken manier.

De onderwijsinstituten Biowetenschappen, Moleculaire wetenschappen, Wis-, Natuur- en Sterrenkunde, Informatica en Informatiekunde zijn inhoudelijk verantwoordelijk voor het onderwijs binnen de bachelor- en masteropleidingen van de faculteit.

Additionele informatie

Je kunt uitsluitend solliciteren via onderstaande button. Richt je sollicitatiebrief aan Margje Kamerling. In het sollicitatieformulier lees je welke documenten je mee moet sturen met je sollicitatie.

De eerste gesprekken vinden plaats op 1 november. De eventuele tweede gesprekken vinden plaats op 5 november. Je treedt bij voorkeur per 1 december in dienst.

Je bent vast nieuwsgierig naar onze sollicitatieprocedure. Hierin staat globaal beschreven wat je kunt verwachten tijdens de sollicitatieprocedure en hoe wij omgaan met je persoonlijke gegevens en interne en externe kandidaten.

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • Natuurwetenschappen
  • max. 38 uur per week
  • €3345—€6148 per maand
  • Universitair
  • 62.221.24

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Radboud Universiteit). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Solliciteer uiterlijk op 16 okt 2024 1:59 (Europe/Amsterdam).