Informatiespecialist Functioneel Beheer

Informatiespecialist Functioneel Beheer

Geplaatst Deadline Locatie
1 okt 10 okt Amsterdam

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren teamspeler met een passie voor data en systemen? Wil jij jouw talenten inzetten om onze processen te verbeteren en verschillende projecten tot een succes te maken? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou!

Dit ga je doen
Binnen het ESC (Education Service Center) werk je, samen met drie enthousiaste collega’s, aan goed ingerichte systemen en het gebruik van data daaruit om de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren.

Dit ga je doen door bestaande systemen te beheren en in te richten volgens de jaarlijkse onderwijscyclus. Denk hierbij aan o.a. het Student Information System (Campus Solutions van Oracle) en datacollectiesysteem UvANose. Je gaat je bezighouden met het signaleren en oplossen van knelpunten in (het gebruik van) de systemen. Bijvoorbeeld door het analyseren van en rapporteren over data afkomstig uit verschillende systemen. Ook stel je verbeteringen voor en implementeer je deze. Daarnaast ben je de eerstelijnsondersteuning en vraagbaak voor gebruikers. Binnen het team waarderen we al je input en proactiviteit, je denkt dus actief mee aan het optimaliseren van (het gebruik) de bestaande systemen. Omdat wij ons team continu willen verbeteren en ontwikkelen is het daarnaast van belang dat je feedback kunt geven en ontvangen.

Hier ga je werken als Informatiespecialist Functioneel Beheer voor 30 uur per week
Onze werkplek bevind zich op de Roeterseilandcampus, dit is een open stadscampus van de Universiteit van Amsterdam en ligt prachtig in het centrum van Amsterdam. Werken bij het team lokaal functioneel beheer is gezellig en uitdagend, zo zijn wij op dit moment druk bezig om diverse processen binnen het team te verbeteren en bereiden we ons ook vast voor op de inrichting van het volgende studiejaar.

Jouw profiel
Dit vragen we van jou
  • Je hebt affiniteit met systemen en data en je wilt graag leren. Wij ondersteunen je hier dan ook graag in.
  • Je krijgt snel eigen verantwoordelijkheden waarbij je je eigen beoordelingsvermogen moet kunnen vertrouwen, zelf oplossingen moet kunnen bedenken en op mensen af moet durven stappen indien nodig.
  • We werken vaak aan meerdere projecten tegelijkertijd. Door het jaar zijn er verschillende onderwijslogistieke voorbereidingen noodzakelijk, en dus is overzicht kunnen houden en op bepaalde momenten onder druk kunnen werken onderdeel van de functie. Je kan in een complexe werkomgeving de juiste prioriteiten stellen.

Daarnaast heb je:
  • minimaal een afgerond hbo-diploma;
  • ruime ervaring met Excel en je bent bekend met verschillende softwaresystemen;
  • minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • je bent stressbestendig en flexibel.

Wat bieden we jou
We bieden een parttime dienstverband voor 30 uur per week voor de periode van één jaar met een proeftijd van twee maanden met uitzicht op vast dienstverband. Op deze functie is het UFO-profiel Functioneel (informatie) beheerder 3/2 van toepassing. Dit betekent een bruto maandsalaris tussen € 3.186 en € 4.812 bij een volledig dienstverband (38 uur per week) exclusief vakantiegeld (8%) en eindejaarsuitkering (8,3%). Inschaling is afhankelijk van competenties en werkervaring. De Cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

Wat bieden we je verder?
De UvA heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:
  • 29 vakantiedagen bij een volledig dienstverband & extra vakantiedagen tussen kerst en de jaarwisseling;
  • vergoeding reiskosten woon-werkverkeer;
  • pensioenopbouw bij het ABP;
  • daarnaast biedt de UvA uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden en stimuleert medewerkers om zich blijvend te professionaliseren;
  • je mag deelnemen aan de open UvA colleges waarmee je maximaal 30 studiepunten per jaar kunt verdienen.

Over ons
De Universiteit van Amsterdam is de grootste universiteit van Nederland, met het breedste opleidingsaanbod. Een intellectueel knooppunt met 42.000 studenten, 6.000 medewerkers en 3.000 promovendi. Verbonden door een cultuur van nieuwsgierigheid. Meer lezen.

UvA Economie en Bedrijfskunde (EB) biedt onderwijs en onderzoek rondom uiteenlopende vakgebieden, zoals economie, data science, bedrijfskunde, business analytics, accountancy, control, econometrie, finance en entrepreneurship. Dit is georganiseerd in twee Schools: de Amsterdam Business School (ABS) en de Amsterdam School of Economics (ASE). Aan UvA Economie en Bedrijfskunde studeren ruim 8.000 studenten en werken circa 500 medewerkers.

Kijk voor meer informatie over Economie en Bedrijfskunde op uva.nl/eb.
Kijk voor meer informatie over de Amsterdam Business School op abs.uva.nl.
Kijk voor meer informatie over de Amsterdam School of Economics op ase.uva.nl.

Over de faculteit/dienst/instituut/afdeling
UvA Economie en Bedrijfskunde (EB) biedt onderwijs en onderzoek rondom uiteenlopende vakgebieden, zoals Economie, Data Science, Bedrijfskunde, Business Analytics, Accountancy, Control, Econometrie, Finance en Entrepreneurship. Dit is georganiseerd in twee Schools: de Amsterdam Business School (ABS) en de Amsterdam School of Economics (ASE). Aan UvA Economie en Bedrijfskunde studeren ruim 7.000 studenten en werken circa 500 medewerkers.

Het ESC draagt zorg voor de instroom en toelating van alle studenten van EB (ongeveer 4500 BSc en 2700 MSc: de administratieve afhandeling; de onderwijsprocessen voor studenten en docenten: en ondersteuning van studenten tijdens hun studie. We doen dat in verschillende teams die veel met elkaar te maken hebben en samenwerken. Het team Lokaal Functioneel Beheer behoort samen met het team Backoffice tot de afdeling Student Services.

Hier lees je meer over werken bij de Universiteit van Amsterdam.

Meer informatie over werken de faculteit EB vind je hier.

Vragen
Voor vragen over de functie of de afdeling kun je tijdens kantooruren contact opnemen met:
  • Suzanne Struijf, Hoofd Student Services en Lokaal Functioneel Beheer
    E-mail: S.struijf@uva.nl

Sollicitatie
Herken je jezelf in het profiel en ben je geïnteresseerd in de functie, dan zien we jouw motivatiebrief en cv graag tegemoet. De reactietermijn sluit op 10 oktober 2024. Sollicitaties die we na de reactietermijn ontvangen, die niet via de link worden verstuurd, of niet compleet zijn, kunnen we helaas niet in behandeling nemen. We ontvangen graag een motivatiebrief en cv als pdf-bestand.

De eerste ronde sollicitatiegesprekken zal plaatsvinden op 14 oktober 2024. (De tweede ronde volgt in de week van 21 oktober 2024.)

Als werkgever handhaaft de UvA een beleid van gelijke kansen. We vinden diversiteit belangrijk en zetten ons volledig in om een plek te zijn waar iedereen zich thuis voelt. We koesteren de onderzoekende geest en het doorzettingsvermogen en laten de ruimte om door te vragen. Bij ons vormen nieuwsgierigheid en creativiteit de heersende cultuur.

Wij stellen acquisitie niet op prijs

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Specificaties

  • IT
  • Economie
  • max. 30 uur per week
  • €3186—€4812 per maand
  • HBO
  • 13469

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Roetersstraat 11, 1018WB, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Universiteit van Amsterdam (UvA)). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Solliciteer uiterlijk op 10 okt 2024 23:59 (Europe/Amsterdam).