Programma-assistent SGW

Programma-assistent SGW

Geplaatst Deadline Locatie
13 sep 22 sep Den Haag
Ben jij een administratief & organisatorisch talent dat onze subsidieprocessen op rolletjes laat lopen? En ben je op zoek naar een dynamische baan met zelfstandigheid, flexibiliteit en doorgroeimogelijkheden? Solliciteer dan uiterlijk 22 september.

Functieomschrijving

In de praktijk betekent het dat je:
  • Aanvragers, referenten en commissieleden informeert/aanschrijft
  • Mailboxen bijhoudt en zelfstandig mails beantwoordt of doorzet naar collega’s
  • Bulkbrieven aanmaakt en verzendt
  • In Exceloverzichten en in ons systeem (ISAAC) gegevens verwerkt en up-to-date houdt
  • Deadlines bewaakt en waar nodig herinneringen verstuurt
  • Bezwaardossiers aanlegt
  • (Online) vergaderingen en andere bijeenkomsten inplant en organiseert
  • Vergaderstukken verzamelt, ordent en verstuurt
  • Notuleert en/of een actiepunten- en besluitenlijst bijhoudt
  • Kansen en problemen tijdig signaleert en hierop actie onderneemt

Specificaties

Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO)

Functie-eisen

  • mbo+ werk- en denkniveau
  • goede beheersing van Nederlands en Engels (mondeling en schriftelijk)
  • kennis van Microsoft Office en Adobe Acrobat en affiniteit met werken met ICT-systemen
  • goed kunnen plannen, overzicht kunnen houden in hectische omstandigheden en werk van hoge kwaliteit kunnen leveren
  • prioriteiten kunnen stellen en makkelijk kunnen schakelen tussen verschillende werkzaamheden

Verder ben je resultaatgericht, communicatief vaardig, betrokken, betrouwbaar, servicegericht, nauwkeurig, flexibel, proactief, doortastend en initiatiefrijk.

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende en maatschappelijk relevante baan in een enthousiast team met uitstekende arbeidsvoorwaarden volgens de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Onderzoeksinstellingen (Cao-OI (NL) - WVOI).

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor de periode van één jaar en bij goed functioneren mogelijkheid tot verlenging. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime dienstverband tussen € 2.767 en € 3.438 bruto per maand (schaal 6, CAO Onderzoeksinstellingen).

Daarnaast bieden we je onder andere 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33% en een zeer ruime verlofregeling. Verder is NWO aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden we gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof, korting op de aanvullende ziektekostenverzekering en ruime opleidingsmogelijkheden. We werken hybride (deels op kantoor en deels thuis), bieden een thuiswerkvergoeding alsmede een NS business kaart voor het reizen met het openbaar vervoer en stellen een laptop & mobiele telefoon van NWO beschikbaar.

Werkgever

NWO

De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) is de belangrijkste wetenschapsfinancier in Nederland en zorgt voor kwaliteit en vernieuwing in de wetenschap. NWO investeert jaarlijks één miljard euro in onderzoek.

Het bevorderen van wetenschappelijk onderzoek en het vergroten van wetenschappelijke en maatschappelijke impact –oftewel het succes van NWO – valt of staat met de inzet, kwaliteit, bevlogenheid en diversiteit van onze medewerkers. We werken elke dag weer aan een inclusieve omgeving waarin alle medewerkers hun talenten kunnen ontwikkelen en zich gewaardeerd en betrokken voelen. Een werkomgeving waarin ruimte is voor verschillen en waarin iedereen kan uitblinken, zich geïnspireerd en gemotiveerd voelt.

Afdeling

Bij het NWO-domein Sociale en Geesteswetenschappen (SGW) stimuleren we met ongeveer 150 ambitieuze collega’s excellent onderzoek op het terrein van de sociale en geesteswetenschappen. Wat verklaart de leefbaarheid, bereikbaarheid en vitaliteit van steeds grotere steden? Hoe houden we kunst en cultureel erfgoed voor een breed publiek toegankelijk? En welke rol speelt religie in nationale en internationale conflicten? Voor dit soort onderzoeken zijn verschillende financieringsinstrumenten beschikbaar. SGW is gevestigd in Den Haag, maar door de invoering van hybride werken kun je ook een deel van je tijd vanuit huis werken. We hebben een open en betrokken sfeer, zijn gedreven, enthousiast en gericht op samenwerken.

Additionele informatie

Wanneer je denkt dat bovenstaand profiel bij jou past, nodigen we je graag uit om te reageren. Stuur voor 23 september 2024 je cv en motivatiebrief naar ons toe via de "solliciteer"-button op de NWO website. De sollicitatiegesprekken vinden online plaats.

Wil je graag meer informatie over onze organisatie? Neem een kijkje op www.nwo.nl.

Onze teamleider Sarita Jadoenath en assistent-teamleider Julian Hendriksen vertellen je graag meer over de functie. Zij zijn te bereiken op sarita.jadoenath@nwo.nl / 070-3494458 of j.hendriksen@nwo.nl / 070-3494453. P&O-adviseur Jessica Elshof kan de procedure toelichten. Zij is te bereiken via j.elshof@nwo.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Gedrag en maatschappij; Taal en cultuur
  • 32—38 uur per week
  • €2767—€3438 per maand
  • MBO
  • 4534

Werkgever

Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Laan van Nieuw Oost-Indië 300, 2526HZ, Den Haag

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO)). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Solliciteer uiterlijk op 22 sep 2024 23:59 (Europe/Amsterdam).