Relatiemanager Middle Donors

Relatiemanager Middle Donors

Geplaatst Deadline Locatie
23 sep 28 okt Delft
Oud-studenten van TU Delft als donateur aan de universiteit verbinden en zo baanbrekend onderzoek helpen financieren. Dat is je boeiende functie als relatiemanager middle donors.

Functieomschrijving

Nationaal en internationaal behoort TU Delft tot de topuniversiteiten voor technisch onderwijs en wetenschappelijk onderzoek. Niet voor niets zijn belangrijke onderzoeksinnovaties bij ons aan de orde van dag. Die zijn vaak het resultaat van kostbare wetenschappelijke projecten waarvoor financiële ondersteuning vanuit het Universiteitsfonds cruciaal is. Dan gaat het om bijdragen van alumni die hun Alma Mater een warm hart toedragen. Als relatiemanager middle donors van het Universiteitsfonds, bouw je de relatie met oud-studenten van TU Delft in binnen- en buitenland op en je onderhoudt deze. Je legt zo mede de basis voor de financiering van nieuwe technische ontwikkelingen die er echt toe doen.

Jij richt je voornamelijk op alumni die als middelgrote (vanaf € 2.500,-) donateurs aan de TU Delft kunnen bijdragen. Bij voorkeur maken we dankbaar gebruik van de netwerken van bestaande donateurs om nieuwe donateurs te werven. We bieden donateurs aansprekende proposities zoals bijvoorbeeld ons Goede Vrienden-programma, het Graduate Entrepreneur Fund en het Delft Female Impact Fund. Je hebt een mooi verhaal te vertellen: aan jou de uitdaging om in het persoonlijke contact de vonk echt over te doen slaan. En heb je zelf goede ideeën waarmee we onze fondsenwerving verder kunnen verbeteren? Dan ga je hiermee in je team aan de slag en werk je samen nieuwe proposities uit.

Je start als fondsenwerver in het team Alumnirelaties & Universiteitsfonds. Naast fondsenwerver ben je ook actief bij het betrekken van de alumni bij TU Delft. We kunnen je dus verzekeren: je werkt in een leuk team met veel ruimte om je tijd op jouw manier in te vullen. Dat doe je in een omgeving waarin we je goed begeleiden en waar veel aandacht is voor je persoonlijke groei.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

  • Je hebt hbo- of wo-niveau.
  • Je bent geïnteresseerd in technologie, in innovaties op dit vlak en het lijkt je leuk om hier als fondsenwerver in een universitaire omgeving aan bij te dragen.
  • Je bent commercieel, overtuigend, ondernemend en je hebt een goede neus voor kansen bij donateurs.
  • Je kunt duurzame relaties met onze alumni opbouwen en onderhouden, bent tactvol in je benadering, schakelt makkelijk met verschillende mensen en je hebt een goed inlevingsvermogen. Zo weet je oud-studenten aan ons te binden.
  • Je zit boordevol creatieve ideeën en denkt graag mee over de verdere verbetering van onze fondsenwerving.
  • Je schrijft en spreekt goed Nederlands en Engels.   

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

  • Het dienstverband is 1 jaar. 
  • Een functieomvang van 30-40 uur per week.
  • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 10 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van €3.226,- en een maximum van € 5.090,- bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
  • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
  • Korting bij zorgverzekeraars.
  • Flexibele werkweek.
  • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
  • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
  • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Per 1 september aanstaande geldt een loonsverhoging van 3,7% door een CAO-wijziging, gevolgd door een extra verhoging van 1% op 1 januari 2025. Aanvullend hierop ontvangen de meeste medewerkers in dienst op 1 september 2024 een eenmalige uitkering van € 300,- bruto op basis van een voltijds dienstverband.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Universiteitsdienst - Directie Communication

Het Universiteitsfonds Delft ondersteunt de TU Delft door bij te dragen aan onderzoek, onderwijs en talentontwikkeling. Wij bevorderen dat de TU Delft tot de wereldtop kan behoren. Wij slaan een brug tussen de TU Delft, haar alumni én bedrijven.

Het team Alumnirelaties en Universiteitsfonds valt onder de Universiteitsdienst – Directie Communication. De fondsenwervers van dit team werken samen om het onderzoek, onderwijs en de individuele talentontwikkeling aan de TU Delft kracht bij te zetten. Het bestuur van het Universiteitsfonds bestaat uit vertegenwoordigers van de top van het bedrijfsleven en het college van bestuur van de universiteit zelf.

Met giften van alumni, medewerkers, particulieren, stichtingen en bedrijven die wetenschap een warm hart toedragen, zetten we alles in het werk om talentvolle studenten en wetenschappers in staat te stellen om hun ambities waar te maken en maatschappelijke impact te realiseren.

Additionele informatie

Wil je eerst meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Cindy de Visser, via C.deVisser-1@tudelft.nl of 06 41612248.   

Specificaties

  • Marketing en communicatie
  • 30—40 uur per week
  • €3345—€5278 per maand
  • HBO+
  • TUD05674

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Technische Universiteit Delft (TU Delft)). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Heb je interesse? Upload uiterlijk 28 oktober 2024 jouw motivatie en CV door gebruik te maken van het sollicitatieformulier.

  • Een pre-employment screening kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.
  • Sollicitaties die per email en/of post worden verstuurd nemen we niet in behandeling.
  • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Heb je interesse? Upload uiterlijk 28 oktober 2024 jouw motivatie en CV door gebruik te maken van het sollicitatieformulier.

  • Een pre-employment screening kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.
  • Sollicitaties die per email en/of post worden verstuurd nemen we niet in behandeling.
  • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer uiterlijk op 28 okt 2024 23:59 (Europe/Amsterdam).