Teamleider Radboudumc Health Academy | Team Coördinatie en beleid en Team Toetscoördinatie

Teamleider Radboudumc Health Academy | Team Coördinatie en beleid en Team Toetscoördinatie

Geplaatst Deadline Locatie
18 okt 31 okt Nijmegen

Functieomschrijving

Naast leidinggeven aan twee teams, ben je ook verantwoordelijk voor de portefeuille kwaliteit en kwaliteitsborging. Een brede en verantwoordelijke functie, waarin je concreet het verschil maakt voor deze teams, de kwaliteit van de opleiding en de ontwikkeling van zorgprofessionals van de toekomst. Heb jij zin om samen met ons te werken aan het beste onderwijs en jezelf uit te dagen om het elke dag weer beter te doen? We maken graag kennis met je!

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor team Coördinatie en beleid (5 personen), bestaande uit procescoördinatoren en beleidsadviseurs voor de academische opleidingen en de medische vervolgopleidingen en team Toetscoördinatie (8 personen). Toetscoördinatoren verzorgen het plannen, organiseren, coördineren en begeleiden van toetsafnames, zowel digitaal als fysiek. Zij dragen zorg voor afstemming met andere faculteiten van de Radboud Universiteit over het gezamenlijk gebruik van zalen.

Naast de leidinggevende taak ben je verantwoordelijk voor de portefeuille kwaliteit en kwaliteitsborging. Binnen de Radboudumc Health Academy hopen we daar de komende jaren meer body en structuur aan te geven en de nodige verbeteringen aan te brengen. Aan jou de taak daarin de kar te trekken en binnen de hele RHA te kijken naar mogelijke verbeteringen. Je vertegenwoordigt in deze rol de RHA ook als aandachtsvelder Informatieveiligheid & Privacy (IV&P). Het team van aandachtsvelders IV&P van het Radboudumc stimuleert privacy awareness, werkt aan de randvoorwaarden voor de samenwerking met andere partijen en is actief bij datalekken en de monitoring van de maatregelen die daarbij genomen worden. Jouw focus ligt daarbij op de RHA.

De RHA kent een matrixstructuur. Naast de hiërarchische aansturing in de teams binnen de RHA, komt inhoudelijke sturing vanuit verschillende werkterreinen c.q. opleidingen. Als teamleider ben je betrokken bij de beleidsontwikkeling en -uitvoering binnen jouw teams en de RHA als geheel. Samen met je collega teamleiders geef je leiding aan de ontwikkeling en uitvoering van de verschillende opleidingen die de RHA aanbiedt. Je informeert en adviseert de manager RHA over relevante ontwikkelingen in je teams en doet voorstellen ter verbetering van de werkzaamheden en -processen.

De werkzaamheden zijn zowel coördinerend, adviserend als ondersteunend van aard. Het is jouw verantwoordelijkheid om de medewerkers in de teams optimaal te laten functioneren, zodat zij een wezenlijke bijdrage kunnen leveren aan ons onderwijs. Daarbij is er teamoverstijgend sterke focus op procesoptimalisatie en project control om nog beter sturing te kunnen geven aan de diverse werkzaamheden en de beschikbare capaciteit zo goed mogelijk te verdelen over al onze ambities.

Taken en verantwoordelijkheden
  • Zorgdragen voor de planning en verdeling van de werkzaamheden waarbij je je baseert op de functieomschrijving van teamleden en rekening houdt met de caseload binnen het team.
  • Afstemmen van de werkaanpak met het team en hierin voorstellen doen en afspraken maken over de uitvoering van het werk.
  • Bewaken van de voortgang, kwaliteit en efficiency van de werkzaamheden.
  • Regelmatig werkoverleg voeren, zowel in teamverband als met individuele medewerkers.
  • Opstellen van voortgangsrapportages en een bijdrage leveren aan verschillende beheer- en/of bedrijfsvoeringproducten, met name gericht op kwaliteit en kwaliteitsborging.
  • Je bent verantwoordelijk voor het HR-beleid voor je teams.
  • Regelmatig overleggen met collega teamleiders over de ontwikkelingen in jouw team en de impact van deze ontwikkelingen op andere teams en vice versa.
  • Combineren van leidinggevende taken met inhoudelijke taken en/of projecten. Op beide terreinen laat je realisatiekracht zien.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Je bent een proactieve verbinder en wil graag met enthousiasme en humor aan de slag in een divers team. Daarbij voel je je verantwoordelijk voor het grotere geheel. Denken doe je in mogelijkheden en je hebt zin om ergens de tanden in te zetten. Je kan omgaan met tegenstrijdige belangen en weet je goed staande te houden in het krachtenveld in een organisatie. Daarbij werk je oplossingsgericht, stel je prioriteiten en durf je keuzes te maken.

Groepspatronen herken je en je weet hoe hierop te interveniëren. Met een open en toegankelijke manier van communiceren gericht op kennisdeling en persoonlijk leiderschap, creëer je draagvlak, verbondenheid en eigen regie, zowel binnen je eigen team als binnen de organisatie. Je kan vanuit visie richting geven aan een operationeel proces, daarin ben je innovatief, verbindend en bedrijfsmatig. Je bent samenwerkingsgericht, organisatiesensitief en denkt systemisch.

Verder herken je jezelf in onderstaand profiel en kan dit ook aantonen:
  • Academisch denk- en werkniveau.
  • Leidinggevende ervaring, bij voorkeur aan hoogopgeleide professionals.
  • Ervaring met veranderingen en het op een overtuigende wijze meenemen van een team en andere betrokkenen in deze veranderingen en hiervoor ruimte geven.
  • Ervaring met projectmatig werken en procesoptimalisatie.
  • Kennis van of aantoonbare affiniteit met onderwijs en kwaliteitssystemen en het gebruik daarvan, bij voorkeur in een onderwijssetting.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar, met uitzicht op verlenging.

Bij het Radboudumc bouw je aan de toekomst. We gaan voor de beste zorg, onderwijs en onderzoek. Dat maken we waar omdat je je bij ons ontwikkelt, kansen pakt en ruimte voelt om op te staan. Als werkgever vinden we het belangrijk dat medewerkers binnen alle levensfasen vitaal en met plezier aan het werk zijn. Dit in een gezonde en veilige omgeving. Onze arbeidsvoorwaarden mogen er ook zijn. Zo kun je rekenen op:
  • Een bruto maandsalaris tussen € 4.678 en € 6.402 (schaal 11) bij een fulltime dienstverband (36 uur per week). Ook krijg je 8% vakantiegeld, 8,3% eindejaarsuitkering en, als dat voor je functie geldt, een onregelmatigheidstoelage van 47% tot 72%.
  • 172 vakantie-uren per jaar op basis van een 36-urige werkweek. (Per 1 januari 2025 krijg je 176 vakantie-uren).

Werkgever

Radboudumc

De Radboudumc Health Academy heeft een divers opleidingsaanbod voor verschillende doelgroepen: artsen, verpleegkundigen, paramedici en onderzoekers. Het gaat daarbij om initiële opleidingen en vervolgopleidingen voor zorgprofessionals. Binnen de Radboudumc Health Academy komen professionals al tijdens de opleiding met elkaar in contact en worden vanuit één gedachte opgeleid. We geloven in continue professionele ontwikkeling van zorgprofessionals en daar hoort een leven lang leren bij om patiënten dagelijks de beste zorg te kunnen bieden.

Onze werkplekken bevinden zich in of rondom het ziekenhuis. Je thuishaven vind je in het Studiecentrum, het Experience Center of binnen de kantoorlocatie van de Health Academy. Al onze werkplekken zijn er op ingericht om flexibel te kunnen werken op wisselende plekken.

Het team van teamleiders werkt intensief samen met elkaar en met de opleidingscoördinatoren van de verschillende opleidingen. We hebben hoge ambities in de professionalisering van onze onderwijsorganisatie en willen dingen slimmer en meer samen doen. Daarmee willen we het voorbeeld zijn voor alle collega’s en nog meer 'fit for the future' worden.

De teamleiders van de RHA zijn verantwoordelijk voor de aansturing van verschillende teams die samen het onderwijs voor de opleidingen Biomedische Wetenschappen (BMW), Geneeskunde (GNK), Tandheelkunde (THK), medische vervolgopleidingen (MVO) en de basis en vervolgopleidingen voor zorgprofessionals, maken, organiseren en studenten of deelnemers begeleiden gedurende hun opleiding. Een dynamische omgeving met veel verschillende stakeholders, een uitgebreid netwerk binnen en buiten het ziekenhuis en intensieve samenwerking met negen collega-teamleiders, managers en directie.

Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health and healthcare. We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Additionele informatie

Benieuwd of deze functie bij je past? Of hoe het is om bij het Radboudumc te werken? Bel, Whatsapp of mail dan met Michelle Melskens, manager Radboudumc Health Academy, via 06 50 01 92 47 of Britt Klabbers via 06 86 55 70 17 of Wieteke Lamers, 06 86 55 98 25. Voor solliciteren gebruik de knop ‘solliciteer’.

Specificaties

  • Management
  • Gezondheid
  • 28—32 uur per week
  • €4678—€6402 per maand
  • Universitair
  • 197706-P1637947-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Radboudumc). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Benieuwd of deze functie bij je past? Of hoe het is om bij het Radboudumc te werken? Bel, Whatsapp of mail dan met Michelle Melskens, manager Radboudumc Health Academy, via 06 50 01 92 47 of Britt Klabbers via 06 86 55 70 17 of Wieteke Lamers, 06 86 55 98 25. Voor solliciteren gebruik de knop ‘solliciteer’.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Benieuwd of deze functie bij je past? Of hoe het is om bij het Radboudumc te werken? Bel, Whatsapp of mail dan met Michelle Melskens, manager Radboudumc Health Academy, via 06 50 01 92 47 of Britt Klabbers via 06 86 55 70 17 of Wieteke Lamers, 06 86 55 98 25. Voor solliciteren gebruik de knop ‘solliciteer’.

Solliciteer uiterlijk op 31 okt 2024 23:59 (Europe/Amsterdam).