Werkplekbeheerder Apple

Werkplekbeheerder Apple

Geplaatst Deadline Locatie
30 sep 31 okt Utrecht
Wil jij bijdragen aan de toekomst van onderwijs en onderzoek? Maak impact in een inspirerende organisatie!

Functieomschrijving

Draag jij graag bij aan het beheer van de Apple werkplekken en werk je graag voor een organisatie met oog voor jou als mens? Als werkplekengineer zorg jij voor de dagelijkse beheertaken binnen de ICT-werkomgeving. Jouw focus ligt op de producten binnen het Apple ecosysteem, daarnaast ondersteun je ook in de andere ecosystemen. Samen met jouw Scrumteam werk je aan veilige en betrouwbare werkplekken voor medewerkers en studenten. Bij ons werk je in een dynamische, Agile omgeving waar eigen initiatief wordt aangemoedigd.

Wat ga je doen?
Samen met jouw collega’s werk je aan de verdere ontwikkeling van onze producten. Jouw focus ligt op het naar een hoger plan tillen van de diverse producten en onze dienstverlening. Je hebt contact met veel verschillende collega’s binnen de universiteit en ondersteunt in je jouw rol het onderwijs aan de Universiteit Utrecht en daarnaast allerlei belangrijke onderzoeken binnen de verschillende faculteiten. Je taken bestaan uit het volgende:
  • Je draagt, samen met je collegabeheerders, zorg voor het dagelijks beheer van in totaal ongeveer 18000 werkplekken.
  • Je identificeert, analyseert en lost 3e lijns incidenten en problemen op volgens vastgestelde ITIL-processen.
  • Je stelt wijzigingen voor ter verbetering van de dienstverlening naar klanten en het (in teamverband) uitvoeren van deze wijzigingen.
  • Je onderhoudt en ontwikkelt knowledgebase items en werkinstructies. Deze kennis draag je over naar de collega’s op de ICT Servicedesk en teamledenwerkplek.
  • Je levert een actieve bijdrage aan het optimaliseren van de ICT-werkplekomgevingen en komt met verbetervoorstellen.
  • Je denkt mee over de verbetering van endpoints binnen de organisatie en blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het domein ICT-werkomgeving.
  • Je neemt deel aan diverse ICT-projecten van onze universiteit.

Je maakt deel uit van het werkplekbeheerteam (WPE) binnen de afdeling User Collaboration Services (UCS) en werkt samen met circa 12 collega’s aan diverse projecten zoals bijvoorbeeld Intune of de nieuwe digitale werkplek. Bij ons vind je een team van betrokken collega’s, ruimte om te leren en je te ontwikkelen en een prettige balans tussen werk en privé.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

  • Je hebt hbo- of wo-werk- en -denkniveau.
  • Je hebt kennis van en ervaring met het beheer van het Apple ecosysteem inclusief de bijbehorende Enterprise beheertools. Apple certificering is een pre.
  • Je bent Jamf 300 gecertificeerd of bereid dit te halen.
  • Je voelt je thuis in een Scrum/Agile/ITIL werkomgeving.
  • Bij voorkeur heb je kennis van en ervaring met het beheer van Google Management en ChromeOS.
  • Kennis van en ervaring met het beheer van Microsoft producten (Intune, Azure Virtual Desktop) zijn een pre.
  • Je kunt effectief communiceren met IT-collega's, gebruikers of stakeholders. Je kunt technische informatie vertalen naar niet-technische gebruikers en om problemen op te lossen via e-mail, chat of telefoon in het Nederlands en Engels.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden:
  • een functie voor 12 maanden met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd;
  • een werkweek van 32 tot 40 uur met een bruto maandsalaris van minimaal € 3.186,- tot maximaal € 4.255,- bij een fulltime dienstverband (schaal 8-9 van de cao Nederlandse Universiteiten);
  • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%;
  • een pensioenregeling, gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof en flexibele arbeidsvoorwaarden op basis van de cao Nederlandse Universiteiten.

Naast de arbeidsvoorwaarden die zijn vastgelegd in de cao Nederlandse Universiteiten kent de Universiteit Utrecht een aantal eigen regelingen. Zo zijn er afspraken over professionele ontwikkeling, verlofregelingen, regelingen op het gebied van sport en cultuur en krijg je korting op software en andere IT-producten. Ook geven we je de ruimte om je arbeidsvoorwaarden uit te breiden via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden. Zo stimuleren we je graag om te blijven groeien. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Universiteit Utrecht

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Pathways to Sustainability. Sharing science, shaping tomorrow.

De Universitaire Bestuursdienst (UBD) werkt aan de geïntegreerde ondersteuning van het bestuur van de Universiteit Utrecht. Zeven directies ondersteunen het College van Bestuur bij het opstellen en uitvoeren van de jaarlijkse bestuursagenda, het vierjaarlijkse strategisch plan en bij het verlenen van diensten.

Information and Technology Services (ITS) is onderdeel van de Universitaire Bestuursdienst van de Universiteit Utrecht. ITS is één van de acht ondersteunende directies en is verantwoordelijk voor de centrale IT-dienstverlening van de gehele universiteit. De directie ITS bestaat uit dertien multidisciplinaire afdelingen waarbinnen beheer- en innovatiespecialisten samenwerken. Uitgangspunten hierbij zijn: klantgericht werken, gericht op de betrouwbaarheid en kwaliteit van de dienstverlening. Maar ook: investeren in innovatie en eigentijdse technologie. Daarbij staat veiligheid van de UU-data hoog in het vaandel. Ongeveer 8.000 interne medewerkers en 35.000 studenten nemen diensten van ITS af. Het is een inspirerende en prettige werkomgeving met leuke collega’s. Je werklocatie is het Utrecht Science Park. Flexibel werken behoort tot de mogelijkheden. Bekijk voor meer informatie werken in de IT.

Additionele informatie

Neem voor meer informatie contact op met Eric Klumpers via e.h.klumpers@uu.nl.

Wij verzorgen zelf de werving voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Specificaties

  • IT
  • Gedrag en maatschappij
  • 32—40 uur per week
  • €3502—€5278 per maand
  • HBO
  • 4178

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 8, 3584CS, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Universiteit Utrecht). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Als Universiteit Utrecht willen we een thuis zijn voor iedereen. We waarderen medewerkers met diverse achtergronden, perspectieven en identiteiten, onder andere op het gebied van culturele, religieuze of etnische achtergrond, gender, seksuele oriëntatie, functiebeperking of leeftijd. We streven naar een veilige en inclusieve omgeving waarin iedereen kan floreren en waaraan iedereen kan bijdragen.

Heb je interesse om te solliciteren? Stuur je motivatiebrief en cv toe via de sollicitatieknop.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Als Universiteit Utrecht willen we een thuis zijn voor iedereen. We waarderen medewerkers met diverse achtergronden, perspectieven en identiteiten, onder andere op het gebied van culturele, religieuze of etnische achtergrond, gender, seksuele oriëntatie, functiebeperking of leeftijd. We streven naar een veilige en inclusieve omgeving waarin iedereen kan floreren en waaraan iedereen kan bijdragen.

Heb je interesse om te solliciteren? Stuur je motivatiebrief en cv toe via de sollicitatieknop.

Solliciteer uiterlijk op 31 okt 2024 23:59 (Europe/Amsterdam).