Contract- en Leveranciersmanager

Contract- en Leveranciersmanager

Geplaatst Deadline Locatie
20 sep 31 okt Amsterdam

Functieomschrijving

Wil jij een cruciale rol spelen in het vormgeven van de toekomst van een vooraanstaande onderwijsinstelling in het bruisende Amsterdam? Klaar om te werken in een dynamische omgeving waar historie en innovatie samenkomen, van monumentale panden tot cutting-edge laboratoria?

Benieuwd naar de uitdagende kansen die voor je liggen als contract- leveranciersmanager bij de UvA en heb jij de ambitie om door te groeien naar senior contract- leveranciersmanager? Zoek je een werkgever die niet alleen groei en ontwikkeling ondersteunt, maar het ook in het DNA heeft zitten? Lees dan snel verder!

De Universiteit van Amsterdam (UvA) en de Hogeschool van Amsterdam (HvA): twee topinstellingen voor hoger onderwijs en wetenschap, met één gezamenlijke dienst Facility Services.

Facility Services heeft ruimte voor een

Contract– en Leveranciersmanager

Eerst even voorstellen
Facility Services (FS) heeft een bijzondere positie: samen met onze collega-diensten (het Administratief Centrum, de Bibliotheek HvA/UvA en ICT Services) werken we voor zowel de HvA als de UvA. Ruim 300 FS-collega’s zetten zich elke dag samen in om ervoor te zorgen dat docenten, studenten, onderzoekers en andere medewerkers hun werk zo goed en prettig mogelijk kunnen doen.

Ons werk is van onschatbare waarde voor het onderwijs en onderzoek. Pand niet open? Audiovisuele apparatuur kapot? Dan geen onderwijs en onderzoek. Geen koffie of restaurants? Dan wordt het stil in onze gebouwen. Geen tentamensurveillanten? Studenten lopen vertraging op. Geen afvalcontract, geen schoonmaak? We hoeven het niet uit te leggen: zonder Facility Services staat alles stil. We zijn een daadkrachtige club mensen. Gebeurt er iets onverwachts? Wij zijn wendbaar en ondernemen actie. We helpen graag en onze lat ligt hoog. Wij regelen het, met elkaar.

Als contract– en leveranciersmanager bij de UvA ben jij verantwoordelijk voor het beheren en verbeteren van contracten binnen een enthousiaste omgeving. Je stuurt op contractafspraken en -doelstellingen, ontwikkelt jaarplannen en zorgt voor de uitvoering ervan. Met jouw ervaring, lerend vermogen en inzicht breng je complexe problemen in kaart en bied je innovatieve oplossingen. Je bent een sparringpartner op tactisch niveau met de ambitie om door te groeien naar strategisch niveau en draagt bij aan het succes van onze organisatie en de onderwijsinstellingen HvA en UvA.

En wie ben jij?
Bij Facility Services koesteren we talent. Groei juichen we toe en we zoeken altijd nieuw talent. Hebben we een match?

Dit doe je graag
  • Actief sturen op contractafspraken en -doelstellingen van jouw contracten.
  • Actief zoeken naar mogelijkheden om contractprestaties te verbeteren en deze effectief implementeren.
  • Goed op de hoogte zijn van marktontwikkelingen van jouw contracten en deze vertalen naar verbeteringen in dienstverlening.
  • Als tactisch aanspreekpunt het overzicht behouden in alle fases van het contract.
  • Fungeren als sparringpartner voor contracteigenaren, collega's en faculteiten.
  • Enthousiasme tonen voor het breder uitrollen van contractmanagement binnen de UvA en de HvA, en het delen van kennis en ervaring met collega's.

Hier herken je jezelf in
Jij hebt/bent:
  • Meerdere jaren ervaring als contract- of leveranciersmanager in een (grote) organisatie.
  • Ideeën voor verbeteringen en het vermogen om collega's en leveranciers hiervan te overtuigen, en deze verbeteringen te realiseren.
  • Vermogen om mensen met verschillende belangen samen te brengen en gezamenlijke doelstellingen te realiseren.
  • Tactisch denkvermogen, het vermogen om lessons learned te vertalen naar een ander contract, nieuwsgierig te zijn naar maatschappelijke thema's en hoe deze onze dienstverlening raken.
  • Lerend vermogen en ambitie om door te groeien naar senior niveau.

Wat maakt werken bij Facility Services zo bijzonder?
Bij Facility Services beweeg je je in de verschillende organisatieculturen van twee toonaangevende Amsterdamse onderwijsinstellingen die de professionals en wetenschappers van de toekomst opleiden. Geen dag is hetzelfde. De vraag van onze klanten verandert voortdurend, en samen met jou verrassen we hen graag met onze oplossingen. Ons werk is dus afwisselend, mooi én complex. En dat in een lerende omgeving – dat laatste zit in ons DNA. Door dit alles kun je je bij ons ontwikkelen tot een brede professional en krijg je volop kansen om door te groeien.

De HvA en de UvA staan hoog in de (internationale) rankings, met vernieuwend en maatschappelijk relevant onderzoek. Daarvoor zetten wij ons ook bij Facility Services in. Indirect – door te zorgen dat de randvoorwaarden meer dan op orde zijn – en ook direct. Wij leveren namelijk als dienst zelf óók een grote innovatieve en maatschappelijke bijdrage. Onze speerpunten zijn digitalisering, duurzaamheid, divers talent & inclusie en samenwerken. Regelmatig betrekken we daar de opleidingen van de HvA en de UvA bij. Werk je vanuit FS aan een project of onderzoek? We vinden het geweldig als je daarbij samenwerkt met een onderzoeker, student of stagiair.

Hier ga je werken als Contract- en leveranciersmanager in Amsterdam

Welkom bij ons Team Contractmanagement van Facility Services (FS)!

Ons team, onderdeel van de afdeling IC&L (Inkoop, Contractmanagement & Logistiek), is een enthousiaste groep professionals die samenwerkt aan de ontwikkeling van ons team. Samen streven we naar het leveren van hoogwaardige diensten op het gebied van inkoop en contractmanagement. Jouw bijdrage is hierbij van onschatbare waarde!

De werksfeer binnen ons team is informeel en hecht. We organiseren regelmatig gezamenlijke activiteiten zoals kennissessies, bijeenkomsten en borrels, omdat we veel waarde hechten aan teamgevoel en samenwerking.

En wat ook interessant is, we zijn momenteel bezig met de uitbreiding en groei van onze afdeling. Hierdoor krijg je de kans om actief bij te dragen aan iets speciaals en jezelf verder te ontwikkelen in een stimulerende werkomgeving!

Je standplaats is op ons kantoor aan de Hogehilweg 21 in Amsterdam Zuidoost, wat zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar is. Daarnaast biedt Facility Services flexplekken op verschillende campussen van de UvA en de HvA, waardoor je de mogelijkheid hebt om op verschillende locaties te werken.

Naast vaste kantoordagen bieden we veel ruimte om vanuit huis of een andere locatie te werken, waardoor je flexibel kunt zijn in je werkuren en -omgeving.

De HvA en de UvA willen een organisatie zijn waarin iedereen zich welkom, gewaardeerd en thuis voelt. Amsterdam is rijk aan een verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven. Die diversiteit zien we graag terug in ons personeelsbestand, want dat maakt ons nog beter.

Wat krijg je?
  • Een leuke werkplek met gedreven en enthousiaste collega’s;
  • De bijzondere dynamiek van twee grote instellingen (HvA en UvA);
  • HAY-functieprofiel van Contractmanager (arbeidsvoorwaarden Cao Nederlandse Universiteiten);
  • Een salaris van minimaal € 3.502, - tot maximaal € 5.278, - bruto per maand (op basis van 38 uur), afhankelijk van opleiding en ervaring. Dit is exclusief 8% vakantiegeld en een 13e maand;
  • 25 vakantiedagen bij een volledig dienstverband & extra vakantiedagen tussen kerst en de jaarwisseling;
  • Een jaarcontract met een proeftijd van twee maanden, met uitzicht op een vast contract;
  • Flexibiliteit om werk en privé te combineren, met ruime mogelijkheden tot thuiswerken;
  • Uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden, zoals gratis toegang tot het trainingsaanbod van onze online leeromgeving GoodHabitz;
  • Vers fruit op locatie en mogelijkheid tot het boeken van stoelmassages.

Word jij onze nieuwe collega?

Is dit de baan voor jou?
Wij zijn benieuwd naar jou! Klik op de knop “solliciteer nu” om online te solliciteren.

Of heb je nog vragen over de inhoud van deze dynamische functie?
Neem dan gerust contact op met Jasper Bok, op telefoonnummer 06 52 48 90 93 of per mail via j.bok@uva.nl.

Ook belangrijk
  • Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.
  • Wil je meer weten over FS en je nieuwe collega’s? Kijk dan hier.
  • Lees meer over werken bij de Universiteit van Amsterdam.
  • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature? Gaan we niet op in.

Als werkgever handhaaft de UvA een beleid van gelijke kansen. We vinden diversiteit belangrijk en zetten ons volledig in om een plek te zijn waar iedereen zich thuis voelt. We koesteren de onderzoekende geest en het doorzettingsvermogen en laten de ruimte om door te vragen. Bij ons vormen nieuwsgierigheid en creativiteit de heersende cultuur.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Specificaties

  • Management
  • Gedrag en maatschappij
  • max. 38 uur per week
  • €3502—€5278 per maand
  • HBO
  • 13421

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Hogehilweg 21, 1101CB, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Universiteit van Amsterdam (UvA)). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Solliciteer uiterlijk op 31 okt 2024 23:59 (Europe/Amsterdam).