Bedrijfsjurist

Bedrijfsjurist

Geplaatst Deadline Locatie
3 okt 17 okt Enschede

Functieomschrijving

JOUW WERK: DE UNIVERSITEIT TWENTE JURIDISCH VERSTERKEN

Twente blinkt uit in innovatief onderzoek in een internationale omgeving. Met jouw hulp wordt de kennisontwikkeling mogelijk gemaakt, beschermd en overgedragen. In het team van experts ben jij één van de go-to personen als het gaat over juridische vraagstukken. Je stelt contracten op en beoordeelt ze. Je denkt in oplossingen, adviseert en analyseert mogelijkheden en risico’s. Het is absoluut een uitdagende baan.

EEN TEAM VOL ENERGIE
Succes is geen one-man-show. Dat voel je vanaf dag één in de dynamiek van Novel-T. Je werkt midden in een team vol kansdenkers, praktische doeners en marktkenners. Waarvan sommigen zelf een onderneming hebben. Samen werken we aan succes. En willen we maar één ding: dat jij een onmisbaar onderdeel wordt van deze missie.

JE HEBT ZO JE ERVARING
Een Twentenaar zegt niet snel van zichzelf waar diegene goed in is. Daarom doen wij het voor je. Jij hebt bij voorkeur universitair werk- en denkniveau en bent gespecialiseerd in algemeen contractenrecht en intellectueel eigendomsrecht, of je hebt op zijn minst affiniteit met deze rechtsgebieden. Je komt voor elke casus tot de meest ideale en simpele juridische oplossing. Je begrijpt de essentie van innovatie en zet zowel in op bescherming als versterking van kennis en onderzoek. Je bent breed onderlegd, gek op de kansen binnen de wet en je maakt graag maatschappelijke impact.

Specificaties

Universiteit Twente (UT)

Functie-eisen

  • Minimaal Bachelor of Laws
  • 0-3 jaar ervaring als jurist
  • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift
  • Enthousiast om te werken aan de positieve kant van juridische zaken.

Arbeidsvoorwaarden

  • We bieden je een fulltime functie voor de duur van één jaar.
  • Het salaris bedraagt € 3.345,- tot € 5.278 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 10). De inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Nederlandse Universiteiten.
  • Een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed pensioen, vakantiegeld, en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Gratis toegang tot de sportfaciliteiten op de campus.
  • Minimaal 232 verlofuren bij een fulltime dienstverband.
  • Een gezinsvriendelijke instelling die ouderschapsverlof aanbiedt (zowel betaald als onbetaald).

Afdeling

Bij de Universiteit Twente & Stichting Novel-T helpen wij onderzoekers en studenten die de toekomst vormgeven. Mkb’ers die vooruit willen. Startups die willen groeien. En spin-offs die hard op weg zijn naar succes. Met onze support, programma’s en bootcamps versnellen zij hun business case. We zorgen voor toegang tot kapitaal, marktkennis en talent. En verbinden hen aan investeerders en topondernemers die hun bedrijf écht een boost kunnen geven. Together we make it possible.

Additionele informatie

Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan vóór 17 oktober via de onderstaande 'Solliciteer'-knop en voeg je CV en motivatiebrief toe.

Screening maakt onderdeel uit van de procedure

Specificaties

  • Juridisch personeel
  • max. 40 uur per week
  • €3345—€5278 per maand
  • Universitair
  • 1921

Werkgever

Universiteit Twente (UT)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Drienerlolaan 5, 7522NB, Enschede

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Universiteit Twente (UT)). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Solliciteer uiterlijk op 17 okt 2024 23:59 (Europe/Amsterdam).