Projectleider procesoptimalisatie studentbegeleiding

Projectleider procesoptimalisatie studentbegeleiding

Geplaatst Deadline Locatie
10 okt 24 okt Nijmegen

Functieomschrijving

Studentenwelzijn staat volop in de belangstelling. Om onze studenten hierin te ondersteunen zodat zij succesvol hun studie kunnen afronden, is een goed functionerende, innovatieve studentbegeleiding essentieel. Ben jij degene die met een verfrissende blik en nieuwe perspectieven onze dienstverlening toekomstbestendig en kwalitatief sterk maakt?

Voor de afdeling Student Support zoeken wij een projectleider die nieuwe perspectieven weet te onderzoeken, te benoemen en te implementeren om een toekomstbestendige studentbegeleiding te realiseren. Als projectleider krijg je de opdracht om de bestaande werkprocessen binnen de verschillende disciplines van Student Support optimaal in te richten, op basis van bestaande en nog in kaart te brengen data. Samen met zeer ervaren studentbegeleiders harmoniseer en digitaliseer je de bestaande werkprocessen om onze studentbegeleiding vanuit student- en medewerkersperspectief kwalitatief beter te maken. Je hebt een duidelijke focus op datagedreven werken en digitalisering, zonder dat dit ten koste gaat van het werkgeluk van de collega’s en de mogelijkheden tot maatwerk. Naast de bestaande werkprocessen kijk je naar mogelijkheden voor een innovatieve aanpak van studentbegeleiding, zoals de inzet van AI. Samen met de verschillende teams, het hoofd Student Support en facultaire stakeholders zorg je voor een duidelijke aanpak die verder reikt dan de afdeling, waarbij je aandacht hebt voor de gehele keten van begeleiding.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding of universitaire opleiding.
  • Je hebt werkervaring als studentbegeleider en projectleider.
  • Je hebt ervaring in verandermanagement of in het verbeteren van werkprocessen.
  • Je bent een teamspeler, maar kan goed solistisch te werk gaan.
  • Je neemt verantwoordelijkheid en durft uitdagende keuzes te maken.
  • Je hebt een energieke, proactieve, innovatieve en resultaatgerichte instelling.
  • Je bent organisatiesensitief en bekend met complexe organisatiestructuren.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels, zowel schriftelijk als mondeling.

Arbeidsvoorwaarden

  • Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar met kans op verlenging van nogmaals 1 jaar.
  • Je salaris binnen salarisschaal 11 is afhankelijk van je opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring. De bedragen in de schaal zijn op basis van een 38-urige werkweek.
  • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.

Work and science require good employment practices. This is reflected in Radboud University's primary and secondary employment conditions. You can make arrangements for the best possible work-life balance with flexible working hours, various leave arrangements and working from home. You are also able to compose part of your employment conditions yourself, for example, exchange income for extra leave days and receive a reimbursement for your sports subscription. And of course, we offer a good pension plan. You are given plenty of room and responsibility to develop your talents and realise your ambitions. Therefore, we provide various training and development schemes.

Afdeling

Als projectleider maak je deel uit van het team Student Support. Team Student Support heeft als doel studenten te ondersteunen in het behalen van studiesucces. Het team adviseert en begeleidt studenten en verstrekt informatie. De nadruk ligt hierbij op studie- en studentenproblemen, rechtspositie en studiekeuze- en loopbaanbegeleiding. In het team zijn naast jou onder meer de studiekeuze- en loopbaanadviseurs, de studentendecanen, studietrainers en studentpsychologen werkzaam. Student Support maakt onderdeel uit van Student Affairs. De afdeling Student Affairs is er voor de ondersteuning van (internationale) studenten en studentenorganisaties in de breedte. De afdeling geeft invulling aan de academische en maatschappelijke ontwikkeling, studiesucces, persoonlijke ontplooiing en het welzijn van studenten. Student Affairs draagt bij aan een campus waar studenten van diverse achtergronden zich veilig en welkom voelen. Student Affairs bestaat naast Student Support uit Student Development en het team Student Life & International Mobility.

Additionele informatie

Je kunt uitsluitend solliciteren via onderstaande button. Richt je sollicitatiebrief aan Tim Nouws. In het sollicitatieformulier lees je welke documenten je mee moet sturen met je sollicitatie.

De eerste gesprekken vinden plaats op maandag 28 oktober. De eventuele tweede gesprekken vinden plaats op woensdag 30 oktober. Je treedt bij voorkeur 1 januari 2025 in dienst.

Je bent vast nieuwsgierig naar onze sollicitatieprocedure. Hierin staat globaal beschreven wat je kunt verwachten tijdens de sollicitatieprocedure en hoe wij omgaan met je persoonlijke gegevens en interne en externe kandidaten.

Specificaties

  • Beleid- en staf; Management
  • max. 38 uur per week
  • €4492—€6148 per maand
  • HBO
  • 69.041.24

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Radboud Universiteit). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Solliciteer uiterlijk op 24 okt 2024 1:59 (Europe/Amsterdam).