(Social Media) Marketeer

(Social Media) Marketeer

Geplaatst Deadline Locatie
18 okt 10 nov Nijmegen

Functieomschrijving

Weet jij hoe we onze doelgroepen optimaal kunnen aantrekken, bedienen en binden aan onze universiteit? En ben je creatief en weet je hoe we onze zichtbaarheid op sociale media kunnen verbeteren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als brede marketeer word jij verantwoordelijk voor werving en voorlichting van potentiële (internationale) studenten. Ten behoeve van die doelgroep ben je tevens verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van onze social media strategie. Je krijgt alle ruimte om jouw expertise op strategisch en operationeel niveau in te zetten.
Je kent de (internationale) achelor- en masterdoelgroepen door en door en weet welke (informatie)behoefte ze hebben. Binnen de customer journey bepaal je welke off- en online middelenmix nodig is om hen zo goed mogelijk te bedienen. Je bent verantwoordelijk voor de aansturing, monitoring en verbetering van activiteiten over de hele funnel (See, Think, Do en Care). Aan de hand van data-analyses en onderzoek stuur je bij en weet jij activiteiten te optimaliseren.

Daarnaast weet je hoe je de online zichtbaarheid kunt vergroten. Je bent verantwoordelijk voor de creatie en inzet van social media berichten op ons kanaal. Zodanig dat de uitingen bijdragen aan het versterken van het merk Radboud Universiteit en een voorkeur genereren om aan onze universiteit te studeren.

Jouw werkzaamheden zijn divers en gericht op zowel strategie als uitvoering:
  • Creëren en beheren van boeiende content (teksten, afbeeldingen, video’s) voor onze social media platforms ten behoeve van potentiële studenten.Je bent op de hoogte van social media trends en weet dit door te vertalen. Bij het maken van deze content word je ondersteund door studenten, maar de input/scripts, coördinatie en checks komen vanuit jou. Ook kun je een brug slaan tussen social organic en social paid. Gebaseerd op wat goed werkt op organische social media kun jij collega's en faculteiten adviseren over de in te zetten content voor betaalde social media campagnes.
  • Als initiator en uitvoerder organiseer je voorlichtingsactiviteiten zoals Open Dagen, virtual platforms en wervende campagnes.
  • Je creëert aantrekkelijke content voor nieuwsbrieven, externe platformen en brochures ten behoeve van voorlichting en werving.

In deze functie ben je onderdeel van het team Online Marketing, bestaande uit vier enthousiaste collega's. Daarnaast werk je veel samen met de collega’s die verantwoordelijk zijn voor de voorlichting en werving van (internationale) bachelor- en masterstudenten. Binnen de divisie werken we ook veel samen met studentassistenten; zij bieden de nodige ondersteuning.

Ben jij een enthousiaste zelfstarter, bruis je van de energie, hebt frisse ideeën en denk je altijd in mogelijkheden? Kun jij je goed inleven in de verschillende doelgroepen en weet hoe je hen aanspreekt met relevante en aansprekende content? Dan zijn we op zoek naar jou om ons team te versterken!

We zoeken een marketeer, maar op papier word je aangesteld als marketing- en communicatiespecialist.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde hbo of wo-opleiding richting van marketing en communicatie.
  • Je hebt minimaal 4-5 jaar ervaring (liefst profit en non-profit) als marketeer.
  • Social media kent voor jouw geen geheimen en je bent super creatief in het maken van (visuele) content.
  • Je hebt een hands-on mentaliteit, gaat moeilijke situaties niet uit de weg en zoekt zaken tot op de bodem uit.
  • Je hebt een proactieve houding en uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Het hebben van een buitenlandervaring is een pre.
  • Je hebt een professionele beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (C1 level), Duits is een pre.
  • Je hebt kennis van MS Office (met name Excel) en CRM-systemen.

Voor deze functie vragen wij een beschikbaarheid van minimaal 36 uur per week.

Arbeidsvoorwaarden

  • Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Je salaris binnen salarisschaal 9 is afhankelijk van je opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring. De bedragen in de schaal zijn op basis van een 38-urige werkweek.
  • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.

Work and science require good employment practices. This is reflected in Radboud University's primary and secondary employment conditions. You can make arrangements for the best possible work-life balance with flexible working hours, various leave arrangements and working from home. You are also able to compose part of your employment conditions yourself, for example, exchange income for extra leave days and receive a reimbursement for your sports subscription. And of course, we offer a good pension plan. You are given plenty of room and responsibility to develop your talents and realise your ambitions. Therefore, we provide various training and development schemes.

Afdeling

Je gaat aan de slag bij de divisie Marketing & Communications. We werken continu aan het optimaal bedienen van onze doelgroepen en verbeteren en versterken van de reputatie van de Radboud Universiteit. Dat doen we vanuit multidisciplinaire teams en vanuit klantbehoeften. Je gaat werken in een open en collegiale sfeer met veel vrijheid en ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en ontwikkeling.

Additionele informatie

Je kunt uitsluitend solliciteren via onderstaande button. Richt je sollicitatiebrief aan Philoméne Pigmans. In het sollicitatieformulier lees je welke documenten je mee moet sturen met je sollicitatie.

De eerste gesprekken vinden plaats op woensdag 13 november. De eventuele tweede gesprekken vinden plaats op woensdag 20 november. Je treedt bij voorkeur zo spoedig mogelijk in dienst.

Je bent vast nieuwsgierig naar onze sollicitatieprocedure. Hierin staat globaal beschreven wat je kunt verwachten tijdens de sollicitatieprocedure en hoe wij omgaan met je persoonlijke gegevens en interne en externe kandidaten.

Specificaties

  • Marketing en communicatie
  • 36—40 uur per week
  • €3502—€4812 per maand
  • HBO
  • 69.044.24

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Radboud Universiteit). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Solliciteer uiterlijk op 10 nov 2024 0:59 (Europe/Amsterdam).