Omloop-/Tandartsassistent Parodontologie

Omloop-/Tandartsassistent Parodontologie

Geplaatst Deadline Locatie
25 sep 6 okt Amsterdam
Wil je werken in een wetenschappelijke internationale omgeving binnen het vakgebied parodontologie?

Functieomschrijving

Parodontologie is het onderdeel van de tandheelkunde dat zich bezig houdt met het fundament van de tanden en kiezen: het tandvlees, het kaakbot en de steunweefsels. In de kliniek behandelen wij, naast patiënten met parodontitis, patiënten met peri-implantitis (ontstekingen rondom implantaten) en een slechte adem (halitose). We zijn nauw betrokken bij het studentenonderwijs en onderzoek, maar fungeren ook als een verwijspraktijk voor externe patiënten, zie: Parodontologie - Meer over - Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (acta.nl). Dit maakt je baan als tandartsassistent veelzijdig maar vraagt ook improvisatievermogen.

Jouw taken:
  • je verricht voorbereidende taken, zoals voorbereiden van de kliniek en dagstart, bijhouden van logboeken en bijhouden, aanvullen en administreren van voorraden
  • je gebruikt en onderhoudt apparatuur, onderkent storingen en zo nodig schakel je derden in, je houdt onderhouds- en reparatiegegevens bij en laat apparatuur periodiek inspecteren en ijken volgens het onderhoudscontract
  • je verricht assisterende taken tijdens non-chirurgische of chirurgische behandelingen
  • je onderhoudt telefonisch patiëntencontact, geeft voorlichting, plant afspraken in, verzorgt agendabeheer en signaleert knelpunten
  • je draagt zorg voor ondersteunende taken, zoals materialen van en naar Sterilisatie halen en brengen, opruimen van de behandelruimte, zorgen voor de afvoer van afval, schoonmaken van de behandelruimtes en bijbehorende apparatuur en reinigen en desinfecteren van de oefenruimte

Specificaties

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar jou als je voldoet aan het profiel:
  • bij voorkeur afgeronde MBO-opleiding Tandartsassistent of je volgt deze opleiding
  • ook zonder deze opleiding, maar met affiniteit met patiëntenzorg nodigen we je uit om te solliciteren
  • goede klinische, organisatorische, administratieve en digitale vaardigheden
  • communicatieve eigenschappen en patiëntgerichte instelling
  • accuraat, stressbestendig en flexibel kunnen werken in teamverband
  • schriftelijke en mondelinge beheersing van Nederlandse taal op minimaal niveau B2 en Engelse taal op minimaal niveau B1

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Een aantrekkelijke functie in tijdelijke dienst voor de periode van 1 jaar, met aansluitend een vast dienstverband indien wij je functioneren positief beoordelen. Bij ACTA draag je bij aan onderwijs, onderzoek en dienstverlening voor een betere wereld. En daar mag wat tegenover staan. Daarom bieden wij jou:
  • Een salaris van minimaal € 2.715,00 (Schaal 6) en maximaal € 3.420,00 (Schaal 6) bruto per maand, bij een voltijds dienstverband. Dit is gebaseerd op het UFO-profiel Dokters-/tandartsassistent 2. Het precieze salaris hangt af van je opleiding en ervaring.
  • Je arbeidsovereenkomst duurt in eerste instantie 1 jaar. Daarna is er uitzicht op een vast contract. We hebben vacatureruimte voor 32 uur per week (0,84 fte). Als je fulltime beschikbaar bent, dan bekijken we of je die 5edag in een andere ACTA-kliniek kunt worden ingezet.

Daarnaast bieden wij je aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen. Enkele voorbeelden:
  • Bij een voltijdse 38-urige werkweek hoort een vakantietegoed van 232 uur per jaar. Als je ervoor kiest om 40 uur te werken, beschik je op jaarbasis over 96 extra vakantie-uren. Bij een deeltijdaanstelling wordt dit naar rato berekend.
  • 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering
  • bijdrage aan reiskosten voor woon-werkverkeer
  • keuzemodel voor fiscale uitruil van bepaalde arbeidsvoorwaarden
  • ruime bijdrage aan ABP-pensioenregeling

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam

ACTA is het samenwerkingsverband van de Faculteiten der Tandheelkunde van de Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit Amsterdam. ACTA verricht wetenschappelijk onderzoek, geeft onderwijs en verleent patiëntenzorg op het terrein van tandheelkunde. Internationaal gezien is ACTA toonaangevend in onderzoek en onderwijs.

Bij ACTA werken circa 500 medewerkers en volgen circa 900 studenten de opleiding Tandheelkunde. Dagelijks levert men circa 600 patiënten tandheelkundige zorg.

Diversiteit
Diversiteit is een kernwaarde van de VU. Wij staan voor een inclusieve gemeenschap en geloven dat diversiteit en internationalisering bijdragen aan de kwaliteit van onderwijs en onderzoek. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar mensen die door hun achtergrond en ervaring bijdragen aan de diversiteit van onze campus.

Kom je bij ons werken? Dan help je mee de mondgezondheid van nu en in de toekomst voor iedereen te verbeteren, in Nederland en de rest van de wereld. Ook jij helpt mee het verschil te maken: of je nou samen met de patiënt zorgt voor een gezonde(re) mond, vernieuwend onderzoek doet, samen met onze studenten het onderwijs maakt, of je collega’s ondersteunt in het bereiken van deze doelen.

Additionele informatie

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Reageer dan door middel van onderstaande solliciteer button vóór 22 september 2024 23:59. Denk hierbij aan het uploaden van jouw curriculum vitae en motivatiebrief. Daarnaast is verplicht dat je beschermd bent tegen Hepatitis B. Wij verzoeken je de verklaring waarin de mate van bescherming is opgenomen toe te voegen aan de sollicitatie. Dit kan via de button “Andere bijlagen”.

Sollicitaties ontvangen per e-mail worden niet in behandeling genomen.

Vragen
Voor inlichtingen kun je contact opnemen met:

Naam: Dr. Monique Danser

Functie: Chef de clinique Parodontologie a.i.

E-mail: m.m.danser@acta.nl

of:

Naam: Yvon Plas

Functie: office manager

Telefoonnummer: 020 598 0480

* Acquisitie voor deze vacature wordt niet op prijs gesteld of in behandeling genomen

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Landbouw
  • €2844—€3420 per maand
  • MBO
  • 4276

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Gustav Mahlerlaan 3004, 1081LA, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Vrije Universiteit Amsterdam (VU)). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Solliciteer uiterlijk op 6 okt 2024 23:59 (Europe/Amsterdam).