Projectleider Radboud Summer School

Projectleider Radboud Summer School

Geplaatst Deadline Locatie
27 sep 13 okt Nijmegen

Functieomschrijving

Wil jij een sleutelrol spelen in het organiseren van een toonaangevend academisch programma? Heb je een passie voor onderwijs, internationale samenwerking en ben je een geboren organisator? Dan zijn wij op zoek naar jou als Projectleider Radboud Summer School!

Als projectleider van de Radboud Summer School ben je verantwoordelijk voor de planning, organisatie, communicatie en uitvoering van ons jaarlijks terugkerende zomerprogramma. De Radboud Summer School trekt jaarlijks honderden studenten en professionals van over de hele wereld aan, die in Nijmegen deelnemen aan een breed scala aan cursussen. Jij zorgt ervoor dat hun ervaring onvergetelijk is, van het eerste contactmoment tot de afsluiting van het programma.

Wij zoeken een nieuwe collega die de Radboud Summer School van 2025 organiseert samen met de andere projectleider. Daarnaast werk je nauw samen met je collega’s van de afdeling Student Life and International Mobility (SLIM). De piek in het werk ligt in de maanden april, mei, juni en juli; jouw beschikbaarheid is dan essentieel. In rustigere periodes ben je in staat om je collega’s binnen de afdeling te ondersteunen.

Als projectleider faciliteer je alle programmaonderdelen: de cursussen, de inschrijving, de communicatie, de sociale activiteiten en de afscheidsceremonie. Ook let je er op dat de administratie en de werkprocessen goed verlopen.

Wil jij dus onderdeel zijn van een internationaal academisch avontuur? Solliciteer dan nu. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en samen de volgende editie van de Radboud Summer School tot een groot succes te maken!

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • Je beschikt over minimaal hbo werk- en denkniveau.
  • Je bent bereid om tijdens de Radboud Summer School (23 juni tot en met 11 juli 2025) fulltime te werken.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden in de Nederlandse en de Engelse taal.
  • Je hebt affiniteit met internationalisering, en ervaring met en gevoel voor communicatie in een internationale en interculturele omgeving.
  • Je werkt nauwkeurig en accuraat; je hebt oog voor detail en houdt overzicht.
  • Je bent flexibel en onder alle omstandigheden kun je snel schakelen tussen verschillende taken.
  • Je hebt ervaring met het organiseren van evenementen.
  • Je hebt basiskennis van financiën, i.v.m. het versturen van facturen en het bijhouden van de balans.
  • Je hebt kennis van Microsoft 365-programma’s, zoals Teams, Word en Excel. Kennis van het CMS Drupal en het CRM Microsoft Dynamics is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

  • Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar. Gedurende het jaar wordt gekeken of verlenging tot de mogelijkheden behoort.
  • Je salaris binnen salarisschaal 8 is afhankelijk van je opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring. De bedragen in de schaal zijn op basis van een 38-urige werkweek.
  • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.

Work and science require good employment practices. This is reflected in Radboud University's primary and secondary employment conditions. You can make arrangements for the best possible work-life balance with flexible working hours, various leave arrangements and working from home. You are also able to compose part of your employment conditions yourself, for example, exchange income for extra leave days and receive a reimbursement for your sports subscription. And of course, we offer a good pension plan. You are given plenty of room and responsibility to develop your talents and realise your ambitions. Therefore, we provide various training and development schemes.

Afdeling

Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Als projectleider Radboud Summer School ben je werkzaam binnen Student Life and International Mobility (SLIM) en die afdeling bestaat uit 15 medewerkers en 8 studentmedewerkers. SLIM stimuleert en faciliteert de inkomende en uitgaande mobiliteit én het (actieve) studentenleven. Daarnaast werkt de afdeling ook nauw samen met diverse studentenorganisaties en is de afdeling de opdrachtgever van de Radboud Intro voor nieuwe studenten.

Student Life and International Mobility is onderdeel van Student Affairs binnen de divisie Academic Affairs. Student Affairs geeft invulling aan de academische en maatschappelijke ontwikkeling, studiesucces, persoonlijke ontplooiing en het welzijn van studenten. Verder draagt Student Affairs bij aan een campus waar studenten van diverse achtergronden zich veilig en welkom voelen. Student Affairs bestaat naast Student Life and International Mobility uit het team Student Development, het team Student Support waar o.a. de studentenpsychologen en studentendecanen werkzaam zijn en de Radboud Honours Academy.

Additionele informatie

Je kunt uitsluitend solliciteren via onderstaande button. Richt je sollicitatiebrief aan Charissa van Mourik. In het sollicitatieformulier lees je welke documenten je mee moet sturen met je sollicitatie.

De eerste gesprekken vinden plaats op woensdag 16 oktober. Je treedt bij voorkeur zo spoedig mogelijk in dienst.

Je bent vast nieuwsgierig naar onze sollicitatieprocedure. Hierin staat globaal beschreven wat je kunt verwachten tijdens de sollicitatieprocedure en hoe wij omgaan met je persoonlijke gegevens en interne en externe kandidaten.

Specificaties

  • Management
  • max. 40 uur per week
  • €3186—€4255 per maand
  • HBO
  • 69.034.24

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Radboud Universiteit). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Solliciteer uiterlijk op 13 okt 2024 1:59 (Europe/Amsterdam).