Eventmanager

Eventmanager

Geplaatst Deadline Locatie
10 okt 3 nov Nijmegen

Functieomschrijving

Ben jij een geboren organisator die bruisende evenementen tot in de puntjes regelt? Kun jij moeiteloos schakelen tussen intieme bijeenkomsten en grootschalige festivals, en zorg je altijd voor een onvergetelijke ervaring? Dan zijn wij op zoek naar jou als Eventmanager!

Bij de Radboud Universiteit werken we aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Als eventmanager versterk jij deze missie door het organiseren van inspirerende en impactvolle evenementen.

We zoeken een gedreven en creatieve eventmanager die zowel kleinschalige als grootschalige evenementen organiseert die een blijvende indruk achterlaten. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het gehele proces, van conceptontwikkeling tot uitvoering en evaluatie. Je werkt nauw samen met een dynamisch team van eventmanagers, studentmedewerkers en verschillende campuspartners om evenementen te creëren die zowel medewerkers als studenten aanspreken. Denk aan uiteenlopende evenementen, zoals festivals, open dagen, wetenschappelijke congressen, vieringen en academische bijeenkomsten met bezoekersaantallen variërend van tientallen tot duizenden.

Als eventmanager ben jij de drijvende kracht en projectleider van de jaarlijkse Radboud Introductie voor nieuwe studenten. Je leidt dit grootschalige evenement van begin tot eind: van het creatieve concept en de begroting tot aan de uitvoering, financiële afsluiting en evaluatie. Daarbij ben je de schakel tussen verschillende partijen, van facultaire coördinatoren tot mentoren. Je bent medeverantwoordelijk voor het sociale welzijn van de nieuwe studenten tijdens de introductie.

Deze functie vraagt om flexibiliteit: evenementen zijn niet gebonden aan standaard werktijden, dus werken in de avonduren en weekenden hoort erbij. In de zomermaanden, wanneer de introductie plaatsvindt, ben je volledig beschikbaar.

Ben jij in staat om binnen een complexe organisatie snel de juiste mensen en middelen te mobiliseren? Weet jij hoe je obstakels met tact en creativiteit kunt ombuigen in kansen? Dan zijn we op zoek naar jou om ons team te versterken!

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde relevante hbo-opleiding (bijv. eventmanagement).
  • Je hebt werkervaring in een vergelijkbare functie: minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als organisator van middel tot grote evenementen.
  • Je bent goed op de hoogte van onder andere de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden in eventmiddelen, programmering, techniek, inrichting en catering.
  • Je bent dienstverlenend, klantgericht, oplossingsgericht, creatief, flexibel en je hebt een drive om te verbeteren en vernieuwen.
  • Je bent goed in communicatie, projectmanagement en verwachtingsmanagement.
  • Je neemt initiatief en bent creatief en vindingrijk.
  • Je bent uitstekend in Nederlands, ten minste goed in Engels.
  • Je hebt sterke affiniteit met het studentenleven en de wetenschap.

Arbeidsvoorwaarden

  • Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Je salaris binnen salarisschaal 10 is afhankelijk van je opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring. De bedragen in de schaal zijn op basis van een 38-urige werkweek.
  • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.

Work and science require good employment practices. This is reflected in Radboud University's primary and secondary employment conditions. You can make arrangements for the best possible work-life balance with flexible working hours, various leave arrangements and working from home. You are also able to compose part of your employment conditions yourself, for example, exchange income for extra leave days and receive a reimbursement for your sports subscription. And of course, we offer a good pension plan. You are given plenty of room and responsibility to develop your talents and realise your ambitions. Therefore, we provide various training and development schemes.

Afdeling

Je gaat aan de slag bij het expertiseteam events van de divisie Marketing & Communications. We werken continu aan het verbeteren en versterken van de reputatie van de Radboud Universiteit en het optimaal bedienen van onze doelgroepen. Dat doen we zo veel mogelijk in multidisciplinaire teams en vanuit klantbehoeften. Je gaat werken in een open en collegiale sfeer met veel vrijheid en ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en ontwikkeling.

Additionele informatie

Je kunt uitsluitend solliciteren via onderstaande button. Richt je sollicitatiebrief aan Jeroen Buijs. In het sollicitatieformulier lees je welke documenten je mee moet sturen met je sollicitatie.

De eerste gesprekken vinden plaats op woensdag 6 november in de middag. Je treedt bij voorkeur 1 december 2024 in dienst.

Je bent vast nieuwsgierig naar onze sollicitatieprocedure. Hierin staat globaal beschreven wat je kunt verwachten tijdens de sollicitatieprocedure en hoe wij omgaan met je persoonlijke gegevens en interne en externe kandidaten.

Specificaties

  • Management
  • max. 38 uur per week
  • €3345—€5278 per maand
  • HBO
  • 69.039.24

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Radboud Universiteit). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Solliciteer uiterlijk op 3 nov 2024 0:59 (Europe/Amsterdam).