Applicatiespecialist Beeld & Zorg

Applicatiespecialist Beeld & Zorg

Geplaatst Deadline Locatie
gisteren 7 nov Nijmegen

Functieomschrijving

Ben jij klaar om de zorg van morgen vorm te geven? Bij het Radboudumc werk je mee aan een innovatief en duurzaam zorgsysteem dat jaarlijks de zorg voor 180.000 patiënten waarborgt. Samen met betrokken en creatieve collega’s draag je bij aan een betere werkomgeving voor onze zorgprofessionals.

Waarom kiezen voor het Radboudumc?
Zonder IT ligt de zorg stil. Niet voor niets zetten ruim 300 professionals zich in om onze hightech infrastructuur en alle soft- en hardware 24/7 optimaal te laten functioneren. Dynamiek gegarandeerd: onze IT-omgeving telt alleen al ruim 1.500 applicaties, waaronder een aantal heel specialistische voor diverse gebruikersgroepen, van artsen en verpleegkundigen tot onderzoekers en studenten.

De ICT-omgeving in een ziekenhuis is complexer en veeleisender dan in de meeste andere organisaties. Het team Beeld & Zorg bestaat uit vijf sub-teams met experts in specifieke aandachtsgebieden. Jij wordt onderdeel van één van deze sub-teams en werkt samen met andere IT experts binnen Informatie Management.

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag met het oplossen van acute problemen, het verbeteren en inrichten van nieuwe applicaties, en het coördineren van vervangingstrajecten. Onze applicaties kunnen zowel afdelingsspecifiek als ziekenhuis breed worden gebruikt. Samen met gebruikers optimaliseer je workflows en processen en voer je belangrijke updates en upgrades uit. Je helpt eindgebruikers met technische en functionele problemen en geeft instructies over het gebruik van programma’s. Berichtenverkeer, HL7, DICOM en hardware aansluitingen zijn termen die je begrijpt, of leer je snel bij ons. Ervaring met SQL en programmeren/scripten is een pluspunt, maar geen vereiste.

In deze functie krijg je een afwisselend en uitdagend takenpakket:
  • Je analyseert incidenten en problemen, bedenkt en realiseert creatieve oplossingen, zowel zelfstandig als in samenwerking met anderen; jouw initiatief en probleemoplossend vermogen staan centraal.
  • Je analyseert onderzoekt hoe je met ‘medische ICT’ (poli)klinische werkprocessen optimaal kan ondersteunen en zorgt ervoor dat de technologie naadloos aansluit op de zorg.
  • Je onderhoudt waardevolle contacten op verschillende niveau’s, van individuele zorgverleners tot management van een afdeling en zorgt voor een soepele samenwerking.
  • Je hebt regelmatig contact met externe leveranciers, en collega-teams binnen Informatie Management voor afstemming over incidenten, wijzigingen, en om nieuwe producten en/of diensten in te voeren.
  • Je bent bereid om af en toe buiten kantoortijden te werken en draait iedere 2-3 maanden een week een ‘bereikbaarheidsdienst’.
  • Je draait dagdiensten voor tweede lijns support.
  • Je bent flexibel inzetbaar voor meerdere applicaties.

Ons aanbod
  • Samenwerken in een hecht team waar plezier en verbinding centraal staan.
  • Mogelijkheid tot thuiswerken; we werken hybride met een streven naar 50% thuis en 50% op kantoor. Thuiswerken geeft je de vrijheid om je werkdag naar eigen inzicht in te delen, wat zorgt voor een ideale werk-privébalans.
  • Mogelijkheden voor persoonlijke en vakinhoudelijke groei. Geen dag is hetzelfde en je blijft voortdurend leren en jezelf ontwikkelen.

Door te kiezen voor een carrière als applicatiespecialist Beeld & Zorg bij Radboudumc, kies je voor een uitdagende, betekenisvolle en innovatieve werkomgeving waarin je echt het verschil kunt maken. Ben jij klaar voor een nieuwe stap in je carrière en wil je bijdragen aan de zorg van morgen? Solliciteer dan nu en word onderdeel van ons team!

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Wij zoeken een enthousiaste, leergierige collega die de handen uit de mouwen wil steken! Je hebt een proactieve houding en denkt in mogelijkheden. Je voelt je uitgedaagd om zorg specifieke applicaties te beheren. Je houdt van heldere communicatie, kijkt over grenzen heen en vindt het leuk om samen te werken met andere disciplines.

Je beschikt over de volgende persoonlijke eigenschappen en competenties:
  • Samenwerkingsgericht: je werkt moeiteloos samen met verschillende teams en bouwt sterke werkrelaties op. Zelfs wanneer andere teams een andere mening of richting hebben, blijft samenwerking voor jou prioriteit.
  • Nieuwsgierig en vragend: je durft vragen te stellen, bent nieuwsgierig en toegankelijk. Voor jou is het stellen van een hulpvraag geen teken van kracht, niet van zwakte.
  • Leergierig: je leert snel nieuwe materie en hebt een sterke drang om jezelf continu te ontwikkelen. Je blijft actief op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen je vakgebied en neemt daarin zelf de leiding.
  • Proactief: je neemt initiatief en signaleert zelfstandig problemen en komt (gevraagd en ongevraagd) met oplossingen.
  • Communicatief vaardig: je weet je adviezen, vragen en ideeën helder en overtuigend over te brengen, zowel aan technische als niet-technische stakeholders. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

De volgende opleidingseisen en ervaringsvereisten neem je mee:
  • Opleidingsniveau: je hebt een afgeronde hbo-opleiding in een relevante richting zoals Informatica, ICT of een vergelijkbare studierichting.
  • Werkervaring: enkele jaren ervaring in een vergelijkbare rol binnen een zorginstelling is fijn, maar we bieden je ook volop ruimte om hierin te groeien. Affiniteit met, of kennis van werkprocessen in een ziekenhuis is een pré.
  • Specifieke kennis: kennis van SQL, HL7, DICOM en andere IHE profielen is een voordeel, maar geen harde eis.
  • Certificaten: certificeringen zoals ITIL, Prince2 en Agile zijn mooi meegenomen. Technische vaardigheden: je hebt basis kennis van ICT-infrastructuur, zodat je bij incidenten snel een diagnose kunt stellen.

Herken je jezelf niet helemaal in alle vereisten, maar is dit wel helemaal jouw droombaan? Aarzel dan vooral niet om toch te solliciteren. We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te verkennen.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op verlenging.

Bij het Radboudumc bouw je aan de toekomst. We gaan voor de beste zorg, onderwijs en onderzoek. Dat maken we waar omdat je je bij ons ontwikkelt, kansen pakt en ruimte voelt om op te staan. Als werkgever vinden we het belangrijk dat medewerkers binnen alle levensfasen vitaal en met plezier aan het werk zijn. Dit in een gezonde en veilige omgeving. Onze arbeidsvoorwaarden mogen er ook zijn. Zo kun je rekenen op:
  • Afhankelijk van kennis en ervaring vindt inschaling plaats in schaal 9 (maximaal € 5.010) of schaal 10 (maximaal € 5.504) bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).Ook krijg je 8% vakantiegeld, 8,3% eindejaarsuitkering en, als dat voor je functie geldt, een onregelmatigheidstoelage van 47% tot 72%.
  • 172 vakantie-uren per jaar op basis van een 36-urige werkweek. (Per 1 januari 2025 krijg je 176 vakantie-uren).

Werkgever

Radboudumc

Afdeling Informatie Management biedt een inspirerende en dynamische werkomgeving. Wij ontwikkelen en beheren ICT-oplossingen die cruciaal zijn voor zorg, onderwijs en onderzoek. Het team Beeld & Zorg bestaat uit 5 sub-teams, elk met experts op een specifiek aandachtsgebied. Samen beheren we ongeveer 140 zorgapplicaties, denk aan Zorgalarmering, PACS, ECG, EEG, Neuronavigatie, Apotheeksystemen etc. Jij gaat deel uitmaken van één van deze sub-teams. Daarnaast werk je binnen Informatie Management met zo'n 300 toegewijde IT-collega's. Met name bij het sub-team zorgalarmering hebben we extra ondersteuning nodig. Dit gaat dan om IQmessenger waar alarmen van onder andere bewakingsapparatuur doorgezet worden naar de zorgtelefoon, zodat de verpleegkundige snel kan handelen.

Samen werken aan nog betere ICT in de zorg én aan een betere maatschappij Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in een hoog tempo op. Ook binnen ICT voor zorg, onderzoek en onderwijs. E-Health is ‘hot.’ Informatie Management wil vooroplopen in het realiseren van een effectieve en veilige ICT-omgeving voor zowel patiënt en collega’s. Daarnaast leveren wij ‘state of the art’ ICT-oplossingen voor onderzoek en innovatie waarbij de grenzen en kaders nooit helemaal vaststaan. Zo willen wij, samen met betrokken en creatieve collega’s, écht een bijdrage leveren aan een betere maatschappij. Onze collega's weten wat er van hen wordt verwacht en hebben de wil en durf om hier invulling aan te geven binnen het team, met ruimte voor individuele creativiteit. Wij zijn trots om deel uit te maken van Informatie Management.

Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health and healthcare. We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Additionele informatie

Benieuwd of deze functie bij je past? Of hoe het is om bij het Radboudumc te werken? Bel, Whatsapp of mail dan met Laurens de Groot, manager Informatievoorziening via 06 11 51 11 64. Voor solliciteren gebruik de knop ‘solliciteer’.

Specificaties

  • IT
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • €3655—€5504 per maand
  • HBO
  • 197743-P1638151-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Radboudumc). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Benieuwd of deze functie bij je past? Of hoe het is om bij het Radboudumc te werken? Bel, Whatsapp of mail dan met Laurens de Groot, manager Informatievoorziening via 06 11 51 11 64. Voor solliciteren gebruik de knop ‘solliciteer’.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Benieuwd of deze functie bij je past? Of hoe het is om bij het Radboudumc te werken? Bel, Whatsapp of mail dan met Laurens de Groot, manager Informatievoorziening via 06 11 51 11 64. Voor solliciteren gebruik de knop ‘solliciteer’.

Solliciteer uiterlijk op 7 nov 2024 23:59 (Europe/Amsterdam).