Wil jij je talenten inzetten voor de versterking van het universitair onderwijs? Jeuken je handen om GenAI een waardevolle plaats in het onderwijs te geven én ben je goed in coördineren en organiseren? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou!
Als onderwijskundig adviseur bij het Teaching & Learning Centre van de faculteit Economie en Bedrijfskunde ondersteun je docenten bij de implementatie van vernieuwingen in het onderwijs dat zij verzorgen. Onderwijsinnovaties op het vlak van Generative Artificial Intelligence (GenAI) hebben je specifieke focus. GenAI ontwikkelt zich op hoog tempo en biedt vele kansen voor het onderwijs. In je rol bouw je expertise op in de didactische toepassingen van GenAI, die je vervolgens uitdraagt binnen de faculteit. Je stemt hierbij nauw af met diverse stakeholders binnen de faculteit. Daarnaast vervul je de rol van coördinator docentprofessionalisering, en zorg je voor de organisatie, communicatie en kwaliteitszorg van de professionaliseringsprogramma’s die we bieden aan docenten van de faculteit.
Dit ga je doen Je wordt adviseur en aanspreekpunt voor de didactische toepassing van GenAI voor docenten in het bachelor- en masteronderwijs en wordt coördinator van de docentprofessionalisering bij het Teaching & Learning Centre van de faculteit Economie en Bedrijfskunde.
Taken en verantwoordelijkhedenAdviseur GenAI: -
- Bouwt expertise op over didactische toepassingen van GenAI in het hoger onderwijs;
- werkt casuïstiek uit waarin GenAI vanuit een didactisch doel wordt toegepast;
- stimuleert docenten GenAI toe te passen in het onderwijs;
- faciliteert en adviseert docenten bij GenAI experimenten in het onderwijs;
- neemt deel aan GenAI werkgroepen en bouwt binnen de UvA een netwerk op in de thematiek.
Coördinator docentprofessionalisering: - Draagt zorg voor de communicatie rondom verschillende programma’s;
- organiseert het volledige BKO-proces: van uitnodiging tot aan certificering;
- voert intake- en evaluatiegesprekken;
- denkt mee in de doorontwikkeling van de docentprofessionalisering;
- stemt af met verschillende partijen en heeft een vertegenwoordigende rol.
Hier ga je werken Je maakt deel uit van het Teaching & Learning Centre van de faculteit Economie en Bedrijfskunde, gevestigd op Roeterseilandcampus in het bruisende hart van Amsterdam. Hier werk je met vijf vaste collega’s en een aantal studentassistenten in een vriendelijk en behulpzaam team, dat zich richt op docentontwikkeling, onderwijsinnovatie en kennisdeling. Je werkt daarnaast nauw samen met collega’s van het facultaire team ‘ICT in het Onderwijs’, een onderwijsdirecteur en met collega’s van het bredere UvA Teaching & Learning Centre-netwerk. Gezien de internationale samenstelling van zowel het team als de faculteit, is de voertaal voor overleg en afstemming met regelmaat Engels.
Jouw profiel Je hebt kennis van onderwijs en affiniteit met technologie. Je deinst er niet voor terug om met technologie te experimenteren en bent in staat zelfstandig op onderzoek te gaan naar effectieve didactische toepassingen. Je staat stevig in je schoenen en weet mensen te enthousiasmeren voor vernieuwingen. Je bent ondernemend, toegankelijk en sterk in samenwerking en afstemming. Je bent woonachtig in Nederland en gerechtigd in Nederland te werken.
Je beschikt daarnaast over:
- Een afgeronde master Onderwijskunde of verwante opleiding;
- enkele jaren relevante ervaring;
- uitstekende communicatievaardigheden in Nederlands en Engels.
Wat bieden we jou We bieden een parttime dienstverband voor de periode van één jaar met een proeftijd van twee maanden, met uitzicht op een vast dienstverband bij gebleken geschiktheid.
Op deze functie is het UFO-profiel Medewerker onderwijsontwikkeling 3 van toepassing. Deze functie is ingedeeld in schaal 10. Dit betekent een bruto maandsalaris tussen € 3.345 en € 5.278 bij een volledig dienstverband (38 uur per week) exclusief vakantiegeld (8%) en eindejaarsuitkering (8,3%). Inschaling is afhankelijk van competenties en werkervaring. De
Cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing.
Wat bieden we je verder? De UvA heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:
- 29 vakantiedagen bij een volledig dienstverband & extra vakantiedagen tussen kerst en de jaarwisseling;
- vergoeding reiskosten woon-werkverkeer;
- pensioenopbouw bij het ABP;
- daarnaast biedt de UvA uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden en stimuleert medewerkers om zich blijvend te professionaliseren;
- je mag deelnemen aan de open UvA colleges waarmee je maximaal 30 studiepunten per jaar kunt verdienen.
Over ons De Universiteit van Amsterdam is de grootste universiteit van Nederland, met het breedste opleidingsaanbod. Een intellectueel knooppunt met 42.000 studenten, 6.000 medewerkers en 3.000 promovendi. Verbonden door een cultuur van nieuwsgierigheid.
Meer lezen. UvA Economie en Bedrijfskunde (EB) biedt onderwijs en onderzoek rondom uiteenlopende vakgebieden, zoals economie, data science, bedrijfskunde, business analytics, accountancy, control, econometrie, finance en entrepreneurship. Dit is georganiseerd in twee Schools: de Amsterdam Business School (ABS) en de Amsterdam School of Economics (ASE). Aan UvA Economie en Bedrijfskunde studeren ruim 8.000 studenten en werken circa 500 medewerkers.
Het Teaching & Learning Centre EB (TLC-EB) heeft als doelstelling het onderwijs van de faculteit Economie en Bedrijfskunde te versterken via de docenten. Met behulp van cursussen, events, consultatie en projecten delen en creëren wij inzichten in didactiek, onderwijsontwerp en innovatie met docenten van de faculteit en ondersteunen wij bij de implementatie hiervan.
Kijk voor meer informatie over Economie en Bedrijfskunde op
uva.nl/eb.
Kijk voor meer informatie het Teaching & Learning Centre EB op
tlc.uva.nl/eb Nieuwsgierig naar onze organisatie en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een ruime vakantieregeling en ontwikkelmogelijkheden?
Hier lees je meer over werken bij de Universiteit van Amsterdam.
Meer informatie over werken de faculteit EB vind je
hier.
Vragen Voor vragen over de functie of de afdeling kun je tijdens kantooruren contact opnemen met:
T: 06 39347725
Sollicitatie Herken je jezelf in het profiel en ben je geïnteresseerd in de functie, dan zien we jouw motivatiebrief en cv graag tegemoet. De reactietermijn sluit op 3 november 2024. Sollicitaties die we na de reactietermijn ontvangen, die niet via de link worden verstuurd, of niet compleet zijn, kunnen we helaas niet in behandeling nemen. We ontvangen graag een motivatiebrief en cv als pdf-bestand.
De eerste ronde sollicitatiegesprekken zal plaatsvinden op donderdag 7 november 2024, een tweede ronde op maandag 11 november 2024.
Als werkgever handhaaft de UvA een beleid van gelijke kansen. We vinden diversiteit belangrijk en zetten ons volledig in om een plek te zijn waar iedereen zich thuis voelt. We koesteren de onderzoekende geest en het doorzettingsvermogen en laten de ruimte om door te vragen. Bij ons vormen nieuwsgierigheid en creativiteit de heersende cultuur.Wij stellen acquisitie niet op prijs