Neurologopedist team Volwassenen

Neurologopedist team Volwassenen

Geplaatst Deadline Locatie
10 okt 31 okt Nijmegen

Functieomschrijving

Voor ons team zijn we per 1 februari 2025 op zoek naar een enthousiaste collega met ervaring op het gebied van slik-, spraak- en taalstoornissen bij volwassenen met neurologische aandoeningen in een interdisciplinaire setting. Kom jij samen met ons het verschil maken?

Als logopedist binnen het team Volwassenen ga je aan de slag met diagnosticeren en behandelen van slik-, spraak- en taalstoornissen bij klinische en poliklinische patiënten op verschillende afdelingen, zoals Revalidatie, Neurologie, Neurochirurgie en Geriatrie. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team en hebt daarom veelvuldig contact met artsen, verpleegkundigen en andere paramedici.

Je werkdagen zijn in ieder geval op maandag en woensdag. Thuiswerken behoort binnen deze functie niet tot de mogelijkheden.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Je bent een logopedist met bij vookeur minimaal 5 jaar werkervaring in het diagnosticeren en behandelen van slik-, spraak- en taalstoornissen, met een speciale focus op neurologische aandoeningen. Je beschikt over uitstekende klinische redeneervaardigheden en vindt het prettig om intensief met je collega’s te overleggen en samen te werken.

Ervaring in een ziekenhuissetting is een pre, wat je in staat stelt om effectief te functioneren in een dynamische en soms uitdagende omgeving. Je bent een echte teamplayer die persoonsgericht, geduldig, flexibel en collegiaal is. Deze eigenschappen maken je een waardevolle aanvulling op ons multidisciplinaire team, waar samenwerking en continue ontwikkeling centraal staan.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op verlenging.

Bij het Radboudumc bouw je aan de toekomst. We gaan voor de beste zorg, onderwijs en onderzoek. Dat maken we waar omdat je je bij ons ontwikkelt, kansen pakt en ruimte voelt om op te staan. Als werkgever vinden we het belangrijk dat medewerkers binnen alle levensfasen vitaal en met plezier aan het werk zijn. Dit in een gezonde en veilige omgeving. Onze arbeidsvoorwaarden mogen er ook zijn. Zo kun je rekenen op:
  • De inschaling is afhankelijk van werkervaring. Heb je minder dan 5 jaar werkervaring dan vindt inschaling plaats in schaal 8M (tussen € 3.401 - € 4.816 fulltime). Heb je 5 jaar of meer werkervaring dan vindt inschaling plaats in schaal 9M (tussen € 3.746 - € 5.483 bij een fulltime dienstverband (36 uur per week). Ook krijg je 8% vakantiegeld, 8,3% eindejaarsuitkering en, als dat voor je functie geldt, een onregelmatigheidstoelage van 47% tot 72%.
  • 172 vakantie-uren per jaar op basis van een 36-urige werkweek. (Per 1 januari 2025 krijg je 176 vakantie-uren).

Werkgever

Radboudumc

De afdeling Logopedie is een onderdeel van de afdeling Revalidatie van het Radboudumc. De missie van de afdeling is ‘To have a significant impact on people’s daily life’ en de visie is ‘Persoonsgerichte én innovatieve zorg leveren’. Het logopedische team voor volwassenen levert op academisch niveau een wezenlijke bijdrage aan onze missie, door middel van toegewijde patiëntenzorg, uitgebreid onderzoek en betrokken onderwijs.

Wij leveren persoonsgerichte zorg op bijna alle afdelingen van het Radboudumc. Het team bestaat uit 15 logopedisten, die verdeeld zijn over verschillende expertisegebieden en samenwerken om complexe casuïstiek aan te pakken. Er heerst een cultuur van continue ontwikkeling door middel van intervisie en het delen van kennis en ervaring met elkaar.

Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health and healthcare. We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Additionele informatie

Benieuwd of deze functie bij je past? Of hoe het is om bij het Radboudumc te werken? Mail dan met Kim Rutten, sectiehoofd logopedie. Voor solliciteren gebruik de knop ‘solliciteer’.

Specificaties

  • Paramedische patiëntenzorg; Patiëntenzorg: overig
  • Gezondheid
  • max. 24 uur per week
  • €3401—€5483 per maand
  • HBO
  • 197383-P1629814-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Radboudumc). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Benieuwd of deze functie bij je past? Of hoe het is om bij het Radboudumc te werken? Mail dan met Kim Rutten, sectiehoofd logopedie. Voor solliciteren gebruik de knop ‘solliciteer’.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Benieuwd of deze functie bij je past? Of hoe het is om bij het Radboudumc te werken? Mail dan met Kim Rutten, sectiehoofd logopedie. Voor solliciteren gebruik de knop ‘solliciteer’.

Solliciteer uiterlijk op 31 okt 2024 23:59 (Europe/Amsterdam).