Ervaren eventmanager met frisse ideeën en sterke organisatie skills bij het NRO

Ervaren eventmanager met frisse ideeën en sterke organisatie skills bij het NRO

Geplaatst Deadline Locatie
3 okt 18 okt Den Haag
Heb jij een passie voor het organiseren van evenementen? En een hart voor het onderwijs en de wetenschap? Wil jij bijdragen aan de versterking van het onderwijs met kennis uit onderzoek? Dan is het NRO op zoek naar jou!

Functieomschrijving

Je bent een enthousiaste, hands-on professional, met frisse ideeën en organisatie- en multitasking skills. Bij de organisatie van een evenement laat je niets aan het toeval over. Als eventmanager ben jij verantwoordelijk voor het organiseren, ontwikkelen en realiseren van NRO-evenementen voor diverse onderwijssectoren. Samen met je collega’s uit het subteam events ben je verantwoordelijk voor alle online, offline en hybride bijeenkomsten. Geen vraag is jou teveel en je zorgt ervoor dat bijeenkomsten van A tot Z geregeld worden.

In de praktijk betekent het onder meer dat:
  • je zelfstandig meerdere kleine, middelgrote en grote (online) evenementen tegelijk coördineert en organiseert;
  • je interne opdrachtgevers adviseert over de inzet van evenementen en uitingen in lijn met de communicatie strategie, dit doe je samen met de senior eventmanager;
  • je een heldere visie hebt over de te organiseren evenementen en het conceptueel uitwerken en uitdenken hiervan, je houdt hierbij oog voor de doelgroepen en zorgt ervoor dat de evenementen aansluiten bij de doelstellingen van het NRO;
  • je meet de inzet en het effect van de events als communicatie inspanning en analyseert deze gegevens; je evalueert de inspanningen op basis van gestelde kaders, doet voorstellen ter verbetering en voert deze door;
  • je minicompetities uitzet en begeleidt voor de grootschalige evenementen die wij samen met evenementenbureaus organiseren;
  • je aanspreekpunt bent voor collega’s binnen en buiten het communicatieteam en externe contacten zoals evenementenbureaus; zij kunnen bij jou aankloppen voor vragen over evenementen, je denkt graag mee in oplossingsrichtingen en hebt oog voor planning en budget;
  • je rapporteert over jouw aanpak, voortgang, kansen en risico’s aan de senior eventmanager en andere betrokkenen;
  • je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de eventbranche, eventcommunicatie en sociaal maatschappelijke ontwikkelingen en vertaalt deze naar de uitvoering van jouw werk.

Specificaties

Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO)

Functie-eisen

Je bent enthousiast en energiek. Hebt aantoonbare ervaring met het adviseren over en organiseren van evenementen binnen de communicatiemix van een organisatie en bent in staat om een heldere visie neer te zetten over de te ontwikkelen evenementen in lijn met een communicatiestrategie. Je bent een stevige gesprekspartner en je bezit over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Ook ben je een teamplayer, organisatietalent, accuraat, creatief, representatief en stressbestendig. Je kunt goed zelfstandig werken, denkt in mogelijkheden, bent flexibel en hebt geen 9-tot-5 mentaliteit.

Dit is je basis:
  • Je hebt een afgeronde hbo opleiding op het gebied van eventmanagement of hospitalitymanagement
  • Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met het organiseren van middelgrote tot grote evenementen
  • En je hebt ervaring met de organisatie van webinars.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Een afwisselende, uitdagende en maatschappelijk relevante baan in een enthousiast team met uitstekende arbeidsvoorwaarden volgens de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Onderzoeksinstellingen (Cao-OI (NL) - WVOI).

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor de periode van 1 jaar voor 24 tot 38 uur per week en bij goed functioneren mogelijkheid tot verlenging. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime dienstverband tussen € 3.361,- en € 5.331,- bruto per maand (schaal 10, CAO Onderzoeksinstellingen). Daarnaast bieden we je onder andere 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33% en een verlofregeling. Verder is NWO aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden we gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof en diverse opleidingsmogelijkheden. We werken hybride (deels op kantoor en deels thuis), bieden een vergoeding voor het thuiswerken en woon-werkverkeer en stellen een laptop en mobiele telefoon beschikbaar.

Werkgever

NWO

Het NRO is onderdeel van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO). De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) is de belangrijkste wetenschapsfinancier in Nederland. Ze zorgt voor kwaliteit en vernieuwing in de wetenschap. NWO investeert jaarlijks ruim één miljard euro in onderzoek. Het bevorderen van wetenschappelijk onderzoek en het vergroten van wetenschappelijke en maatschappelijke impact – oftewel het succes van NWO – valt of staat met de inzet, kwaliteit, bevlogenheid en diversiteit van onze medewerkers. We werken elke dag weer aan een inclusieve omgeving waarin alle medewerkers hun talenten kunnen ontwikkelen en zich gewaardeerd en betrokken voelen. Een werkomgeving waarin ruimte is voor verschillen en waarin iedereen kan uitblinken, zich geïnspireerd en gemotiveerd voelt.

Afdeling

Het Nationaal Regieorgaan Onderwijsonderzoek (NRO) versterkt de kwaliteit van het onderwijs met kennis uit onderzoek. Dit doen we door wetenschappelijk onderzoek naar onderwijs te financieren en te coördineren. Ook maken we de resultaten uit onderzoek vindbaar, toegankelijk en bruikbaar, zodat professionals in de onderwijspraktijk en het beleid deze kennis kunnen gebruiken. Verder bouwen we aan een sterke landelijke data-infrastructuur voor het onderwijs, zodat scholen relevante gegevens over de ontwikkeling van hun leerlingen ontvangen, inzichten ontstaan in landelijke trends in leerlingresultaten en er snel onderzoek kan worden gedaan naar belangrijke vraagstukken in het onderwijs. Binnen het NRO heerst een open en informele sfeer, we zijn ambitieus, kwaliteitsgedreven en voelen ons verbonden met ons werk.

Additionele informatie

Enthousiast over deze functie? Meer informatie kun je inwinnen bij Marinke van Dongen. senior eventmanager. Zij vertelt je graag meer over de functie. Zij is te bereiken op 06-23626967 en m.vandongen@nwo.nl.

Over de wervingsprocedure kun je informatie opvragen bij de P&O adviseur Marianne van der Helm. Zij is bereikbaar op 070-349 42 80 of via m.vanderhelm@nwo.nl of een WhatsApp berichtje (06- 235 41 684).

Reageren op de vacature kan uitsluitend via de ‘solliciteer’-button. Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan ontvangen we graag uiterlijk 18 oktober 2024 je cv en motivatie. We zijn heel benieuwd wat jou enthousiast maakt en wat jij wilt bijdragen.

Vind je onze organisatie interessant, maar twijfel je of deze vacature bij je past? Kijk op onze site of er ook andere vacatures zijn.

Specificaties

  • Marketing en communicatie
  • Gedrag en maatschappij
  • 24—38 uur per week
  • €3361—€5331 per maand
  • HBO
  • 4560

Werkgever

Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Laan van Nieuw Oost-Indië 300, 2512RE, Den Haag

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO)). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Solliciteer uiterlijk op 18 okt 2024 23:59 (Europe/Amsterdam).