Projectleider | Postdoc 'Digitale inclusie en implementatie'

Projectleider | Postdoc 'Digitale inclusie en implementatie'

Geplaatst Deadline Locatie
3 okt 27 okt Nijmegen

Functieomschrijving

Ben jij een gedreven projectleider en/of postdoc met expertise in het implementeren en toegankelijk maken van digitale gezondheidszorg? Ben jij een verbinder binnen en buiten de muren van ons ziekenhuis, en wil je bruggen slaan tussen mensen en zorginstellingen? Dan maken we graag kennis met je!

Als parttime projectleider/postdoc op het gebied van digitale gezondheidsgelijkheid ben je verantwoordelijk voor het coördineren en leiden van projecten in het Radboudumc en de regio daaromheen, die vallen onder het Citrienfonds 3.0. Je vaart op jouw kennis, ervaring en netwerk om gestelde doelstellingen voor elkaar te krijgen.

Binnen het Citrienfonds bundelen zorgorganisaties hun krachten om innovaties te ontwikkelen, te evalueren en naar de praktijk te brengen. We versnellen daarmee de beweging naar passende zorg. Het Citrienfonds 3.0 start met drie gloednieuwe programma's, waaronder het programma 'Digitaal mee in de zorg' (Digital Health Equity).

Het hoofddoel van Citrienfonds 3.0 'Digitaal mee in de zorg' is het tegengaan van (nog grotere) gezondheidsachterstanden door de inzet van digitale zorg. Om dit te bereiken streeft het de volgende subdoelen na:
  • Elke inwoner/patiënt is in staat van digitale zorg te profiteren. Dit doen we door in co-creatie ontwikkelde inclusiestrategieën toe te passen op digitale zorg. Hierdoor hebben zoveel mogelijk mensen toegang tot digitale zorg en is de kans groter dat meer mensen zich betrokken voelen bij hun gezondheid.
  • Het aantonen van een positieve impact op gezondheidsachterstanden van gepersonaliseerde, digitale zorg en afgestemde inzet hiervan, met name in doelgroepen die moeilijker te bereiken zijn met de huidige strategieën.
  • Er is zicht op de impact en effecten van digitale inclusie strategieën en personalisatie.

Wat ga je als projectleider en/of postdoc concreet doen?
Het verder brengen en implementeren van concrete projecten is het hoofddoel. Binnen het programma ben je verantwoordelijk voor de afstemming met alle betrokkenen en het verder ontwikkelen van digitale zorgapplicaties op basis van door co-creatie verkregen adviezen. Daarnaast is er voor iemand met het profiel postdoc ook ruimte om hier onderzoek naar te doen.

Je werkt nauw samen met verschillende interne stakeholders om innovatieve oplossingen te implementeren en de kwaliteit van zorg te verbeteren. De kennis die je opdoet deel je in een groot netwerk van andere UMCs en met de projectleiders uit die organisaties. Zo ontstaat een leernetwerk om samen de doelstellingen van ons programma te behalen.

Wat bieden wij jou?
  • Een leuke, afwisselende en uitdagende baan waarin jij je verder kunt ontwikkelen.
  • Je werkt (mee) aan wetenschappelijk onderzoek op het gebied van aanpassen en implementatie van digitale zorg en de evaluatie daarvan.
  • Een netwerk binnen academische zorginstellingen van Nederland (en soms daarbuiten).
  • Een flexibele werkplek met mogelijkheden tot thuiswerken.
  • Kennisdeling- en ontwikkeling vinden wij belangrijk: we creëren dan ook ruimte om hiermee bezig te zijn binnen diverse kennisgroepen.
  • Een gezellig en betrokken team van collega's.
  • Een goed salaris met een contract t/m eind augustus 2028. Op basis van jouw kennis en kunde gaan we hier samen over in gesprek. Wij streven ernaar om samen tot een goede match te komen. Het aantal uur hangt af van de voorgestelde salariëring en jouw wensen, denk aan 0.44-0.5 fte op basis van schaal 10 (afhankelijk van opleiding en ervaring).

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Wat breng je mee?
  • Kennis van (primaire) zorg- en ICT-processen.
  • Eén van de kernwaarden binnen het programma is co-creatie en daarom verwachten we dat jij thuis bent in het samenwerken met verschillende doelgroepen uit onze samenleving en human-centered design.
  • Een proactieve en resultaatgerichte houding, je bent in staat om knelpunten te signaleren en op te lossen. Je kunt goed structuur behouden in het project en jouw werk en je stuurt tijdig bij waar nodig (organisatievermogen).
  • Sterke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels en je kunt complexe informatie eenvoudig overbrengen.
  • Enthousiasme en nieuwsgierigheid om meerdere werkomgevingen te leren kennen en een flexibele basisinstelling.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: tot en met 31 augustus 2028.

Bij het Radboudumc bouw je aan de toekomst. We gaan voor de beste zorg, onderwijs en onderzoek. Dat maken we waar omdat je je bij ons ontwikkelt, kansen pakt en ruimte voelt om op te staan. Als werkgever vinden we het belangrijk dat medewerkers binnen alle levensfasen vitaal en met plezier aan het werk zijn. Dit in een gezonde en veilige omgeving. Onze arbeidsvoorwaarden mogen er ook zijn. Zo kun je rekenen op:
  • Een bruto maandsalaris tussen € 3.493 en € 5.504 (schaal 10) bij een fulltime dienstverband (36 uur per week). Ook krijg je 8% vakantiegeld, 8,3% eindejaarsuitkering en, als dat voor je functie geldt, een onregelmatigheidstoelage van 47% tot 72%.
  • 172 vakantie-uren per jaar op basis van een 36-urige werkweek. (Per 1 januari 2025 krijg je 176 vakantie-uren).

Werkgever

Radboudumc

De afdeling Eerstelijnsgeneeskunde loopt voorop in het vormgeven van geïntegreerde zorg op het gebied van onderwijs, opleiding, onderzoek en patiëntenzorg. Samen met anderen werken we aan mensgerichte, houdbare en duurzame oplossingen voor belangrijke vraagstukken rondom de zorg van morgen en aan blijvende inzetbaarheid van onze (zorg)professionals.

Onze missie: ‘Wij ontwikkelen de medisch-generalistische zorg van de toekomst’

De afdeling Eerstelijnsgeneeskunde bestaat uit de units onderzoek, onderwijs, opleidingen (voor huisarts, specialist ouderengeneeskunde, verslavingsarts, bedrijfsarts en verzekeringsarts) en patiëntenzorg. Ruim 360 eerstelijnsprofessionals werken dwars door deze units samen aan de ontwikkeling van de medisch-generalistische zorg. Daarmee is onze afdeling dé thuishaven voor medische professionals, docenten, opleiders en onderzoekers in de eerstelijnszorg.

De afdeling kent een cultuur van laagdrempelig inspireren, pionieren, ontplooien en verbinden die ELG-eigen is en die we ook vragen van onze medewerkers. Geïntegreerde zorg, de ontschotting van de zorg, is een speerpunt van onze afdeling. Dat zien we in onze intensieve samenwerking met lokale, regionale en landelijke partners en netwerken – binnen en buiten het ziekenhuis. Deze eerstelijns-synergie vormt de basis voor continuatie van onze traditie van pionieren en verdere ontwikkeling van kennis rondom de eerstelijnszorg.

Binnen de Preventiehub werken out-of-the-box denkers die onderzoek doen naar oplossingen voor uitdagingen in de zorg. De wereld om ons heen verandert in een hoog tempo en wij veranderen mee. Samen met onze data-, onderwijs- en zorgprofessionals vormen we een multidisciplinaire team en werken we aan innovatieve oplossingen voor uitdagingen in de zorg. Met behulp van o.a. slimme (digitale) oplossingen blijven we vooroplopen en werken we aan de zorg van de toekomst.

Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health and healthcare. We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Additionele informatie

Benieuwd of deze functie bij je past? Of hoe het is om bij het Radboudumc te werken? Mail dan met Kris Bevelander, assistant professor. Voor solliciteren gebruik de knop ‘solliciteer’.

Specificaties

  • Postdoc
  • Gedrag en maatschappij; Gezondheid
  • 16—19 uur per week
  • €3493—€5504 per maand
  • Universitair
  • 197089-P1625542-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Radboudumc). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Benieuwd of deze functie bij je past? Of hoe het is om bij het Radboudumc te werken? Mail dan met Kris Bevelander, assistant professor. Voor solliciteren gebruik de knop ‘solliciteer’.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Benieuwd of deze functie bij je past? Of hoe het is om bij het Radboudumc te werken? Mail dan met Kris Bevelander, assistant professor. Voor solliciteren gebruik de knop ‘solliciteer’.

Solliciteer uiterlijk op 27 okt 2024 23:59 (Europe/Amsterdam).