Senior medewerker front-office Sports Center

Senior medewerker front-office Sports Center

Geplaatst Deadline Locatie
10 okt 27 okt Tilburg
Tilburg University - Divisie Facility Services is op zoek naar een (Senior) medewerker front-office (0,8 fte – 1,0 fte / 32-40 uur, 12 maanden tijdelijk met uitzicht op vast contract) voor het Sports Center.

Functieomschrijving

De front-office (FO) dient als vraagbaak voor sporters, onderhoudsmedewerkers, docenten en gasten. Het is de centrale plek in het sportgebouw waar we iedereen te woord staan en helpen. 
 
Als medewerker front-office verstrek je o.a. informatie over het sportprogramma en de sportabonnementen, persoonlijk aan de balie, maar ook via e-mail en/of telefoon. Je helpt klanten bij het afsluiten van hun sportabonnement, uitgifte van sportmaterialen en draagt zorg voor een veilige sportomgeving en gastvrije uitstraling in- en rond de gebouwen/velden van het Sports Center. Je verleent eerste hulp bij calamiteiten en schakelt indien nodig hulpverlenende instanties in. Verder draag je zorg voor zowel het openen en sluiten van de gebouwen en/of buitensportaccommodatie tijdens je dienst. Incidenteel kan het voorkomen dat je ook op de buitenvelden werkzaamheden verricht.
 
In de functie zijn ook een aantal planningstaken opgenomen, zoals het maken van het front-office rooster en de verdeling van werkzaamheden per dag/week. Je bent het eerste aanspreekpunt en vraagbaak voor je collega’s en stemt daarbij regelmatig af met de manager bedrijfsvoering. Je werkt daarnaast nieuwe collega’s in en draagt bij aan de goede samenwerking in het team. Tot slot help je ook mee om processen te verbeteren en deze vast te leggen in instructies. 

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

Jouw kwalificaties 

  • Je hebt een relevante opleiding op min. MBO-niveau en het liefst enige jaren werkervaring in een vergelijkbare rol binnen een front-office. 
  • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden, legt makkelijk contact, bent servicegericht en straalt gastvrijheid uit.  
  • Je bent goed in staat overzicht te houden op de lopende zaken van de dag, prioriteiten te stellen, initiatieven te nemen en in stressvolle situaties adequaat te handelen. Je bent daarbij accuraat en hebt een proactieve, klantvriendelijke en flexibele werkhouding. 
  • Je bent een teamplayer, werkt graag samen en zet je in voor het gezamenlijke succes van het team. Je weet dat goede communicatie en een flexibele houding essentieel zijn om samen doelen te bereiken. 

Tevens is een goede beheersing van zowel het Nederlands als het Engels nodig voor deze functie. Een geldig BHV- en Sport-EHBO certificaat is een pré, of je hebt de bereidheid om deze te halen. In verband met de ruime openingstijden van het Sports Center is een flexibele instelling ook een must. Gedurende de week werk je minimaal 1 (vaste) avond in het Sports Center. Tot slot heb je affiniteit met de sportwereld én de universitaire werkomgeving. 

Jouw talenten

  • Je hebt teamspirit: je voelt je onderdeel van een team en geeft hier uiting aan door middel van samenwerking, het delen van kennis en ervaringen en het bijdragen aan een open en inclusieve werkomgeving.   
  • Je toont persoonlijk leiderschap: je neemt verantwoordelijkheid voor je werk, loopbaan en het team en beschikt over goede zelfkennis.

Arbeidsvoorwaarden

Dit is een vacature voor een structurele positie overeenkomstig artikel 2.3 lid 1 Cao Nederlandse Universiteiten. Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van 12 maanden. Bij gebleken geschiktheid en voortzetting in dezelfde functie krijg je na deze periode aansluitend een dienstverband voor onbepaalde tijd.  Het salaris is mede afhankelijk van opleiding en ervaring. De kandidaat wordt, als zij/hij aan de functie-eisen voldoet, aangesteld in de functie van medewerker front-office niveau 2, gewaardeerd volgens schaal 6. Bij een voltijdse aanstelling betekent dit min. € 2.844 en maximaal € 3.420 bruto salaris per maand. Daarnaast heb je recht op een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3% van het bruto jaarinkomen.  
Tot slot kent de universiteit goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een Keuzemodel arbeidsvoorwaarden. Zij behoort tot een van de beste non-profit werkgevers in Nederland. 

In verband met de ruime openingstijden van het Sports Center (7 dagen per week gedurende het gehele jaar van 7.00 uur tot 23.15 uur) is een flexibele instelling een must. Werktijden zijn variabel en bestaan uit dag-, avond- en weekenddiensten, maar niet tijdens de feestdagen. 

Werkgever

Tilburg University | University Services

De maatschappij dienen en die beter maken voor de burgers. Dat is wat ons drijft. De oprichter van de Tilburg University, Martinus Cobbenhagen, vond dat wie de samenleving wil begrijpen, er actief en bewust bij betrokken moet zijn. Dit gedachtegoed vormt nog altijd de basis voor onze universiteit.

Onder het motto 'Understanding society' ontwikkelen onze ruim 2.800 medewerkers kennis, dragen deze over en brengen mensen uit verschillende vakgebieden en organisaties samen. Op deze manier willen we bijdragen aan het oplossen van complexe maatschappelijke vraagstukken. Hierbij werken we vanuit de economie, bedrijfswetenschappen en ondernemerschap, sociale en gedragswetenschappen, recht en bestuurskunde, geestes- en digitale wetenschappen en theologie.

Onze 20.000 studenten van 132 nationaliteiten leiden we op tot Tilburg University shaped professionals: verantwoordelijke en ondernemende denkers, gedreven door solidariteit, verantwoordelijkheidsgevoel en inlevingsvermogen, die in staat zijn op een innovatieve manier invloed uit te oefenen en richting te geven aan een snel veranderende samenleving.

FACILITY SERVICES
De divisie Facility Services (FS) van University Services levert facilitaire- en vastgoed diensten, advies, beleid en services aan het College van Bestuur, medewerkers, studenten en gasten van Tilburg University. De belangrijkste taken van de divisie zijn vastgoedbeheer, campusontwikkeling, managementondersteuning, het aanbieden van sportvoorzieningen, inkoop & contractbeheer, evenementondersteuning, campuslogistiek en het regisseren van schoonmaak, catering en beveiligingsdiensten. Kortom, het zo aantrekkelijk mogelijk maken van studeren, werken en verblijven op de prachtige groene universiteitscampus! De divisie wordt aangestuurd door de directeur FS.

 

Afdeling

SPORTS CENTER
Het Tilburg University Sports Center faciliteert studenten(sportverenigingen), medewerkers en alumni om sport te bedrijven en zichzelf op vele manieren te ontwikkelen. Het Sports Center wil bijdragen aan het creëren van een optimale werkomgeving voor studenten en medewerkers zodat ze vitaal blijven. Dit wordt gedaan door het aanbieden van z’n 60 verschillende sporten, maar ook door het geven van voorlichting in presentaties en workshops over lifestyle onderwerpen, zoals voeding en ontspanning. Het Sports Center wil daarmee proactief bijdragen aan de ontwikkeling van een “healthy campus”. 

Het Sports Center heeft jaarlijks ongeveer 11.000 sporters en zet in het sportaanbod zo’n 200 sportdocenten en trainers in. Het centrum heeft een eigen vaste staf bestaande uit 24 vaste medewerkers en een pool van ongeveer 30 studentmedewerkers. Zowel studenten en medewerkers van Tilburg University, alsmede van Fontys en Avans, kunnen een abonnement nemen bij het Sports Center.

Additionele informatie

Voor nadere informatie over de functie kun je inlichtingen inwinnen bij Kristel Heefer, manager bedrijfsvoering Sports Center (email: K.M.T.Heefer@tilburguniversity.edu / tel.: 013-4662678/06-23301759). 

Solliciteren op deze vacature met motivatiebrief en CV, kan tot en met 27 oktober 2024 uitsluitend online via onze vacaturesite (zie: https://www.tilburguniversity.edu/nl/over/organisatie-tilburg-university/werken-bij/). 

De eerste ronde gesprekken vinden plaats op 4 november (middag) en de tweede ronde gesprekken op 7 november (middag). 

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 32—40 uur per week
  • €2844—€3420 per maand
  • MBO
  • 22505

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Tilburg University). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Solliciteer uiterlijk op 27 okt 2024 23:59 (Europe/Amsterdam).