Medewerker contractmanagement

Medewerker contractmanagement

Geplaatst Deadline Locatie
9 okt 31 okt Tilburg
“Wil jij facilitaire diensten aansturen en krijg je energie van werken aan een goede dienstverlening voor onze duizenden studenten, medewerkers en bezoekers? Dan zoeken wij jou!” Als Medewerker Contractmanagement Schoonmaak speel je een cruciale rol in het ontzorgen van studenten en medewerkers op de Tilburg University campus en draag je bij aan een duurzame toekomst.

Functieomschrijving

Jouw functie  
Als Medewerker Contractmanagement ben je verantwoordelijk voor het beheren en managen van diverse facilitaire contracten voor uitbestede dienstverlening. Je bent operationeel en tactisch verantwoordelijk voor deze contracten en bewaakt het budget. Deze contracten bestaan uit de onderdelen schoonmaak, glasbewassing, plaagdierbestrijding, VSR-metingen en sanitaire supplies. Een fijne werkplek creëren voor al die medewerkers en studenten is waar jij dagelijks aan bijdraagt. Dit doe je door de behoeftes in kaart te brengen en deze te vertalen naar werkzaamheden en procesverbeteringen. Ook neem je deel aan diverse werkgroepen en projecten met betrekking tot onderwerpen als schoonmaak innovaties op de campus en verbouwingen van locaties. Je fungeert als intermediair tussen opdrachtgevers, zoals facilitaire medewerkers en gebruikers en leveranciers. Je verzamelt alle benodigde informatie en zoekt naar mogelijkheden om de contractprestaties te optimaliseren. Daarnaast leid je aanbestedingsprojecten in samenwerking met de afdeling Inkoop en bezoek je andere (onderwijs)instellingen en organisaties om inspiratie op te doen voor het professionaliseren en verduurzamen van de dienstverlening.  
 
Je maakt deel uit van het team Services, bestaande uit zes collega’s, dat onderdeel is van de afdeling Facilities en Hospitality. Je rapporteert aan de teamleider van het team Services.  
 
Jouw taken en verantwoordelijkheden  
•    Contractmanagement van de contracten voor schoonmaak, glasbewassing, plaagdierbestrijding, VSR-metingen en sanitaire supplies en onderhouden van contacten met leveranciers.   

•    Zorgdragen voor het uitzetten van klanttevredenheidsonderzoeken, kwaliteitsmetingen en verbeteracties.  

•    Toetsen of afspraken uit de managementrapportages worden nageleefd en sturen op verbeteracties.  

•    Toetsen en evalueren van (kwaliteits)afspraken met contactpersonen van diensten en faculteiten.  

•    Voorbereiden, uitvoeren en implementeren van aanbestedingen in samenwerking met de afdeling Inkoop.  

•    Verbeteren en professionaliseren van de dienstverlening.  

•    Vertalen van relevante marktontwikkelingen naar contracten.  

•    Budgetbewaking van de onder jouw verantwoordelijkheid vallende contracten. 

•    Verzamelen van informatie en leveren van input voor de operationele jaarplanning.   
 

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

Jouw profiel  
Je bent een enthousiaste facilitair professional (Hbo-opleiding Facility Management of vergelijkbaar) die op verbindende wijze de samenwerking en afstemming met verschillende stakeholders zoekt. Als medewerker contractmanagement ben je proactief, daadkrachtig en in staat om prioriteiten te stellen. Je bent communicatief sterk en hebt een servicegerichte houding. Je krijgt energie van het schakelen met verschillende stakeholders, weet om te gaan met verschillende belangen en durft ook nee te zeggen. Met jouw enthousiasme en sensitiviteit weet je mensen mee te nemen. Je werkt graag zowel zelfstandig als in teamverband.  
 
Verder voldoe je aan de volgende eisen:   
•    Bij voorkeur een aantal jaren ervaring met contractmanagement.  
•    Ervaring in het facilitaire werkveld is een pré.  
•    Bij voorkeur ervaring met Europese aanbestedingen.  
•    Affiniteit met- of kennis van duurzame dienstverlening.  
•    Bekendheid met facilitaire managementsystemen zoals bijv. Planon of Topdesk.  
•    Beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift.  
  
Jouw talenten  

  •     Je toont persoonlijk leiderschap: je neemt verantwoordelijkheid voor je werk en loopbaan, en beschikt over goede zelfkennis.    
  •     Je hebt teamspirit: je voelt je onderdeel van het team en geeft hier uiting aan door middel van samenwerking, het delen van kennis en ervaringen, en het bijdragen aan een open en inclusieve werkomgeving.   
  •     Je bent analytisch sterk: je weet data te analyseren en naar aanleiding daarvan (proces) verbeteringen voor te stellen en te implementeren.  

Arbeidsvoorwaarden

Ons aanbod   
Het betreft een functie voor 0,8-1,0 fte (32-40 uur per week) van de volledige werktijd.   
  
Het salaris bedraagt minimaal € 3.186,- en maximaal € 4.812, - bruto per maand bij een full time dienstverband, gebaseerd op UFO-profiel medewerker contractmanagement 3 of 2 (salarisschaal 8 of 9) van de CAO Nederlandse Universiteiten. Tilburg University hanteert een neutrale beloningssystematiek voor inschaling die uitgaat van relevante opleiding en werkervaring.    
  
Dit is een vacature voor een structurele positie overeenkomstig artikel 2.3 lid 1 Cao Nederlandse Universiteiten. Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van 12 maanden. Bij gebleken geschiktheid en voortzetting in dezelfde functie krijg je na deze periode aansluitend een dienstverband voor onbepaalde tijd.   
  
Je hebt recht op een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3% van het bruto jaarinkomen. Als je op basis van 40 uur per week werkt, ontvang je 41 vakantiedagen per jaar.  
  
Tilburg University biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden. We vinden flexibiliteit, professionele en persoonlijke ontwikkeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden belangrijk. We maken heldere afspraken over loopbaanpaden en bieden allerlei voorzieningen en regelingen om de balans tussen werk en privé optimaal te houden. Ook kun je tal van trainingen volgen, bijvoorbeeld op het gebied van leiderschapsvaardigheden, persoonlijke effectiviteit en loopbaanontwikkeling.   
  
Tilburg University hecht waarde aan een open en inclusieve cultuur. We omarmen diversiteit en stimuleren de onderlinge integratie van groepen medewerkers en studenten. We richten ons op het creëren van gelijke kansen voor al onze medewerkers en studenten, zodat iedereen zich thuis voelt in onze universitaire gemeenschap.  
  
Tilburg University heeft een levendige campus in een prachtige groene omgeving die goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. We zetten ons in voor een duurzame samenleving en dagen jou uit om hieraan een actieve bijdrage te leveren.  
  
Kijk op werken bij Tilburg University voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.   

Afdeling

FACILITY SERVICES

De divisie Facility Services (FS) van University Services levert facilitaire- en vastgoed diensten, advies, beleid en services aan het College van Bestuur, medewerkers, studenten en gasten van Tilburg University. De belangrijkste taken van de divisie zijn vastgoedbeheer, campusontwikkeling, managementondersteuning, het aanbieden van sportvoorzieningen, inkoop & contractbeheer, evenementondersteuning, campuslogistiek en het regisseren van schoonmaak, catering en beveiligingsdiensten. Kortom, het zo aantrekkelijk mogelijk maken van studeren, werken en verblijven op de prachtige groene universiteitscampus! De divisie wordt aangestuurd door de directeur FS.   
 
De afdeling Facilities & Hospitality (F&H), die valt onder de divisie FS, heeft als belangrijkste taak om gebruikers van de campus de best mogelijk facilitaire voorzieningen te bieden. Onze medewerkers hebben vaak als eerste contact met onze studenten, medewerkers en gasten, waarbij wij een gastvrije uitstraling en ontzorgende aanpak heel belangrijk vinden. Binnen de afdeling F&H zijn twee teams opgenomen. Ten eerste Safety & Security (binnen dit team valt de fysieke beveiliging, surveillanten, meldloge en toegang- en sleutelbeheer), BHV, Postkamer & logistieke dienstverlening, Receptie & Telefonie en Document & Informatievoorziening. Ten tweede kent de afdeling het team Servicedesk en facilitaire diensten zoals schoonmaak, afvalinzameling, inrichting, verhuizingen, binnen beplanting, glasbewassing, ongediertebestrijding en handyman activiteiten. Deze afdeling is op zoek naar een:
    
Medewerker Contractmanagement Schoonmaak (0,8-1,0 fte, 1 jaar tijdelijk met uitzicht op vast contract)  

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 22504

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Tilburg University). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Informatie en sollicitatie  
Meer informatie over de vacature kan worden verkregen bij Kris Roderburg (Teamleider Services) op 06-48650641 of via emailadres: k.roderburg@tilburguniversity.edu.   
  
We nodigen je uit om zo spoedig mogelijk, echter uiterlijk 31 oktober, te solliciteren naar deze functie; dit kan uitsluitend online. Richt je motivatiebrief aan Kris Roderburg en voeg je CV toe.   
  
De sollicitatiegesprekken worden gehouden op woensdag 6 of donderdag 7 november in de ochtend.   
De selectiecommissie bestaat uit:   
  
1.    Nanke Van Luxemburg (Afdelingshoofd Facilities & Hospitality/ vacaturehouder)   
2.    Kris Roderburg (Teamleider Services)   
3.    Daniel Brugman (medewerkers Soft Services)  
4.     Pauline Magnée (medewerker Soft Services)  
  
Je start idealiter op korte termijn met werken voor Tilburg University.   

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Informatie en sollicitatie  
Meer informatie over de vacature kan worden verkregen bij Kris Roderburg (Teamleider Services) op 06-48650641 of via emailadres: k.roderburg@tilburguniversity.edu.   
  
We nodigen je uit om zo spoedig mogelijk, echter uiterlijk 31 oktober, te solliciteren naar deze functie; dit kan uitsluitend online. Richt je motivatiebrief aan Kris Roderburg en voeg je CV toe.   
  
De sollicitatiegesprekken worden gehouden op woensdag 6 of donderdag 7 november in de ochtend.   
De selectiecommissie bestaat uit:   
  
1.    Nanke Van Luxemburg (Afdelingshoofd Facilities & Hospitality/ vacaturehouder)   
2.    Kris Roderburg (Teamleider Services)   
3.    Daniel Brugman (medewerkers Soft Services)  
4.     Pauline Magnée (medewerker Soft Services)  
  
Je start idealiter op korte termijn met werken voor Tilburg University.   

Solliciteer uiterlijk op 31 okt 2024 23:59 (Europe/Amsterdam).